BÄSTA!


Nu har jag precis käkat middag som blev en tonfisk sallad. Det var mega gott! Nu är jag mätt och belåten och kollar på ponnyakuten del tre som jag missade i söndags. Haha jag vet fett mobbad jag är men det är så jävla intressant att se hur dom löser problemen med sina ponnysar. Vill oxå ha en busig ponny juu! Nä nu ska jag kolla vidare puss


KALAS BRA BRÖÖDER!

Idag mår jag toppen, endå sov jag jätte dåligt och var jätte trött när jag gick upp imorse. Tog mig i allafall till skolan oh böt om för en servering dag. Jag Henrik och Emil skulle ha ett sällskap påm 45personer. Allt gick jätte bra och jag har äntligen lärt mig bära fyra tallrikar yes! Allt flöt på tills en av våra gäster typ blir sjuk eller något liknande. Det är olklart vad som hände vet bara att ambulansen hämtade honom och dom fick inge svar av honom när dom försökte tilltala honom. Läskigt som fan! Alla va lite små chokade men alla skötte sig kalas bra. Det visade sig mot slutet när vi delade upp våran dricks och hade skrapat ihop lite mer än 200kr!! hihi glad tjej.



JOBBIGT.. TRÖTT.. VILL SOVA.. BHUHU..

Sitter och laddar ner lite musik till ipoden då jag rensat bort alla låtar för vill ha nytt liksom. Dock så går det jätte segt på det programet jag ahr instalerat på datorn. Det är nog sex låtar på gång och det lär kanske ta en kvart om inte mer. Så får inte slockna innan dess vilket är svårt för är jätte trött nu efter ett hårt pass på gym. Aja bara att bita ihop kommer ju kuna njuta i morrn med bra musik på tåget!


BE STRONG.


Det är inte sista gången jag kommer gråta bredvid en vän som inte kommer torka mina tårar, eller falla för en kille som inte tar emot mig. Men jag ska alltid stå stadigt på mina ben, för jag vet att jag kan lita på mig själv.


HÄLIGT GYMPASS!!

Hemma från ennu en måndag på gymet tillsammans med bäste Pilar. DEt var rätt mycket folk där som det alltid är på måndagar men jag cyklade i början medan som sprang. Sen blev det armar och öven testade vi lite nya maskiner. Visa fattade vi itne ett skvatt av men tur att grabbarna fanns där och kunde förklara för oss. Haha öven som vanligt skämmer man u sig. Jag körde en grej där man drar ner ett snöre och tränar triceps allt flöt på tills det kommer ett gäng kilalr och ska dra upp sig i en stång haha den ena killen lät som fasiken och jag kunder verkligen inte koncentrera mig så börjar as garva och helt tappade jag fokus och han börjar garva herregud. Haha de tär kul att gymma i det där gymet måste jag säga! Nu är jag i allafall helt slut i armarna och har öven tryckt i mig en tallrik med tonfisk och tomater! Taggar till för morgon dagens träning wie!


NÄR KROPPEN SÄGER IFRÅN.


Det är mycket nu i mitt liv. Jag mår inte alls bra. Är arg jämt utan anledning och det går ut äver dom jag älskar. Jag står i mellan två vägar när det gäller fotbollen igen jag vet inte om jag har ngt sug längre. Jag sover as dåligt jag känner mig orolig. För avd det vet jag inte men det känns som om något komemr hända. Och framför allt allt runt mina vänner nu. Svek hat kärlek tårar ja allt. Även på torsdag ha rjag fått min tid hos läkaren. Jag ska vara glad tills jag får en diagnos om jag nu får nån. Jag vet själv att något är fel, men vill inte visa mig svag inför någon annan än mig själv. Det kan sätta stopp för mig. Torsdagen kan bli den värsta dagen för mig eller kanske den bästa det får tiden avgöra. Nu vill jag bara krya´pa under täcket och gråta. Jag sakanr mig mamma som a´ldrig förr och framförallt saknar jag gamla tider. Jag vill byta skola jag vill bort. Jag vill börja om. Träffa nya vänner nya intressen. Jag vill sikta framåt nu.


TRÅKIG SKOLA.

Skolan idag började väl kanske inte på det bästa sättet, jag och lowa hoppar på bussen där vi bor men den va jätte seg så vi missade tåget. Fick ta en annan buss till västerhaninge som tog lite mer än en halvtimme segt. Men vi båda somnade på bussen tills en kärrlig dampar på oss för vad det vet vi inte liksom pff kärrling jävel! I vh hoppar vi på tåget till skolan, där ser vi Elin vgo som inte får komma in men bankar en gång sen fick vi det hihi. Sen start vi hade klassråd vilket inte va så roligt. Bageri lektion sen gjorde pajer tråååkigt! Sen va det styckning som var lite roligare då. Men kände inte alls någon lust att vara i skolan. Kanske är det för att det är mkt som står på spel nu. Vänner, livet, tankar ja massor usch. Nä aja så var min måndag.







Lite bilder från skoldagen, plus sista bilden är mästervärket
 jag och Lowa gjorde själva WOOP


HEMMA FRÅN FOTBOLLEN.


Hemma nu efter en halv jobbig träning, värk från fysträningen igår och inte talan om hur bakis jag är. I början gick det segt jag mådde as illa men får skylla sig själv eller hur? Vi körde kondition i tio min lite intervall liksom springa mellan 75%-100% jobbigt som faisken. Sen blev det övningar det gick as bra. Tvåmål gick bäst. Alla spelade så jävla bra så det gick ju bara bättre för min del då woe!


DU ÄCKLAR MIG!

Varning för ond text.

Jag är arg jag är ledsen jag är frustrerad,
hur kan en människa göra ngt så orespektlöst mot sin bästavän? alla ska ha klart för sig att detta inte handlar om mig utan en av mina nära och jag är arg! Jag skulle kunna slå sönder dig jag skulle aldrig aldrig banga på att döda mig så äcklig är du i mina ögon. Detta är inte bara tomma ord nejnej utan ren sanning. Jag har aldrig gillat dig aldrig och jag svär jag skulle aldrig kuna gilla dig för en miljon heller. Jag har varnat henne för dig förut att jag vet att du hugger folk i ryggen så väl känner jag dig. Du ska vara rädd det för det är många väldigt mångahär som känner exakt som mig. Du leker vem fan är du fyfan! Du ahr förstört mångas liv nu om inte så har du krossat hjärtan, gjort så folk hatar dig ennu mera. Din äckliga jävla horunge jag svär. Med hela mitt hjärta en gång till då smäller det. Jag vet nu låter jag som värsta f12 men detta persnonen har gjort det kan kosta min fina väns liv och händer det ofatbara så är det bara att springa jag lovar dig.

SKA VI GÖRA NÅGOT ÄCKLIGT BABY.





Lite bilder från gårdagen som jag snodde från snyggjoss. Lite mer om kvällen, jag träffade massor med nya ansikten och massa nya party pinglor. Grym kväll och tjejerna gjorde kvällen galen. Men vi måste ju tacka grabbarna som bjöd oss på massa shots så kvällen kunde dra igång på engång. GRYMT är bara förnamnet!


FML FML FML FML FML FML

FML!
Jag tror jag har tappat mitt busskort, eller så ligger det i bakfikan på brallorna som ligger i tvättmaskinen..
Vet i allafall att igår så hade jag dom i jeansen och sen drog jag av mig dom i badrummet och antingen så tappade jag det på golvet eller så ligger dom kvar i fickan. Jag har liksom vart i haninge hela dagen idag och setat överallt kkuuuult som jag tappat de. Jag vet nu tänker ni men registrera blbala men det är ju så att skolan registrerat busskortet på deras jävla fitt sätt så jag kan inte registrera mitt och då om jag tappar det får jag bara skol koret inte pluskortet DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ FITT SKOLA !


KRYPA HEM VAR DET!

Gårdagen vad ska man säga? Jag svarade på en fb status om fest som var fem minuter från mig och jag ångrar ingenting! Drog på fest vid tio tiden hemma hos martin. Det va Jag Tess Pilen Becca Emma och Jossan som drog tillsammans. Vi möttes vid mig och gick gemensamt dit. Först öppnade ingen så vi knatade rätt in i väntan på att se vilka som var där. Då var det bara Melek Jocke Emil och Maran då. Sen rullade det in massa folk, kajsa wille vendis hw orre ja hela jävla ösmo kändes det som as grymt. Vi började kvällen med shotar som smackade hora! Det var så jävla äckligt men vi brudar hade ett löfte vi skulle krypa hem! Vi körde massa öj spel oc jag fick åka bussen miljoners gånger. Vi dansade och bara söp skallen av oss. Lite drama blev det men inget som vi behöver ta upp. Tårar kom det oxå jag va bajs full och grät men som tur var hade jag mina älsklings vänner och även nya ansikten. Jag grät inte för tatt någon var elak nejnej för massa annat haha. Efter det glömde jag alltvi drack och fyfan vad vi dansa loss! Gjorde även ngt jag kanske inte borde gjort men vadfan det är fest! Pilen la en pizza hahah jag dooog! Allt finns på film och det komemr upp jag lovar!!



Lite bilder från igår fler kommer under kvällen!


HOCKEY / FOTBOLL


HEHEH CUTE! Igår kväll/eftermiddag var jag nere i nynäshamn tillsammans med Tess & Irre och lite annat folk och glodde på hockey. Fyfan vilken seg sport säger jag bara. Nynäshamn vann i allafall med 6-3 tror jag att det blev. Efter matchen gick vi över till hallen och kollade på fotbolls cup. Segt säger jag bara, det gick inge vidare för ösmo heller så efter lite drama och skräck så gick vi där ifrån med grabbarna och käkade på PH. Vi var ett jävla gäng. Jag Tess Samatha Aida Pilen Adde Sanna Irre Ida Lunken Simon Lurre Bullen ja och jävla massa fler. Trevlit trevligt vare i allafall!


DAGENS KLÄDVAL.


;)


FRÄSCH BRUD!


Ny duschad, nyrakade ben, spalotion, och bara allmänt glad!


HÅRD TRÄNING!


Alltid lika härligt att träna! Gick upp imorse vid nio tiden helt död men tog mig i kragen och gjorde värsta frullen och sen bytte jag om för att möta Elin. Sen blev det hård träning i vanstahallen med laget och några av gubbarna. Fyfan va jobbigt!! Svetten rann och det värkte i hela kroppen men fan va jag älskar den känslan! Nu är det bara att tagga till för morgondagens träning woop!


LIVET KOMMER BLI MYCKET BÄTTRE NU!


Igår ingick jag i en grej som kommer bli as bra! Jag ska nämligen börja käka massa konstiga grejer för att hindra att jag pissar tio gånger per dag och lite annat skit. Pappas kompis är profisionell innom boddybildning och är stor som ett höghus så jag ringde honom igår och han planerade min kost och annat tillskott som jag ska börja äta från och med nästa vecka. Det kommer bli svårt men det kommer gå galant! Så nu håller vi tummarna och hoppas att detta funkar wieee1


FOREVER ALONE PÅ GYM.


Igår fredag betydde att det va hård körning på gym. Pilen va i stan med klassen så hon var inte med och Eric är sjuk så jag va ensam. Till min förvånan så var jag även helt ensam på gymmet. Inte en enda jävel på gymmet vilket var skit skönt. Sen förjade det rulla in lite folk på slutet av passet. Det blev ett benpass med mkt löp och crosstrailning härligt!


FREDAG MED FLICKSEN!


Fredags kvällen började hemma med pappa framför tv:n med naturgodis och ramlösa. Sen hörde sandra av sig och jag mötte tjejerna för att åka lite bil med dom och J. Vi drog en sväng nere i nynäshamn där vi oxå fick drickan och började jobba. EMn tror inte riktigt ngn av oss va riktigt sugna denna kväll men vad gör man liksom. Sen drog vi till VH för att dumpa av sandra som skulle till hennes pojkvän, ja kvällen var helt okej hah!


NU FÅR DU GÄRNA FÖRSVINNA..



MINA FINA!





TORSDAG.

Mycket har hänt nu sen jag skrev sist, jag vet att jag säger att jag ska skärpa mig men nu ska jag faktiskt göra det oxå. I torsdags efter skolan hade jag en hel dag med Lowa. Vi shoppade käkade lunch och tillochmed fikade vi på det nya cafet åh vad jag älskar det stället! Som vanligt blev det en chai för min del och en redbull för hennes del haha. Jag hittade massor med saker dock har jag inga kort men det blev i allafall två koftor, ett par skin shorts, underkläder och en ny plånbok. Är riktigt nöjd! Även tog jag bort mina fransar nu och herregud vad slitna mina egna är usch säger jag bara! Men riktigt skönt att dom är borta nu i allfall. Hoppade även över träningen för orkade verkligen inte.. Aja en as bra torsdag vill säga!!



PLANER FÖR VECKAN PLUS NÄSTA.

v.4

TORSDAG: Skola, kolla i centrum, ta bort ögonfransarna!
FREDAG: Skola, träffa min turk ♥
LÖRDAG: Träna
SÖNDAG: Träna

v5:

MÅNDAG: Skola, Träna
TISDAG: Skola, Träna
ONSDAG: Skola, ponnyplutt!
TORSDAG: Skola, träna
FREDAG: Skola träna
LÖRDAG: Jobba
SÖNDAG: Träna

BRA LIV GODNATT!


NEMO HEDEN MANNEN I MITT LIV!



Säger bara det, det finns inget bättre än att läsa världens bästa människas blogg när man mår som sämst. Måste erkänna att han är ju snäppet under Håkan Hellström men skit samma. Jag älskaaar Nemo's blogg finns inget bättre. Haha min idol absolut!


ARG OCH BESVIKEN PÅ MIG SJÄLV!

Vet inte riktigt vart jag ska börja, känner att just nu är det bara ilska innom mig. För det första är jag sämst på att hålla mitt jävla nyårslöfte och smyg käkar godis i plugget och dricker massa fanta. Nu måste jag skärpa mig riktigt ordentligt menar jag märker hur jag har tappat kondis på gym nu när man fuskar som jag gjort den senaste tiden. Och fortsätter jag som jag gör nu kommer jag ju aldrig nå det målet jag har liksom. Mitt mål är verkligen inte att ha slimad kropp och knappt käka knappast, kroppen är väl ett plus men det jag vill är att må bra och orka det jag ölskar att göra allra mest. Plus jag ha rju et tmål att kunna stå på händerna dock i hopkurad som ett köttbulle.


Även finns det jävligt mkt mer här i livet i min vardag som jag bara blir arg på. Att jag låter mig själv behandlas som en jävla fitta. Ett jävla andra hansval IGEN. Jag är så trött att bara finnas där för vissa när deras andra inte kan eller är borta. JAg bryr mig inte direkt så men jag bryr mej endå om mig själv. Att jag tillåter folk göra så. hmm nä nu känner jag att jag bara blir mer och mer arg på detta jävla fitt skit saken! Så den/dom det berättar jag inte än men kanske orde tänka om innan jag får krup till slut och inte kommer stå vid samma sida längre! MVH EMO MIKKIS


BRA LÄKARE OSV..

Sämst uppdatering men har inte haft nått att skriva om, men idag onsdag hade vi servering och det gick as bra för mig. Fatade för första gången och det gick jätte bra! Fatade alla mina gäster och det var sex stycken wiie. Även Husbergarna va där och påpeckade hur duktig jag är så det blir man ju bara ennu mer gladare på. Även mina första gäster va skit trevliga och frågade massa saker och blabla hah as sköna!

Fick i allafall runt 40spänn i dricks och det tackar jag och tar imot, dock hade jag tagit ur kypar växeln innan då jag och ahlis gick och shoppade godis och lässk. Efter skolan pratade jag med Benny ang mitt lilla problem som jag tror hela skolan vet om nu för det kom bara fler och fler lärare och lyssnade och gav mig råd. Jag ringde i allafall vårdcentralen och dom hade ingen tid för mig? hmm asså blir lite arg detta kan vara as farligt jag menar jag går och kissar ca 10 gånger om dagen jag går uppp på natten och så as jobbigt. Men aja..


BLOGG TIPS!

Nu är det såhär att jag börjat läsa en väldigt speciell blogg med andra ord inte vilken som helst utan om en kille som föddes i fel kropp och ser mer eller mindre ut nu som en tjej. Endast sexton år gammal nu driver "hon" den största bloggen för transexuellla! Ni kommer verkligen missa ngt om ni inte kikar in på bloggen!


HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR HAAR NI !


KOM HEM NU SNÄLLA

Det har gått dagar det har gått veckor det har gått månade nu. Den tionde december åkte du och jag vet att du har det tungt. Förlåt för alla gånger jag vart till ett helvete ja alla gånge rjag skriker och jämt vill ha det som jag vill. Aldrig lyssnar ja är en jobbig barnunge. Jag kommer ändra på men eller nej jag HAR ändrat på mig. Allt för din min älskade mamma! Jag behöver dig här nu. Jag behöver en axel att gråta på en mamma som finns där för mig. Vi måste gå vidare från förr, det senaste året var vi mer ifrån varann än med varann. Jobbigt men det är sanningen och den kan man aldrig gömma sig ifrån jag har testat. Men allt jag vill nu är att du kommer hem min älskade mami. DEt är inte långt kvar nu men endå känns det jobbigt. EN sak du aldrig får glömma vad kag än säger, hur jag en beter mig på älskar jag dig. Du bar runt på mig i nio månader du är mitt kött mitt blod. Mahal kita Marina Lepiten ♥



mitt blod mitt kött mitt allt
min mamma!


STÄDA DUSCHA PLUGGA.

Det är väl det jag kommer göra fram tills klockan slår sovdax. DEt ligger kläder överallt i mitt rum och fotbolls skor och handskar som stinker avlopp typ. Men kan ta dagen lite snabbt. Idag tisdag vilket betyder servering. Hade 8 gäster samtidigt men dock ingen dricks men jag överlever. Måste verkligen bli bättre på att bära ut tre tallrikar på en hand fyfan va det är svårt säger jag bara. Men i ehlhet gick det kalas bra. Efter plugget drog jag med lowa till skokanonen för att leta nya serverings skor men hon har så små fötter så hon hittade inga. Sen drig vi in i djuraffären och jag bestämde mig för att jag vill ha en hamster. Så ringde pappa och det blev typ ett ja hahah herregud jag kommer aldrig kuna ta hand om ett djur eller? hihi den ska i allafall på heta .. det vet jag inte. Sen kom pappa och hämtade mig och nu är jag här! Ja kul dag.


otrött tjej..


BIFFARNA!


Bjussar på tre bilder från gårdagen, måndag då och det betyder att det är gym på schemat. Skulle köra ben egentligen men det var proppat på maskinerna så jag blandade litegran men tappade helt koncentrationen när pilens homie hah kom in med sina vänner. Dom stog liksom bakom mig och ba: spring nu mikkis komigen nu mikkis hahah då hoppad ejag av och kollad epå pilen medan hon sprang sina sista minuter. Kändes i allafall super bra men hade ju skadat armen på cupen så kände mig handikapad. Men så va rmin måndag kötta gym liksom!


HMM..







VI KÖR VÅR GREJ


Haha behöver man säga nått mer?
Här om dagen var jag med Pilo och åkte runt i jockes nyabil hah dett soft säger jag bara! Hög musik på och vi åkte runt överalt men det blev lite mkt för mig så jag somna som vanligt hahah! Vi passade på att spela in en liten film på vägen mohaha bara checka in!


HAHA MIN FINA VÄN ÄR BÄST

Nu kände jag att det var dax att fixa ny design en tillfällig bara! Så kastade ihop lite snabbt så. Men snart kommer en ny design som jag vann innan jul men har inte haft tid att fixa bilder oxh så men snart är den uppe oxå wie. Haha hon som gjorde denna design är min sjuka vackra puckade vän Nippan! ♥

Läs hennes blogg här annars missar du ngt!
En blogg om galenskap, fotboll, party ja allt.
I love that girl! ♥

HEEEEJ SNÖKAOS!


Pappa kom nyss in i mitt rum och sa att det snöade ute, vem bryr sig tänkte jag och kollade ut.. USCH inte så här mkt!! DEt snöar för fullt och jag vet redan nu att det kommer vara kaos i tågtrafiken imorrn. Men aja nä dumt att klaga fet är ju trotts allt roligt att galopera i full fart i snö wieehoo!


Sant

Nippan är bäst /Mikkis

FOTBOLLS CUP I BOTKYRKA!

Ingen ide att jag upprepar att jag vart sämst på att uppdatera men denna helg har vart fullproppad med saker att göra. Idag i allafall ringde klockan på 06:00 då var det bara dax att kliva upp och fixa sig, packa de sista och käka frulle. Cup dax i botkyrka och vi ställde upp med två lag. Vi hade inga förväntningar vi hade ju trottsallt bara spelat två innomhus träningar efter juluppehållet innan det var dax för cup, men det har aldrig hindrat oss förut så varför skulle det göra det nu?
Kom i allafall dit men 40 minuter kvar till första matchen då Ösmo lag två skulle spela med andra ord mitt lag. Vi fick "äran" att spela i lilla hallen vilket botsvarar tallbacka hallen alla som vet vilken det är inser nog snabbt att den är skit liten! Vi mötte ett riktigt bra lag där och tyvärr förlorar vi med 1-2 men inget att hänga läpp för. Dax för Ösmo lag ett att spela med lollo i mål. Blev 1-1 om jag inte minns fel. Vår andra match vinner vi solklart med 3-0 och jag kände verkligen hur jag och alla andra kämpade in i det sista älskar såna tillfällen! Andra matchen för lollos lag blev en lika match där med tror jag. Vår sista match i gruppemn, skulle vi vinna skulle vi vidare. Dom gör första målet vi kviterar sen går det snabbt! Dom får in tre mål och vi förlorar matchen med 1-4 FAN! Alla va skit nere men vi höll tummisarna för lag ett. Men tyvärr förlorade dom oxå sin sista match. Men vi hängde inte läpp över det utan vi vet att alla lag måste ta sällen att åka ut nångång och denna gång var det våran tur. Nu är jag i allafall hemma mätt och belåten ska strax städa och så. Puss


Hahah charmig bild på Elin idag!


PÅ ÄVENTYR MED PILBÅGEN!


Fyfan vad jag får flaschbacks när jag ser denan bild, den är från våran spontas kryssning innan julovet åh älskar och masknar massor! Men det var inte det jag skulle säga haha. Nu sticker jag och möter pilar för att sen åka på öventyr med jocke HEHEHE. Uppdaterar nog kanske senare men bilder och massa skojj puss


PUMPA VAR DET!

Hemma nu efter en härligt träningsdag! Första gympasset i morse med klassen och sen svlutade jag dagen med ett pass på gym tillsammans med Pilen och Eric. HAr nu gjort ett sådan kallat tränings schema så jag vet vilka dagar jag kör vad och blbala. Idag var det armar rätt igenom och mage/rygg. Kötta som fasiken med armarna och fick även tips av en kvinna som tränar på fitness så det va ju grymt. Svettades som aldrig förr och i duschen sen kände jag hur slut jag var i skorppen vilket är ett as bra tecken på kämp. Nu ska jag börja ta tag i detta på allvar och köra ordentligt hela tiden. ÄVen ser och känner jag resultat. Orkar mer apå fotbolls träningarna sover bättre och mår helt fysikt bättre liksom. ÖVen ha rjag gått ner i vikt, jag kissar fett mkt vilket betyder att jag gör av med kropps massa eller vad det nu var haha.
 




FIKA MED LOWIS!



Efter plugg drog jag och Lowa en snabbis in till de nya cafet som öppnat vid tåget, han som jobbar där var så jävla trevlig och ubber skön. Passade på att köpa en chailatte som jag alltid gör och den kostade bara 20kr så tänkte detta är skit men ouuuuf! Jag hade fel världens godate jag någonsin druckigt. Så där kommer jag hänga från och med nu wiiiee


SOFT SKOLDAG!

Så skönt det är att jag äntligen fått tbx min älsklings dator. Allt går mkt bättre och denna data är ju faktiskt mkt bättre. Idag i allafall tjatade folk om att vi hade hygien på morgonen men vem hade rätt jo MIKAELA JOHANNA SJÖLUND. Så jag åkte direkt till idrotten imorse där vi hade jobbigt pass på gym. Simon ledde lektionen och jag tyckte den va grymt bra. Liksom jobbig och svettig vilket jag älskar hehe!
Dock så blev det lite för jobbigt vissa gånger och jag skriker saker till Simon men han är van hah! Efter lektionen moffade vi mat i skolan, det va feta gott flöskkotlett potatis och sallad fyfan va gott! Sen vare svenska jag gjorde inte ett skit jag va jätte okoncentrerad fan! Men aja får jobba extra i veckan, religion stog för nästa lektion. Heidi som vår nya lärare heter bjöd på bullar te kaffe saft ja hela faderullan liksom, så vem fan tackar nej? Hahah. Moffade där med sen somna jag. Fyfan va skönt! Aja så var min skoldag fett sofft med andra ord!




Mina två finisar!


HÅRD TRÄNING NU!

Träningsvärk svettig men på topp humör!
Idag fick jag tbx min dator eftre ca tre veckor inne på lagning så nu kommer jag kunde uppdatera bättre och framförallt kolla fb eftersom min nya lur lever sitt egna liv. Nu har det i allafall vart mkt latheter för min del tyvärr, har inte allsvart på gymet mkt men ändrar på det nu! Började redan idag med fyrpass innomhus uppe på IP då planen är helvit efter all snö som föll nu under kvällen. Det var jobbigt som fasiken jag va helt död i benen men det kändes på jävla underbart efter! Imorrn kör vi dubbelpass. Först på gym i skolan och sen efter skolan drar jag till gymet med mina favvosar! Bilder kommer komma upp när vi köttar gärnet hhi puss


Leker fett med starK


PLUGG/SOVDAX!

Nu måste jag stänga ner datorn om jag ska få nånting gjort på läxan.
Imorrn blire sen uppdatering för ska iväg till stallet och rida för märta i think? Men aja klockan tickar så puss

PLUGGIS


Imorrn är det provdax, första provet i serverings kursen och det är dom vanloga 14 glasen och användnings områden. Dom ska sitta som berget imorrn så pluggar som aldrig förr nu men när datorn är uppe blir man oftast distraherad hmm återgår till pluggandet..


SEG JÄVLA SKOLDAG!

Idag tisdag betyder ju första serverings dagen i mässen, det va knappt några gäster idag ahde nog bara tre stycken så allt gick väldigt långsamt och jag hann ju med att göra allting så det va ändå okej! Fick inge dricks för den delen heller så inga pengar in i sparburken än, men det är ju en ny dag imorrn! Bokat är det ett långbord på 14 personer och en etta då. Övrigt så testade vi på fatservering idag eller ja vi övade på varann då vi börjar med det imorrn. Fett nice det va lite svårt för man skulle stå som ett jävla mähä men det går nog! Elin höll där emot på att tappa fatet i mitt knä med massa äckliga grönsaker och skit men jag räddade allt med händerna i stället hah jävla lirare! Efter skolan så gick jag upp till centrum med Elin skulle ju gymma med plen men hon är sjuk så det sket sej, jag va endå skit trött så det spelade ingenstor roll. TRäffade freddis där oxå vi fikade och kollade runt i affärer. Hon köpte två par brallor för bara 150spänn as fräna! Sen rullade vi hemmåt. Mysdag liksom med polarna är ju aldrig fel!


DET ÄR MYCKET NU!

Standard men sorry har vart sämst på att skriva men det har vart så jävla mycket nu och känner att det kommer vara det dom närmaste veckorna men ska verkligen försöka kläma in något inlägg då och då! Blev ännu mer motiverad när jag såg att statestiken stigit som aldrig förr så har i allafall läsarna kvar så det ska bli skärpning. Kan ju börja med att säga att igår va det middag med mina finisar i allafall. Då pratar jag ju givetvis om Jennifer Ellinor och Manne. Blev på vårat favvo ställa al porto där vi va i timmar. Vi käkade snackade skrattad eoch efter så fikade vi as mysigt. Träffar ju inte dom så ofta längre så det är alltd as roligt att umgås med dom! Alla går ju liksom i helt olika skolor så tiderna blir ju aldrig bra. I helhet hade vi i allafall as roligt vilket jag alltid har med dom tre!

När jag kom hem knatade jag mot Pilen, men ramlade på vägen och landade på mina knän som redan är helt cp efter inneträningen men tänkte inte så mkt på det i den sekunden för skämdes som fasiken hah vem hade inte gjort det liksom. Var ute med henne snackade om allt mellan himmelen och jord. Sen gick vi och mötte Vendela och Sandra. knatade runt litegran och så. Ja det var min måndags kväll het perfekt!


♥ ♥ ♥ ♥


DUKTIG TJEJ!

FÖRE:


EFTER:




♥ UPPSKRAPADE KNÄSKÅLAR!

Hemma från en rätt chill innomhus träning, massa passar som uppvärming två och två sen körde vi skott på mål vilket är bäst! Släppte bara in ett mål och det var av marcus men han skjuter ju stenhårt! Sen körde vi två mål övning inför våran cup som vi har om en vecka, det gick väl inte så jätte bra där..
Suger verkligen på att slänga ut bollen när jag har tagit den men får lära mig dock har jag ingen tid över innan cupen är men det ska gå kalas i allafall! Annars i helhet va det bra och kände att träningsverken kommer sitta i ett bra tag till! Även stog jag i shorts vilket kanske inte va det bästa så har glidmärken på hela benen ajajaj vad ont det göör! Men får skylla mig själv liksom. Nää nu rundar jag av och ska städa sen hoppa in i ducjen och fräscha till mig puss


HEHE MINI SHOPPING!


Ögonbryns pennor. H&M
Halsband. Vero moda
Ringar/örhänge. Gina tricot


KÄNNS SÅ JÄVLA HÄRLIGT NU!

Jag mår toppen just nu allt rullar på som det ska. Jag har världens bästa kontakt med min fd bästavän och träffar mina tjejer från förr mer och mer, även träffar jag grabbarna från förr så det känns som det lilal som saknades innom mig är borta nu. Igår i allafall va det dax för fest. Mudde fyllde 18 och jag skulle dit och träffa alla. Åkte hem till tulle på kvällen fixade mig litegran och förade lite. Sen drog vi till bussen där vi träffade samir och ahmed. Länge sen jag träffa dom på riktigt liksom. Sen gick vi tillsammans till lokalen där alla va. Träffade mirlinda hon va så fiin! Folket rullade in och jag och tulle började jobba( vi drack som aldrig förr med andra ord) Sen va vi i dimman, vi lullade och ja fyfan jag och linda va galna vi stog på borden och haha herregud säger jag bara! Kvällen va toppen jonas och dom kom senare så det kunde inte bli sämre. Haha alla blev kalas packade och det va som förr liksom, jag träffade mitt gamla gäng åh vad jag har saknat dom. Sen blev jag as full och börja bli helt cp i huvudet grät och grejer heheh ja det tar vi en annan gång, men det va ingenting liksom va bara avvis haha herreguuuuud! hahahahah! Sen vid halv tre tiden drog och jag tulle vi ringde nog till alla möjliga taxi bolag för vi skulle fan inte gå, men vi orkade inte vänta och skit så vi började knata. pratade om allt möjligt, tulle ville ta en buss och åka med haha sjuuuk tjej! Hemma hos henne i allafall började vi prata om kvällen och allt kändes som förr YES! Ja det va min kväll lyckat och bäst!

Såhär såg jag ut igår :



Fina tjejera och en full conrad! hah!



 

 


FYSTRÄNING MED LAGET!

Försk vill jag säga att jag hatar denna fitt dator! Den laggar satan för hade nyss skrivit värsta texten om detta inlägg men sen lagga allt sönder och allt försvann åhh CPPP!

Aja igår hade vi första fysen för året och det va skit jobbigt! Tog i tills man nästan spydde och det svettades som fasiken. Jag tog i så mkt att jag ramla när vi skulle hoppa fram och tebax över plintar. Fyfan. Men det kändes as bra sen på slutet, dock har jag värsta träningsverken just nu och det gör satans ont att röra sig haha. Ja det va bara första gånger på 8 veckors fys träning..


OUUUUTFIT


TRÖJA. BIKBOK
BYXOR. BIKBOK
KLOCKA. UR&PENN


HÄRLIGT NÄR DET RULLAR IN PENGAR!

Igår va ded dax att jobba igen då, vi var i solna på karolinska där det var ngn brud som hade blivit professor som skulle firas riktigt ordentligt. Åkte direkt efter skolan med Robin och sen va det två nya tjejer som ska vara med nu, jessika och tessan tror jag dom hette. Under tiden tid så ha rjag nog aldrig skrattat så mkt som jag gjorde igår, vi körde fel vi körde in i bussfiler vi kom inte upp för en backe haha herregud säger jag bara! Men vi kom i allafall fram dit dukade upp och bytte om. Kände mig riktigt bra igår för jag bärde fyra tallrikar hela tiden så det rullade på riktigt ordentligt. Sen skulle vår chef skämma ut mej en skvätt genom att pressentera mig för ngn jävel hah skön! Aja kvällen gick i allafall skit bra och det kändes skönt att åka hem vid halv tolv tiden för då va pengarna inne och jag somna hehe!


LITE BILDER FRÅN SKOLDAGEN!




UTOMHUSTRÄNING!

I torsdags var det dax för årets första utomhus tr'ning och skoja inte om att det var jobbigt! Jag har sån träningsverk i kroppen usch! Vi körde massa jondition där vi hade som uppvärming att springa ca 4km med boll i en konstig bana! Jag kunde knappt andas efter den övningen. Men det kändes ju sjukt bra efteråt! Sen var det två mål, halt som fan på planen men jag gjorde några snygga räddningar men sen halkade man nästan bara haha! Men det är så fotboll ska vara tuff och hård!


SNIGG tjej påväg tiöö döttsträning!


2a bilden: En bild på dig själv.


HIHI


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


Haha kanske inte den snyggatse bilden
men klart den jag umgås med mest!


PALLADE INTE DEN ANDRA NU KÖR VI PÅ DENNA!

Känner att jag inte har så mycket att skriva om så nu kör vi på ennu en cp lista!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

DUBBELMORALER FINNS ÖVERALLT!

Ligger och lyssnar på lite musik och samtidigt kollar igenom lite gamla bilder från vanstaskolan åren. Usch vad jag saknar dom tiderna. Jag gick i den perfekta klassen, aldrig bråk ingen som lekte matcho ja livet va bäst då. Alla stunderna då vi IG ungarna satt i grypprummet på svenska engelskan och skrapade fram varenda små krona vi hade och rymde genom fönstret dör att köpa choklad och läsk. Skiten gick på en tia det va det alltid värt! Tiderna man va som busigast. Pajjade en tialett och blev tusentals kronor fattigare, när man jämt kröp på golven för att sno glass&frukt, då man satt på EXIT och bara chillade galet med folk man älskade. Det måste vart dom tre bästa åren i hela mitt liv. Vakna upp och verkligen vara sugen på att gå till skolan. Haha fyfan säger jag bara. Det va dom åren man va rena rama skit ungen!

Det är så stor skillnad nu, klassen är inte den bästa vi alla glider i från varann mer och mer det går skit mycket skit snack folk är falska folk är för knsliga. Det finns inge mellan spel där alla är på samma nivå. Vi har inge intresse liksom. Nu efter 1,5år har jag insett vilka jag klarar av och vilka jag kommer explodera på. Bara under se senaste månaderna har jag insätt att "riktiga" vänner inte är dom man trodde. Jag blir nestan arg när jag skriver detta för jag orkar inte med folk som har sån dubbelmoral som vissa har. Folk som leker så mkt folk som leker stor KR*** och nä usch. Detta år ska bli mitt bästa och jag från och med nu väljer jag umgänge efter personlighet inte efter någotannat. Men såklart finns det människor jag aldrig kan bli förbannade på folk som är rara folk som har samma smak attityd och allt. HEHE nu har jag klagat färdigt puss

JAG VILL HA EN TATUERING!

Guuud vad jag vill tatuera mig!
Nånting som betyder ska i allafall det vara, har funderat väldigt mycket nu på att skriva in mina föräldrars personnummer på min underarm. Ja det kanske låter konstigt men det betyder ju i allafall nånting för mig. Även så vill jag ha en text på skulderbladet typ. Åhh jag är så jävla sugen!!!!


TALAR UT OM FOTBOLLEN 2012

Hej, uppdaterade ingenting igår pga att jag mådde red psyksikt skit! Jag vet inte längre vad jag ska göra. Nu ska jag berätta vad som händer i mitt liv. Först och främst till folk i laget som läser mig blogg vill jag säga att nu kommer det ut varför jag inte tränat ngt på sista månaderna och blir det konflikter snälla kom till mig i stället för att göra en stor grej av det.

För några månader sen blev jag erbjuden att börja spela i bajens damlag deras längre division där min kompis spelar så det var ju hon som fixade allting men jag tackade nej! Jag ville utvecklas tillsammans med Ösmo laget något jag gjorde oxå. Vi vann ju förfan elit och det va the time in my life liksom. Sen kom det då jag tappade suget riktigt ordentligt. Jag blev skadad och tyckte livet sög redtutsagt. Direkt efter skadan blev jag sjuk väldigt länge och då tappade jag all intresse för fotboll i huvudtaget. Jag blev mer och mer osams med den andra målvakten och fick höra massa skit snack om mig så jag trodde gensat på det för det var en av mina närmaste som berättade som öven är halvt släkt med henne så jag blev fly förbannad! Min pappa är väldigt mycket arangerad i mitt fotbolls spelade så jag berättade som det var och det va inga glada miner på honom heller. Jag blev bara argare och argare och leta nytt lag på en gång! Sen blev jag halvt erbjuden att börja spela bajen igen men inte i damerna utan deras nya flickor 18 lag jag va taggad som faisken! Jag åkte nu den 8/1 till skanstull för att kolla på deras innomhus träning, wow säger jag baara! Vilket spel dom hade vilket jävla lir det va. Jag kände suget på engång! Här skulle jag spela här skulle jag trivas som fasiken! Dock va det ett litet problem. Tiderna. Det tar ett tag att åka det gör det men vad fan gör det? Jag älskade det från första början liksom. Sen pratade vi väldigt mkt om hur träningarna såg ut hur ,ånga dom va på träningarna blabla alltid minns 18-20 stycken Hallå det är ju rena drömmen liksom man utvecklas som faisken! Jag klickade direkt med spelarna dom va så snälla och alla verkade älska alla ngt som jag alltid vill i sporten.

 Åkte hem sen va fett glad berättade för pappa på engång vad jag fick uppleva han blev glad äntligen lite fear play liksom. Jag hade redan då bestämt mig för att den 10 berätta för laget att jag inte längre kommer spela i gulsvarta tröjor utan att jag mer kommer bli en bajare. Kvällen lkom då jag hade övat som fan på vad jag skulle berätta men allt bara snurrade. Dom berättade om nya serien vi kommer spela i div 3 i A och B lag. Ngt jag inte ville så det va fine för mig liksom. Sen berättade dom även att roggan och adde inte kmmer till 100 procent vara våra tränare, det gjorde mig ju inte heller så mkt för jag skulle ju sluta jag hade ju redan bestämt mig eller hade jag gjort det? I samma moment fick jag ångest! Ja jag fick ångest jag ville ju inte byta längre jag vill spela men laget men jag ville mest av allt ha mina tränare! Jag älskar roggan och adde bärldens bästa tränare! Sen berättade dom om målvakts träningarna åhh mitt hjärta började slå snabbare och smabbare. FUCK! Varför skulle detta hända mig nu! Jag mådde dåligt fyfan. Jag grät nästan när jag gick från IP hade tårar i ögonen jag ville bara hänga mig. Jag stor böla när jag kom hem det forsade ut tårar. Jag hade svårt att sova när jag va hemma kollade bara upp i taket och tänkte, ja tänkte på allt som händer allt som skulle hända.

Så kom stora dagen i dag! Jag skulle träna med bajen för första gången, jag va taggad som fasiken jag hade kommit över ösmo grejen. MEN när jag kom hem så började allt igen. Jag har en hell väg med urklippta artiklar om ösmo laget genom alla åren, jag har alla kort på oss på vägen och jag grät igen. Jag vill inte sluta jag vet inte vad jag vill göra? Ringde till pappa och berättade hur jag kände och att jag berättade att jag nog stannar i ösmo. Jag hörde hur besviken han va på mig. Det gör ont att känna så. Så nu tar jag en dag i taget jag har ine valt väg ännu ska ni alla läsare veta! Ska jag gå höger eller vänster. Det kommer tidn få avgöra. Men nu vet ni alla hur det ligger till i livet.

DAX FÖR LITE SERVERING!

Godmorgon, hemma ensam som vanligt så MTV är på högsta medan jag springer runt i lägenheten och gör mig i ordning för ennu en dag i skolan. Onsdag betyder ju servering hela dagen så hoppas det kommer lite mer gäster idag vill ha peengar hehe! Efter skolan i allafall drar jag till stallet på en gång så uppdaterar nog inte förens jag kommer hema kanske vid sex tiden. Hoppas ni får en schysst dag puss


LOOOOVE ♥


ÅNGESTEN TAR ÖVER

Det är inte rätt det var inte så här det skulle bli! Jag va säker jag blev lycklig jag skulle ge hundra men sen kom detta. Hur ska jag göra nu jag vill jag kan men jag vågar inte klippa navelsträngen från mitt bo från stället som gjort mig till den personen jag är idag till den bästa målvakten. Jag gråter det rinner på kinden det gör ont i hjärtat varför känner jag såhär jag va ju säker. Lita på magkänsla nu Mikkis men vad säger magen? Tänk om det inte blir som jag tänkt mig tänk om allt bara blir bortkastat, då kommer mitt liv vara förstör då kommer jag aldrig våga igen. Men varför tänker jag så ? Kämpar jag så kan jag det vet jag mycket väl för sån är jag, jag kämpar för det jag vill ha. Faaaaaan kan känslorna sluta spela mig ett spratt nu, det är inte läge jag ska göra ett beslut om mitt liv om mina intressen om något som kallas kärlek för mig. Jag behöver någon ätt prata med någon som förstår min sist men vem? Jag vet en person en som funnits och trött på mig i mina åtta år i den gul svarta tröjan men när håg väl står där kommer det komma tårar jag kommer inte kunna berätta nä berätta om min plan hmm fuck detta jag har aldrig gråtit så här mycket för ett beslut. Nu orkar jag inte mer, jag ska sova på saken och förhoppningsvis vakna och inse ätt väl ett är det jag ska göra.

FOTBOLLS MÖTE NEXT DÅ.

Det har inte hänt så mycket denna dag, så det blir inte så mycket uppdatering men ngt som jag har väntat på ett tag är fotbolls mötet som hålls ikväll uppe på Ösmo IP. Mötet ska tydligen handla väldigt mycket om framtiden och om hur det kommer se ut nu med serien och massa. Även om vilka som ska fortsätta och vilka som ska sluta hmm. Aja jag svarar väl på frågorna när dom kommer till mig. Jag har redan bestämt mig om min framtid vad som är bäst för mig vad jag triv i. HEHEHE! Aja nu ska jag byta om och möta Elin och Tess puss


.


"First they ignore you. Then they laugh at you. Then they attack you. Then you win."


FÖRSTA DAGEN I SKOLAN.

Idag var det första dagen i skolan nu efter lovet, började ju med servering och det var inte sll så roligt. Typ inga gäster jag hade bara fem stycken så det sög rätt hårt. Men fick i allafall tjugofem spänn i dricks så ett leende på läpparna har jag i allafall. Ja det var väl det enda hon hände i skolan idag puss

VÄRLDENS BÄSTA BOK HELT KLART!


Började äntligen läsa boken jag fick på min födelsedag. Jag har lästte till mitten av kapitel två igår kväll och jag är redan helt såld! Fan vad jag älskar boken! Man är helt inne och fattar verkligen hela hans liv. Pallar inte med folk som säger att han är värsta divan hit och dit. Det är bara rubrikerna i tidningarna som får människor att dömma folk innan sanning pff. Jag älskar i allafall Zlatan!


ÅRETS FÖRSTA FOTBOLLS TRÄNING.


Glömde ju skriva igår, det va dax för årets första fotbollsträning. Den va i vanstahallen inte så många på träningen vilket sög jag som var riktigt taggad! Roggan va inte heller där så det va rätt tråkigt för han och adde är gryma tränare. Ibörjan va det pass med en polare och sen blev det bara jobbigare och jobbigare. Sen som vanlig blev det bara två mål vilket jag var super taggad på. Det gick väl sådär bra för mig märker att jag vart skadad i en månad och sen direkt sjukdom på det i en månad. Aja detta är mitt år fotbollen ska gå i första hand detta år!!


MIDDAGS DAX!


HEHEHE MAAAAAT! ♥


JOBBIGT PASS!

Träningsverk i hela överkroppen, sen i hela benen det verker som aldrig förr. Men jag älskar det!
Va på gymmis idag med Eric och Pilen, vi körde i ca två timmar hårt och intensivt as grymt! Svettades som fan och man va helt slut sen när det var dax för att hoppa in i duschen. Känns som om det kommer bli ett kalas bra år för träningar och så. Körde as mycket armar och det märks och käns!


FÖR SISTA GÅNGEN PÅ VÄLDIGT LÄNGE!

Nu har jag vart i farten igen och shoppat oups!
Men jag kan liskom inte låta bli jag börjar helt ärligt tro att jag har ngn problem eller något! Kan man söka hjälp eller ja! Alla pengar rinner iväg på kläder och smink. Hmm aja nu har jag lovat mig själv att inte verkligen INTE shoppa mer! Nu har jag tamefan allt! Ja smink kläder skor jag behöver inge mer! Eller ja om det är träningskläder jag behöver så ska jag köpa det men inge onödigt liksom. Ja det är mitt sena nyårslöfte från och med idag wiie. Aja detta handlade jag idag när jag va i haninge centrum. Är endå skit nöjd!





Absoluta favoriten!


SHOPPAT IGEN..


Kass bild men var i allafall i storstaden idag igen efter mötet då passade jag på att shoppa litegran. Det är ju slut rea nu så man får ju passa på när allt är så jävla billigt! Kan i allafall säga att jag brände ca 1000spänn usch det svider men man måste ju få unna sig en skvätt hehe. Det jag gick med mig hem var i allafall

Två pannband- Stadium
Adidas tröja- Statium
Stickad kofta- Gina tricot
Zebra linne- Gina tricot
Lila mysbyxor- Gina tricot
Svarta mysbyxor- Cubus
Tungpiercing- Punkt shop
Tränings tshirt- Intersport
AIK tshirt- Intersport


JAG ÄR SÅLD!


Idag va jag på mitt "hemliga uppdrag" kan ju fortfarande inte säga vad det är ennu. Men jag är helt såld! Detta vill jag detta ska jag! Dock åkte jag ensam idag för Elin är sjukling så det va nervöst men alla verkar as trevliga och alla har samma mål liksom wiiie!


FÖRSTA JOBB DAGEN I NYKÖPING!

Sorry för sämst uppdatering men jag har haft det tufft med tid dom sista dagrna men nu är jag back on track igen. Igår va det ju första jobbdagen för mig med Alma och gänget. Vi va i nyköping på bröllop. Har ju aldrig vart på brölop tidigare så det va suveränt! Serveringen gick as bra och alla verkade i alalfall nöjda! Själv va jag fett nöjd med det jag gjorde första gången på allvar liksom. Fick även ett ragg hah jävla snusgrabb säger jag bara! Men han va klart stiligast på festen. Även alma gick sig ett ragg, vad ska man säga en riktig slisk hah! långt hår bakom öronen och allt haha! Kvällen slutade kanske runt halv elva tiden och va hemma vid halv ett tiden nångåg. Tur att Robin skjusade hem mig annars hade jag vart hemma runt två tiden!




UT MED PILBÅGEN


MIDDAG MED SLÄKT.

Mätt och belåten kan jag ju börja med att säga!
Pappas syster och hennes man va över från Åland denna helg så vi drog ut och käkade dom pappa farmor och jag. Det blev på kina nere i nynäshamn as gott! Vi brukar inte käka där så ofta för det är skit dyrt men nu är det ju speciella tillfällen så det blev där. Och jag ångrar inte en sekund att vi valde det stället för det va as gott! Käkade fyra SMÅ rätter som va hur mkt som helst. Hahah och till efterrätt såklart glass med kolasås smarrens! Det va i allafall skit roligt att träffa dom vi ses ju inte så ofta så. Men saknar framförallt mina älskade kusiner! Aja åter till käket, efter så drog vi till korunda nej jag mena sorunda heh där farmor bor och bara chillade. Men sen blev jag så tgrott så vi åkte home. Ja mysig avsllutning på vardags veckan!


SVAR PÅ TAL: HAHAHA!


"Vad har hänt med alma? Du skriver aldrig om att ni träffas
eller nått. Är hon bara med mr guld? och vem är han?"

- svar till dig. Först as garva jag bara när jag såg denna kommentar som självklart är från anonym människa och snabbt insåg att denna människa är ngn som står oss båda nära eller ja vi känner han/hon. Men jag ska ge dig ett vettigt svar på alla dna frågor.

Vad jag vet så har väl inget hänt direkt med alma hon lever sitt och jag lever mitt. Nej jag skriver aldrig om henne längre för vi umgås helt enkelt inte så mkt längre. Ngt som kanske suger men jag lär mig att inte hunda efter folk liksom. Hon är väl ja väldigt ofta med mr guld som är Daniel som nu alla redan vet så vet inte riktigt vrf han är en mr guld. Jag tycker inge illa om det man väljer vem man sätter i första länge och vilka man umgås med likså gör jag det med. Jag har lagt mkt tid åt att fixa tjaffs jag har haft med mina äldre kompisar so jag hade innan jag träffa alma och tycker det är viktigare att lösa det och det har väl gett med att jag umgås med dom väldigt mkt nu. Jag gilalr alma fortfarande det är inte så att vi bråkar eller något men vi liksom bara inte umgås. Vi ska visserligen jobba imorrn tillsammans så vi pratar ju och så ahaha så hoppas du som är anonym kan säga vad du heter och hoppas du gick det svar du velat haha!.


HAHA HELT FÖRVIRRADE BRUDAR!

Duktiga tjejer kan jag väl börja med att säga.
Igår drog jag och tulle till jordbro för att dra hem till philip och hämta mina saker, och meningen var att shaki skulle möta oss men han är skum och skulle fixa saker innan så vi gick till philip ensama. Vi hade med oss nikki som är tulles amstaff världens sötaste hund. Så vi bestämde oss för att skita i att ta bussen och knata det är inte så jätte långthem till honom. Vi stannade en snabbis i jordbro centrum för att handla lite candie och hundsnacks och jag säger bara woow! I kassan satt nog en av de snyggaste kilalrna jag någonsin sätt!!! höll helt ärligt på att dö. Sen knatade vi i alllafall hem till philip men minnet va inte det bästa så vi kom till en korssning och tulle frågar mig höger eller vänster. Jag va skit säker på att det var vänster så hon lyssna på mig och gick den vägen och vi kom fram till porten trodde vi då men det var ju låst så vi banka och hade värsta dampet.

Sen kom et några ryssar eller vad dom nu va så vi gick in ringde på dörren då öppna ngn dam och vi insåg att vi var helt fel. Så vi gick ut kollade i varje port och hade ty panik med andra ord vi var vilse i jordbro! Efter om och men så hittade vi rätt dörr och stog och knacka hur länge som helst men philip spelar alltid så hög musik så han hörde oss inte så jag banka och banka till slut öppna dom för dom skulle ut med rex som är en pitbull blandning skit snygg! Vi gick ut med två av grabbarna från festen och pratade och så. Ja det lönar sig att kriga litegran. Dom är skit schyssta och verkligen mina nya party kompisar hah. På vägen hem så träffa vi en kille på irak som blev kär i mig och tulle haha jag har nog aldrig skrattat så mkt som jag gjort den kvällen haha klockren!


HAHA!


FIKA MED PAPPA.


JORDBRO.

Sticker nu en snabbis till jordbro för att möta shaki tillsammans med tulle. Glömde ju min favvo halsduk sist vi va hos philip så bäst att hämta den innan jag börjar skolan och så. Rätt trevligt att träffa grabben igen fasten han va heelt borta sist vi sågs hah. Sen ska jag förmodligen ut och träffa pilar så vetefasiken om jag uppdaterar ngt mer måste i allafall städa rummet nu innan jag går så puss


.





MIN ÄLSKLING ÄR TBX!!


weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey! ♥


MINI SHOPPING MED PAPPI ♥

Tjenis penis, lite dålig uppdatering idag men kunde inte sova på hela natten så vaknade varje timme och kunde knappt somna om, så tog bort larmet som jag ställt klockan åtta då jag skulle upp och springa men det sket sig ju. Gick upp vid halv elva tiden i allafall då jag fixade mig litegran och sen åkte in till stockholm för att möta farsan. Vi skulle köpa serveringshandskar jag ska ha på "jobbet" men hittade inga buhu. Så vi åkte till handen i stället och kollade runt i affärer och letade efter saker till tv:n och så. Bestämde även att jag skulle köpa en ny tv snart en litemindre typ 32" har ju en 52" i mitt rum nu känns lite överdrivet känner jag hah. Men vi hittade ingenting som föll oss i smaken direkt så jag fick med mig en ny plattång hem bara. Ngt jag behövde så det satt ju bra!


HEJ SNÖN DU ÄR SEN!


Ja nu är ju julafton och nyårsafton över och då kommer snö helvete. Kollade ut genom fönstret efter att ha kollat på the voice sverige och såg att det var vitt överallt usch usch, men på samma gång tycker jag endå att det är rätt mysigt på ngt vänster hmm. Nu har det ju vissilingen slutat men det kommer nog tbx under natten bajs.


FILM SEN SOV DAX.

Jag är verkligen as trött efter flera dagarn festande och tränande. Så hoppar i säng redan nu sätter på en bra film sen ska jag tamefan sova tidigt. Hade tänkt att gå upp redan vid åtta imorrn för att dra ut och springa en runda runt ösmo då jag inte hinner till gymet imorrn. Ska iväg till hammarbysjöstad och leta serveringshanskar jag ska ha nu i helgen på jobbet, alma säger att man bränner sig så bäst att vara bra utrustad. Sen vet man ju aldrig om man behöver som i framtiden liksom. Aja godnatt på er puss


MINNEN AV APRILHIMMLEN


♥ ♥ ♥ ♥


VÄDRET FÖRSTÖR FÖR MIG.

Ja vad ska man säga? Är detta verkligen vinter väder och inte höstväder? Regnet öser ner och det blåser från alla möjliga håll och kanter. Grått och fult om man kollar sig omkring. Och självklart gick det då inte att rida idag för det är ju inte alls roligt att sitta på hästryggen och försöka konsentrera sig om man måste sitta och hålla i sig för att inte blåsa omkull. Så det blev bara lite pyssel i stallet och även satt jag inne som kaninerna ett bra tag hah matade dom med morötter i handen. Väärldens sötaste kaniner! Bjusar på två bilder från stallet.


Gjorde det extra fint hos Falcon!

Lilla melissa ute i blää vädret!


CHILLADE LITE I STORSTADEN!

Igår kväll va det lugnt, inge festade för min del. Istället drog jag och tulle in till stockholm för att bara chilla runt kolla kolla liksom. Dock va det förjävla dåligt väder så det blåste som aldrig förr vilket sög riktigt hårt. Gick in till sergel och skulle kolla om vi kände ngn som va där för man träffar alltid ngn polare där men vet ni vem jag såg?! jo NEEEEEEEMO! hahha I love him! Han stog i kassan annars hade jag gått fram och frågat om jag fått tagit en bild igen höh. Efter sergel besöket drog vi till donken och chllade där. Självklart käkade vi ju då haha. Men dum som jag va tog jag en milkshake och jag får ju baa äta klass på fredagar så det sved litegran menmen. Åkte sen hem träffade Dragam på tåget i VH så vi satt och pratade med honom hela vägen hem, han har ju förlovat sig nu med min barndommskompis wie grattis till dom. Ja så var min tisdags kväll lugn och skön puss

Lite bilder från igår då!




Ledsen tjej som kom hem och kutade hem för det spööö regna!

 


TRÄNA BÖR MAN ANNARS DÖR MAN.


Va som vanligt på gymet idag och körde ett lugnt benpass. Sprang ett tag på löpbandet och sen blev det crosstrailingplus lite mage. Skönt att bara softa litegran när man endå inte har ngt att göra på dagarna. Dock saknar jag min älklings träningskompis pileeeen!!


TISDAGENS TRÄNING AVKLARAD!


Tränade ca två timmar idag på gymet. Köre massa mage och armar.
Sprang sista halvtimmen på löpbande bara för att få igång kondisen nu
när fotbolls säsongen snart drar igång igen :D


PARTY LIKE A ROCK STAR!

BÄÄÄSTA KVÄLLEN!
va ju i jordbro igår/natt igen och det va ös så det bara sjöng om det! vi dansade galet man typ blev mördad om man  inte dansade så jag körde som aldrig förr. haha det ve nästan lite äckligt för jag svettades ojoj hah det va grymt! Tugce och jag blev väl dom som stog för underhållningen av oss brudar tills vodkan kom i cattie och melina. Melina hoppa runt och cattie klrde sina lapdance movse haha! Senare kom det in lite fler grabbar sköna som bara den, även kom linnea och tina från nynäs! Ja kvällen slutade med att cattie och nynäs brudarna stannade medan jag tulle och melina drog runt ett tiden då sista tåget gick hem. Asså faan vad jag älskar jordbro folk sköna som bara den och det bästa är att dom är inte fega för att dansa, jag tycker att fester där är det dans som gäller! hah tio poängare på kvällen!







Haha ja lite bilder från kvällen
fråga inte vad vi håller på med!


FÖRVIRRAD TJEJ!


Haha kan man väl börja med! jag älskar att ha lov men det värsta är att jag blir helt förvirrad när det gäller vecko dagarna, idag trodde jag då det var onsdag så ställde klockan och allt och drog till stallet. Då jag märkte att det redan va fixat i falcon box och allt va klart, han va borstad och ren. Gick runt i stallet va helt borta fattade verkligen nada tills jag messade en kompis och frågade vilken dag det va. Jo självklart va det bara tisdag suck! Men gjorde inte så mkt jag va inne hos kaninerna ett tag och sen ut och fotade min lilla prins !


DAY 2 IN JORDBRO!


Ja vad säger man? Verkar ha hittat ett par party människor igår. Samma ställe samma folk samma ös! Sticker såklart dåra till jordbro hem till philip på fest. Med nu ska Melina och Cattie med  så kanske blir bekvämare i danserna nu haha. Ja jag hade ju ett nyårs löfte att minska ner litegran på alkoholen ja asså vi skjuter nog upp på det tills skolan börjar festa galet allesammans nu puss


THAI MYS MED PHILIP!


Haha filla får stå för kanske inte den charmigaste bilden men han ville ju inte vara med så fick ta en när han inte va berädd. Käkade i allafall lång lunch idag med Philip. Vi skulle ju ha en födelsedags middag egentligen men det blev en lunch. Vi käkade som fasiken och gott var det! Efter gick vi till ett centrum i närheten och kollade. Åh hittade massa saker men duktig som jag är så köpte jag ingenting. Men han köpte ett par koss lurar jätte avis! Ja så va våran dag lugnt och skön ;)


FÖDELSEDAGS FIRANDE X2


Wohiee så här ser jag ut idag, lite små lockar och så. Ska iväg nu och käka fint med min granne Philip som snart åker tbx till jönköping. Vi har ju inte firat varann eftersom vi aldrig hann det så nu ska vi ut och käka. Det blev thai jag bestämmde så hah. Aja hopppas ni får en lika trevlig dag som oss puss


DAGEN EFTER LIKSOM.

Godmorgon,
Sitter här och försöker få igång fb men det bara laggar som innihelvete jävla data jävel! Tur att jag har min telefon plus att min andra dator kommer om två veckor jippie! Igår i allafall så va det fest i jordbro hos philip. Ska jag va ärlig va jag piss rädd för att åka dit för killen som bjöd in oss hade tulle bara snackat med på fb några gånger så jag förväntade mig faktiskt det värsta! Vi kom i allafall till västebommen runt elva tiden och mötte shaki och bambi eller vad han nu hette haha. Lite stelt var det men ändå sköna människor. Kom in till festen vilket draag det va, dom bjöd på dricka och alla smockade innomhus så man luktade ju inte lite liksom! Självklart va alla utlänska typ så det va bara skönning musik och alla dansade galet. Så jävla härligt att träffa människor som inte är stela av sig. Sen så han som bodde där va från malmö egentligen, han började snacka med mig och sa att han hade träffat mig på tåget? jag bah öh hur full va jag då, men då kom jag på att bara någon vecka innan hade jag sprungit in i honom på tåget när jag va med putte och pilen hahah! Vi snackade och hade fett med roligt! Gick där från så vi skulle hinna med sista tåget som skulle få tio i ett trodde jag! Vi sprang och till slut stannade jag en bil och vi fick lift haha tur det annars hade vi aldrig hunnit med tåget. Inne i bilen snackar vi hah skit sköna grabbar va det! Sen säger han som kör- du gymma rpå 24 va? hah fett chokad jag blev och svarade fett glatt att jag gjorde det. Sen sa han att han sätt mig blabla hah kändis asså! hahah aja kvällen va toppen kunde nog inte börjat 2012 på ngt bättre sätt!



Sociala tjejerna på vägen hem!


MIN JULKLAPP FRÅN TURKEN!


LET'S PARTY IN JORDBROOOOO


WOOHOW! Nu taggar jag till för att alldeles strax dra till tåget för att sedan dra in till jordbro med turken. Ingenaning om vem vi ska till men alltid lika roligt att träffa nytt folk! Men nu ska jag packa ner det allra viktigaste DRICKAN!! pusss


EFTERLÄNGTAT GYMPASS!


HEHE jag elskar att ta kort i spegel. aja idag första januari började jag dagen med ett jobbigt gympass. Körde bara ben i dag. Sprang i en halvtimme som uppvärmning sen lite andra ben övningar. Va rätt skönt det kanske va tre plus mig i gymmet så skönt! Dock skömde jag ut mig litegran när jag inte visste hur man fick igång tv:n folk kollade på mig som om jag vorde dum i huvudet ouups. Bra start på året känner jag! Imorrn börjar jag med shopping och svlutar med ett gympass igen gött!


NYÅRSAFTON I LITE BILDER!














BÄSTA AVSLUTNINGEN PÅ 2011!!

Vad ska man säga eller vad ska man inte säga?
Igår/natt va det nyår och det firades med middag hemma hos tugce i nynäshamn, meningen var att jag skulle hem till Elin men i sista sekund bangar hon och det skiter sig totalt för mig. Vart fan skulle jag ta ivägen tänkte jag. Men det slutade med middag nere i nynäshman. Jag tänkte att det kanske inte blir det bästa direkt men jag hade så fel! Tugce gjorde drinkar till oss med mängde med vodka i och hon flummade som aldrig förr ahah skit söt tjej! Kvällen bjöd på massa mat det var ju tirkisk julafton så jag käkade som aldrig förr fyfan va gott det va mummms!

Senare va det dans på schemat! Turkiskt så klart do försökte lära mig men jag såg nog bara dum ut hah. Senare vid halv tolv gick vi ut och smällde med familjen jag är väldigt rätt för smällisar så gömde mig bakom ett träd sökrast så. Tio i tolv gick jag ocg tulle upp till centrum för att träffa tjejerna, men vidka cider gin ja allt i magen så snurrade det men vadfan det är ju nyår! Träffade brudarna i allafall så skönt för det var jätte länge sen. Även träffade jag bestiiis Emil, han va lite runt om öronen haha så söt! Sen gick alla nog åt varsina håll för att träffa alla vänner.

Träffade simon nyberg hah har ju alltid vart lite svag i knäna när jag är med honom så det va solkklart bäst. Fick även min nyårskyss som var efterlängtat haha ;)
Senare träffade jag och tulle jonas, så full snubben va han va skit gullig! Ja vi träffade massor med folk det var kanoners kunde nog inte haft en bättre nyår liksom! Gladast blev jag när jag träffade diddan ni vet han jag bodde hos förut när jag va liten världens bsta lillebror! Ja så va min nyår och det va en grym avslutning på året och en kalas bra start på den nya året!