i like it

Ny duschad klar med läxan städat rummet nu är det dax för sängen puss

Don't lock back in anger


sum 2010

Har du druckit tills du spytt? Om jag har.
Sårat någon? Ja det oxå.

Förlorat en vän? Ja.

Träffat nya människor? Ja hela tiden!

Kysst en främling? hah ja.

Tagit droger? Ne.

Haft en sommarflört? Ja..

Gråtit? Ja.

Skrattat tills du kissat på dig? Nej.

Tältat? Nej.
Varit vaken en hel natt? Ja.

Solat? Absolut.
Badat? Jämt.

Haft ett förhållande? Ne.

Gjort dig riktigt illa? Ne.
Gjort några nya percingar/ tatueringar? Ne.

Läst en bok? Ne.

Skickat fel sms med flit? Ne.

Suttit vid datan en hel natt? Hela tiden typ.

Näckat? Självklart.

Solat naken? Nä

Fått utegångsförbud? Nä.

Sagt “jag älskar dig” och menat det? Ja.

Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? Ja.

Varit i slagsmål? Slagsmål kan jag inte kalla det.

Pussat någon utav samma kön? Ne.

Sjungit högt på ett berg? Ne.

Kysst någon i regnet? Ne.
Kysst någon i skogen? Ne.
Kysst någon du inte borde? Nja.

Senaste du kysste? Victor Nilsson.
Tappat rösten? Ne.

Varit på festival? Ja.

Brännt dig? Om jag gjorde i spanien!

Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? Usch för min bikini rand.

Varit utomlands? Spanien, Frankrike, Tyskland.

Gjort ett bra köp? Oja!

Haft skadeglädje? Aa.

Sovit under bar himmel? Ne.

Vad kommer du sakna mest? Allt.

Har du svart ärligt på alla frågor? Jadå

bye sommare hey sängen

Nu är sommaren över och det märks som fasiken. Det är mörkare och betydligt mycket kallare. Jag hare redan beställt vinter skor som ska komma i veckan och sen har min jacka vart inne på fix och trix jag är med andra ord berädd haha. Det betyder oxå att man är tröttare nått som jag är just nu så måste hoppa i sängen för ska upp halv sex imorrn fyfan! sov gott

kärleken ska inte kännas så där.

även om du tog tillbax allt som du har sagt, även om du grät och sa jag har aldrig känt så här, även om du sa förlåt för allt som du har gjort skulle jag aldrig se dig igen jag svär. Om du lovade att ändra dig och bli normal om du sa jag kommer alltid älska dig. Skulle det inte spela någon roll för tro det eller ej men jag älskar inte dig du får stå kvar för jag går nu ja jag går nu för jag är starkare en du, det har jag lärt mig nu.

tare lungt

HEY! ligger i min ny bäddade stora säng och kollar på TV och pratar med världens bästa monia som har det rätt tufft nu tack vare en falsk grej. Men det tar vi inte upp nu eller vad tycker ni om folk som tar andras killa? själv tycker jag man är en stor fet desperat äckel päckel människa som inte har nått liv. haha
Men strunt i det nu, idag vet ni ju vad jag gjort men ni kan inte gissa vem jag och några från laget såg idag? PABLO ROBERTO!!!!! haha han gick över gatan och där satt vi tjejer och så flinade och log medans vi sa hej och såg honom försvinna haha vi är allt för söta brudar. Efter drog jag ju till stallet men red inte för kände att jag inte alls mådde bra så åkte hem och gick ut för att ta luft och såg att det va match så gick dit. Nu på kvällen har jag inte gjort ett skit rätt skönt att bara tare lungt och chilla gärnet. Nu blire lyssna på musik och kolla ed robbin när han flyttar hit puss

i want you back


inget bloggande drf att..

.. jag har jobbat hela helgen! Har stått nere i nynäshamn hela helgen med snygg laget och delat ut reklam blad om Bo Mässan och tjänat en slant, som dock går till lag kassan. Och självklart har jag då blivit ennu mera sjuk fyfasiken säger jag bara. Sen har jag även vart i stallet hela helgen för madde har vart hos hennes syrra.
Va och kolla på killarnas match som tyvärr blev en förlust med 1-4 men dom eller vissa spelade riktigt bra. kollade med nanny isabell och josse trevligt sällskap. Sen blev det ica för att issa skulle handla hårnållar som hon kallar dom. Men nu är jag hemma och kollar på one tree hill som är sjukt bra! Men nu måste jag duscha och packa upp det jag köpte nere i nynäs idag kanske slänger upp en bild får la se puss



upp och ner.

Det gick inte att rotera bilden på min dator så nu får den bli upp och ner som ni kanske redan ser? som vanligt när jag skriver att jag ska duscha så har jag en inte gjort det för va tvungen att dra på möte om helgens jobb igen, vi fick lite kläder och skit inget märkvärdigt igentligen. Imorrn ska jag på bio med min bästavän och det ska bli så jävla nice. Jag fick ju två bio biljetter av min mamma som fått dom av sin chef så hon gav dom till mig och nu har vi bestämt eller för länge sen bestämmde vi att när toy story 3 skulle komma ut skulle vi dra på den så vi ska se på den. Ska blu mysigt och som vanligt blir det väl sitta på ngt cafe efter/innan och snacka lite skit. Men nu måste jag duscha städa glo film sova puss

Mamma är bra !

Eftersom jag går runt i hel trasiga skor har jag slängt det mesta nu när mamma kom hem från en sko shopping TACK ♥

sjuk igen

Gud jag frysser hostar snoret rinner med andra ord har jag blivit sjuk igen.
Men måste ju som sagt till skolan för att inte missa något viktigt nu när det är gymnasiet vi snackar om.
I plugget vare tröttsamt vi hade fyra timmar serverings teori som inte alls va så roligt men lärorikt i allafall.
Efter skolan åkte jag hem med sandra och sen knatade jag hem och på dirren till stallet.
Men efter  en stund när jag ridit i tio minuter så börja det spö regna så va bara gå in sadla av och sen åka hem.
Så nu är jag hemma och ska nog inte träna eftersom jag mår skit.
Men ska ta mig en varm choklad och en varm dusch och sen krypa ner under täcket, längtar redan.
Men nu ska jag kolla lite på TV och ta en dusch puss

Duschen + Sängen

Eftersom jag va tvungen att möta mamma för hon hade köpt massa skor till mig så hann jag inte med att hoppa in i duschen så måste ta och göra det nu och sen ska jag sova för plugget ni vet..
Jag har tänkt att göra nått roligt på bloggen så jag ska köra veckans snygging!
jag gör det varje söndag för då har jag sätt hör kollat runt och massa under veckan så jag hittar nån vill säga hha.
Men lägger upp bilder på skorna i morrn för hoppningsvis eftersom jag har full packad schema imorrn SUCK!
god natt puss


en del av mitt hjärta kmr alltis slå för er ♥

stadsvandring (?)

Goood kväll folk, sitter nu på golvet i mitt rum eftersom jag nyss kom hem från stallet och har inte duschat ennu så tänker inte lägga mig i sängen. Va på stadsvandring idag med HR10A inne på sönder och det va väl helt okej, vi ösmo bor som vi är kallade för tog tåget kvart i nio för att sedan möta klassen i haninge och åka gemensamt till södra för att möta våran lärare Anders. Vi gick kanske en kvart och sen skulle vi tydligen fika och satt säkert dära i en halv timme och sen gick vi vidare mot slottet där i slutade för dagen? alltså va vi inne i stan en timme bara väldigt onödigt men rätt mysigt fasten det regnade. När vi slutade för dagen gick jag och paulina och letade efter serverings skor som vi måste ha. Men eftersom vi inte kan gå i höga klackar så blev det bara nån centimeter och det känns ju iallafall jord nära. Sen mötte vi Elin Steffie och nån till från klassen som oxå letade skor och elin köpte likadana som mig och paow.  Sen gick vi till nått cafe som va super mysigt. Jag tog en varm choklad & en fralla medans paow tog en chai latte hah stavning? och en choklad muffins. Sen blev det att dra sig hem då vi möte pilen i VH.
När jag kommit hem så åkte jag direkt till stallet och gissa om ymer va hyper? han skuttade och allting men det löste sig senare och han va jätte duktig. Nu ska jag nog ringa mammsen och kolla vart hon är och sen duscha puss

dagens outfit ♣

Tröja- JC.
Bas linne- Gina tricot.
Tajts- H&M.
Knä strumpor- Cubus.

fruktsallad

Idag fick vi göra vår egen fruktsallad som kanske inte va så 
speciellt men vi gick igenom hur man skulle skära och gå med kniven och
massa för det är viktigt att men vet. Gjorde inte så mycke mera en att 
gå tipsrunda om skolan och snackat och massa sånt som man gör i början
men nu ska jag kolla på TV en stund puss

soooov gööööttt gubaaah

Inge smink & helt naturliga mikkis ska sova nu för att orka upp imorrn puss

bästa förbilden har jag i släkten!

På bilden ser ni min kusin som bor på åland och är allt som jag vill bli.
Han är kock och är jätte duktig på det han gör i köket och är chef typ elr nått liknande.
Han spelar fotboll dock i ett korp lag där han är grym på planen och är helt enkelt bäst dära.
Men det bästa är att han är VÄRLDENS bästa kusin och min förebild och jag älskar honom !

dagens outfit ♠

Canada tröja- från mamma.
Randigt bas linne- från Bikbok
Jeans tights- från H&M
Strumpor- från nått?
Bruna skor- från Bell
Håret krusigt och utsläppt.

bra klass i allafall!

Som ni kanske vet började jag skolan idag och det va ju helt nyss men självklart hade jag mina bästa vänner som ska gå i samma klass med mig så det va inte så pinsamt som det kanske va för visa andra.
Gick upp halv sex imorse och va mega pigg varför vet jag inte men så vare så trallade upp käkade fixade mig glodde lite på TV och sen borstade jag tänderna och sen vare bara att gå till tåget som äntligen börja gå idag.
Mötte snyggingarna på tåget och även jesper lunken som gjort en tatuering på underarmen och det va fint som satan! Kom i allafall till skolan och vi hade ingenaning om vart vi skulle eftersom skolan inte va så liten men till slut kom llärarna och hämtade oss och aa ni vet vcad man brukar göra?
Klassen va helt bäst i början va det ju självklart tyst bara vi ösmo bor som sanckade men sen började alla snacka dock vare en tjej som började som va feg eller nått så hon hade med sig sin kompis som gick dära och hon pratade hela tiden och jag trodde jag skulle döda henne helt ärligt jobbig som satan men skönt att hon ej går i våran klass! sen va det nån brud som kollade snett på oss hela tiden och gjorde massa grimaser haha tja mogen liksom ?
Dagen gled mot sitt slut och jag åkte med emil till nynäs när jag träffade tugce och betalade ett par skor på banken som jag beställt som ska komma om 7 dagar typ yeeh!

godnatt babe's

Nu måste jag sova för att orka ta mig upp imorrn godnatt

jag har ändrat mig nu, nya tag, nya framsteg.

Hey, rubriken? Jo jag har kollat igenom gamla bilder och kollat på mina medaljer och på min buckla jag fick av laget för att ha vart årets spelare och nu har jag tänkt klart. Jag ska ge det en chans jag ska satsa nu på fotbollen och ge allt vad jag har. För liksom igentligen jag älskar att spela fotboll jag älskar att stå i mål så vad ska hindra mig?
på tisdag ska jag ge allt jag har så länge mitt knä tillåter, men åt andra sidan har jag köpt ett knä skydd som kostade mig elr rätta sagt min pappa en förmögenhet som ska skydda det från att hoppa ur led och trycker på visa ställen så nu ska det gå bra. Plus jag har ju beställt en ny målvakts tröja som ska komma när som helst om allt går som det ska. Men nu är jag taggad till 100 och nu ska jag dra puss


vecko planering.

MÅNDAG: Skolan börjar, Banken.

TISDAG: Skolan, Fotbolls träning x2.

ONSDAG: Skolan, Ymer.

TORSDAG: Skolan, Ymer, Fotbollsträning x2.

FREDAG: Skolan, Bio med tugce, Gården.

LÖRDAG: Jobba på bo mässan, Ymer ( kräfffftskiva).

SÖNDAG: Jobba på bo mässan, Ymer.


kaffe mulls


Eftersom jag ska börja gå upp super tidigt på vardagarna för att ta mig till skolan har jag bestämt att börja dricka cappuccino och när jag väl smakade det idag ( just nu ) så fasiken va blää det va! men måste börja vänja mig kanske köper med nån god smak nästa gång. hah men nu ska jag käka middag puss


ymer crown


Va i stallet idag och red för första gången efter sommar uppehållet och det gick super duper. Eftersom han vart på sommar bete och fick nya skor i fredags så blev det vara 40 minuter på ute volten. Sen så mockade jag och fixade käk och massa sånt. Sen drog jag hem och nu ska jag duscha har inte hunnit det ännu eftersom massa skulle ha massa hjälp här hemma eftersom hon köpt nya gardiner och massa sånt tjafs. Bilden är från när jag och elin red ut innan sommaren jag är där framme och ignorera hur ag har fötterna jag vet.. puss


bad uppdate i know

Nu ska jag skriva det som jag igentligen skulle skrivit i går och dagen innan men hade då inte dit eller ork.

FREDAG- Va i nynäs hela kvällen hos tugce, tillbringade den en stund på gården med herve och massa skönt folk.
fast det va rätt mycket små kiddar dära eftersom det va typ inspark eller vad man kallar det för men dansa med småglin är alltid lika roligt. SEn så kom pejam och nån snygging som tugce självklart kände så herve ick ut med dom och vi kom fem mminute senare och det va alltid lika roligt. Sen drog vi till ica och hyrde film och på hem vägen kom pejam och börja sacka om filmkbäll och massa skit jag bara dog av skratt för tigce stog som ett ? hela tiden haha! Sen så hände lite skit saker så vi drog från dom och satte oss i en busskur och snackade massa skit och sen kom jocke förbi med bilen och frågade om vi ville åka med så varför inte, så han körde oss till centrum med full volym på sterion och sjävklart vare raggar musik hah. Sen när vi klev ur fick vi en varsin öl och sen drog vi hemmåt. När jag hoppade på bussen blev det kallabalik eftersom alex och D börja skrika på bussen och kastade massa saker och jag bara skrattade hela tiden till sist börja buss tanten böla och stannade och kallade på väktre och alla som åkte med bussen blev vansiniga för hon sa inte varför vo stannade så folk började skrika på henne och jag skrattade bara ennu mera. När väktarna kom så börja hon ljuga som fasiken och sa att jag va med på det hela att jag gjort det och det så jag gick åka hem med bussen med dock med två väktare som föll i mig¨på varsin sida mohaha och sen en väktar bil bakom bussen. Så jävla överdrivet så fick gå sen med väktarna hem dock bara till bommen. Sen blev det hopp i sängen.

LÖRDAG- Klev upp klockan åtta för att ligga och dra sig i sängen till nio tiden. sen hoppade jag in i duschen och stog där ett bra tag sen blev det att fixa till sig litegran för att sedan kolla på 96 match på viksängen, eftersom jag tränar dom så drog jag ner och sanckade lite med deras målvakt och sprang runt och ringde massa samtal för att dom behövde spelare och massa skit, det började med att ösmo tog ledningen efter förstahalvlek. I andra halvlek spelar dom lika och emd bara några minuter kvar så gör nynäs ett till mål som betyder förlust för ösmo men dom va grymt bra. Sen va det pojkar 95/94 match och dom vann överlägset med 9-1 mot tyräsö och bäst på plan tyckte jag att samir va med tre mål och kanon bra match. Kollade men Nanny och det va helt underbart vi satt och snacka massa gama kill problem och allt som hänt oss och et va bara skönt att reda ut allt.
Sen åkte jag med pappa och mamma för att handla hem mat och det blev en hel del. Sen körde dom mig till tugce där dom kollade på film och sen drog vi till Willy's för att dom skulle handla. Senare fixade vi oss lite för att gå till gården med fuck off så va det ju stängt så vi ringde massa ffolk men visa hade dåliga bortförklarningar och andra kunde inte och självklart va snyggingen ju på fest så han hann itne hem buhu.
Sen sätter vi oss på rampen och då kom tobbe och emil som vi delade tågra  ord med. Sen så gick vi upp mot centrum och träffade en hel den människor och vi va med och massa.
Sen tog ag bussen hem och va jätte trött så när jag kom hem blev det slänga sig i sängen på en gång.


viksängen hela dagen

Nu drar jag och kollar på när mina snygga 96or spelar derby mot nynäshamn och sen blire kolla fotboll när grabbsen spelar med erik puss


fredag hela dagen

godmorgon fan, vaknade för en timme sen och hoppade direkt in i duschen och fasiken va skönt det var rå.
Gjorde frukost till mig oxå eftersom jag är hemma ensam och det va Aprikos kräm ett glas juíce mummms!
Nu blire väl att sminka sig lite lätt och sen vänta på att pappa ska komma och hämta mig för att hämta min jacka som är på fixning och sen troligtvis till banken för att sankca massa skit och sen överföra pengar till ett företag där jag köpt en grej som ni ska få se om en vecka.
Men nu måste jag fixa till mig en skvätt och försöka få tag på tugce som går i skolan suck.
puss

kan inte sova så vi kör en sån hära!


Efter som jag nu driver en ny blogg och hörhoppningsvis nya läsare så ska jag berätta lite smått om mig
Som ni kanske räknat ut heter jag Mikaela Johanna Sjölund och är femtom bast men fyller sexton till vindern, rätta sagt den 23 december. Jag bor i en lägenhet i ösmo på bergsvägen som kanske inte har bästa rycketet hära i trakten men det duger. Bor tillsammans med min mamma Marina och min pappa Benny och inga flera?
När jag va yngre växte jag upp med en annan familj vid namn Asplund. Dom hade tre sönder Dogge Dennis och Diddan som jag snabbt blev tajta med och blev som syskon. Men även dom dagarna tog slut. efter 10 år hos dom så fick jag hemma nyckel som lämna dom. På fritiden spelar jag fotboll i ett lag som jag avgudade en gång i tiden men nu är det helt andra tankar kring mitt fotbollsval som jag innom snar framtid ommer ändra på to bad !!
Även så rider jag på en gamal travare som står i väggarö och är helt underbar trotts att han stpr på bak benen rätt mycket. Även så spelade jag trumbon förut men tröttnade men stannade kvar eftersom jag hade minna vänner dära men fick snabbt ge upp då jag inte hade tid. Förutom det så ungås jag självkllart med mina vänner och vi gör allt tillsammans som vanligt partajar vi som alltid är lika roligt och spydigt hah.
Eftersommarlovet börjar jag ny skola med helt ny klass och denna gång blire i hanige - riksäpplet hotell&resturang. DEt ska bli roligt och testa mina kunskaper haha. Vad mer kan man säga?
ja det va väl det ni behövde veta om mig puss och godnatt.


god natt


Efter att ha gjort om tugce´s header ett antal 100 gånger så är jag klar och e hon inte
nöjd nu dödar jag henne imorrn! haha men är ju itne proffs men endå.
Imorrn blire hämta min jacka som är hos skomakaren eftersom dragisen gått sönder och sen blire
umgås med vännerna det är ju trotts allt fredag ochd et betyder alltid party time haha.
men nu ska jag sova puss


ge ge ge ge mig!


ÅH blir så arg, jag vill verkligen ha dom hära ridstövlarna.
själv tycker jag dom är skit snygga finns även i röd som är jävligt snygga dom oxå.
men lägga ner 2999kr på ridstövlar vetefan om jag verkligen vill det?


ingen jacka!

rubriken, jo det blev ingen jacka eftersom jag ändrade mig i sista sekunden.
för första gången tänkte jag till och insåg att jag endå redan har en canada goose jacka från förra vintern så den får hålla ut ett tag till.


ny jacka yeeeah!

Sådära nu har jag beställt en ny vinder jacka ochd et blev en beige canada goose.
Kännde att jag igentligen ville ha en röd men eftersom min kompis paulina har en så kanske det itne är lika roligt med samma färg menmen. Men kommer nog ha kvar min mörk gröna i fall att jag ångrar mig men då är det som om jag slängt pengar i en eld brasa hah. Nu ska jag i allafall fixa mig litegran och sen åka till nynäs för att träffa mina små tösar selda och tugce sen blire mys inne i stockholm. puss


snabb dator elllllller?

Laddade precis upp ett inlägg som skulle publiceras för timmar sedan men min dator har blivit jätte cp så måste ringa min gullunge pilen så hon får kolla på den, hon är typ jätte smart tro det eller ej hihi. Sitter i allafall i vardags rummet med pappa och kollar på hitler film elr asså den handlar om hur han erövrade och massa skit. Rätt tufft att en man kunde styra så mycket. MEn endå är han cp så det kvittar. Idag har jag ju vart i stallet och sen inte ett skit. Imorrn blire vänta på att bästavän ska sluta pluget och sen åker vi in till stan och handlar svarta skor till skolstarten som jag är tvingad att ha plus en kalender och kanske en jacka får se.
senare på kvällen blire möte med fotbollen angående bo mässan då vi ska jobba fyfan va tråkgt säger jag bara!
men ska inte träna så går hem direkt efter mötet. Nu börjar mina batterier på datorn ta lsut och jag orkar inte hämta laddarn så avslutar nu godnatt.


tack mammi ♥


Jätte dålig bild men ni ser ju på ett ungefär hur dom ser ut, mamma kom i
allafall hem med dom hära till mig och det tackar man ju inte nej till.
Så nu är det bara hoppas på att solen fortfarande håller igång!


stallet

Kom nyss hem från stallet där jag spenderat halva dagen, det va ny målat hästarna hade bytt plats och ymers foder stog inte där det brukade så blev jätte förvirrad men snackade med madde och hon sa vart allt stog. plus så hade han en helt ny mat kost allt va nytt så det va som att börja om med hästen igen emn jag får lära mig helt enkelt. Och sen ska jag även börja fodra lunchen vissa söndagar så hon visa mig vart allas påsar stog. Sen har det kommit fyra nya hästar!! åh jag tror jag är kär. den ena har en störe kropp och är hel svart med mann till bogen och hovskägg som är jätte långt, den andra är en isläning som är shäck färgad och dom andra två har jag inte sätt ennu. Blev ju som sagt ingen ridning eftersom han inte har några skor bak men det ska han få på fredag så det löser sig. men nu ska jag duscha för det har jag inte gjort och sen ställa in kycklingen i ugnen puss


over and over again

jag kan inte sova, jag är trött men mina ögon vill inte slockna jobbigt läge. Men sitter oxå och kollar igenom mina blder från datorn som är både nya och jätte gamla. Gud vilka minnen jag delat med många, några som jag är tajta med fortfarande några som jag inte har träffat på länge och några jag hatar just nu. Rätt sjukt att folk man älskade för ett år sen hatar jag nu och vill aldrig mera se, medans andra jag bara vill träffa på en gång.
Jag ska inte sitta och tycka synd om mig själv för det finns säkert folk som har nära och kära som aldrig får träffa varandra men allfall liksom. ett exempel är en bild jag kommer läga upp i slutet av detta inlägg, vi tre va tajta som fasiken och delade många minen, fjortis tiderna, mongo tiderna, killproblemen allt delade vi tillsammans lite läskigt att det bara sa stopp. Visst vi bor maz tio minuter från varandra, en av tjejerna bor jag tillochmed granne med men vi två hatar varandra varför vet jag inte men så är det bara och den andra bor jag ca tio minuter ifrån och henne är jag fly förbannad på för visa saker men hon förstår nog varför om inte så har hon inte insätt vad hon gjort, visst jag är inte ängel men kommer inte och går i allfall. nej nu måste jag försöka sova godnatt.


att vara sjuk suger ju


Hey har inte hänt så mycket sen sist jag skrev eftersom jag är sjuk har jag bara vart hemma
och lyssnat på musik i min säng. Tugce ringde och berättade hur det va i nya klassen och hon
verkar trivas i allafall. Imorrn ska jag till stallet för att entligen få träffa hästen, dock ingen ridsning
eftersom ymer har tappat båda bak skorna men lite ompyssling skadar ju inte?
Nu bir det nog att kolla bilddagboken en snabbis sen stänga av datorn och ställa klockan
så jaag inte sover bort hela dagen och sen sova puss


ingen fotboll för mig

Hey, vädret blir bara sämre och sämre så har bestämmt att inte dra ner till träningen eftersom kag kanske blir sjukare av att stå stilla i spöregnet. Så nu blir det att städa upp i rummet som jämt blir stökigt på nått sätt och sen käka middag som betsår av kötbullar och makaroner mumsi. uppdaterar senare puss


klar jag saknar det som va, klart jag tänker varje dag.

sitter nu och är sjuk och kollar på mamma mia filmen som jag älskar.
Inte bara att den är så jävla bra utan att den väckar massa gamla minnen från sommar 08, den tiden då ja hade två bästavänner som va mitt allt mina två storasystrar. Monia molin och Tugce selcuk rätta sagt, vi delade på allt vi viste allt om varandra vi sa allt och gjorde allt. Både bra och dåliga minnen delar vi tillsammans och dom minnena kommer jag aldrig att släppa never in myh fucking life.
Det började med att dom var och kollade på min fotbolls träning den 12/2-08. kännde ju dom inte då utan att tugces lillasyrra kännde jag sen tidigare så hon va oxå dära.
Ni la till mig på playahead då det fanns och vi började sncka mer och mer.
En dah bestämmde vi oss för att ses och det måste var min lyckligaste dag. Jag kom hem pch pappa undrade vart jag hade varit och jag hade dig i telefon och medans sankcade jag med pappa och jag sa att hon hette moniamolin och det första pappa sa ma lillmolle.
och efter sankca och sncka visade det sig att monias pappa och min pappa va gamla vänner och hade kört raggar bil i gamla dagar. Tiden gick och jag va jämt med monia. Vi firade födelsedagar tsm vi hade svull kvällar vi gjorde allt and i miss it. Sen kom det en dag då jag va hemma hos monia och tugce ringer och frågar om vi ska med på bio? och vi ba vilken film och honsa mamma mia, jag tror vi as garvade i flera minuter liskom hallå jävla tant film tänkte vi?  men efter att tugce övertalat oss så gick vi och det va nog nått vi aldrig velat missa, vi grät vi skrattade vi lådsades tillochmed att vi va dom dära tre vuxna. Tiden gick och allt vände skolan började och det va inte vi tre längre. vi gick från tre till två och så är det fortfarande. Jag saknar oss faktist vi brudar som hängde på nynäs gator, vi som g´jorde hyss och bara skrattade åt det, vi tre som ingen kunde sära på.. jagälskarer tjejor föralltid och ko´mmer alltid att göra.

nynäshamn next!


Nu drar jag till nynäs och njuter med skönt folk puss


snabbbbis


Va nyss och träffade tugce en snabbis och det va himmlans roligt har saknat henne så mycket.
men hon skulle in till stan med selda så drog med filla till stan en snabbis sen in till haninge.
MEn nu ska jag duscha och sen ska jag in till nynäs för att träffa melina och tutte pusss


du är så söt min kära lilla häst


Nu har ymer kommit hem från sitt sommar käk och det känns bra för har inte ridit honom nu på
över två månader. Börjar rida på onsdag igen och hoppas det är bra vänder för då tar vi en uteritt! :´)


tjenare ginger


Som sagt jag tkr det är skit fuuult! för några dagar sen färgade jag mitt hår och
 resultatet blev hämskt!
Men som tur va så har jag köpt ett as bra schampoo som tvättar bort
färgen snabbare och nu är det mest brunt och ytterst lite rött men fyfan!

På bilden ser det mycket värre ut, som en liten ginger men det är jag inte!


Söndagens outfit ☻


Jeans shorts- Lindex.
Randig tröja- JC.
Gladiator skor- H&M


Vilket väder


Godmorgon, sitter/ligger nu i min säng och bara suckar på vädret! det regnar och är målnigt inte alls som gårdagen då det va dö varmt. Kom hem runt kvart i två igår och va helt slut. Som jag skrev innan hade jag det allra bäst men mina allra bästa vänner dock saknades ju melina marcus och tugce men det får vi ta igen nästa år!idag blir det nog att tare lungt kanske tar en tur ner till nynäshamn för att kolla hur mycket pengar jag har. Eftersom jag ska beställa en ny vinterjacka efter som jag inte alls gillar min canada jacka.
Dock så ska det bli en canada jacka men i en annan färg. Men ska försöka få med mig sällslaå av johansson om nu den filuren är vaken! Men nu ska jag äta frulle pussen


tuuuurk♥


bara timmar kvar nu, monga snart är du hemma och vi har mycket att ta igen!


satan i gatan va roligt

jag kan knappt stå upp just nu, mina fötter värker mina ben värker allt värker på mig just nu men satans va värt det va efter denna kväll men tjejorna och alex hah.
Kom till the voice och träffade emma som jag direkt sprang fram och kramade och sanckade lite skit, sen så skulle vi träffa hanna och issas kompisar men dom stog på en jätte keff plats så vi gick tbx till våran plats och det va längst fram i mitten typ så jävla bra plats. Men efter ett tag fick hanna nå asma skit så vi fick ta oss från folkklungan och sen skulle dom dra så jag skulle gå och möta pilen sandra och freddis men dom kom lite senare så jag sprang på Benjamin som man inte ser varje dag så snackade lite dära oxå.
Sen kom brudarna och vi gick fram vid schen ennu en gång längst fram! fan vad vi är bra.
Sen dansade vi och hade det bäst lite små tjafs med några brudar som trödde dom ägde skiten menmen.
Vi drog och satte oss vid vägen då en full grabb vid namn alexander som vi tillbringade resten av kvällen med och fyfan vilket ös det va framför schenen dansade häcken av mig och då menar jag verkligen min häck har fått stå ut med mycket! hah men ni fattar vad vi gjorde resten av kvällen.
På väg hem åkte vi tåget till VH och fick skjus hem i jockes raggar bil som va helt awsome.
Jag pilen och freddis gjorde snyggaste dansen och skratta ihjäl oss!
Nu är jag hemma och bråkar med jonte och allt är skit så nu är jag lite piss off men får se hur det blir, sitter med   fönstret öppet eftersom det är så jävla varmt och självklart hör man allllkis människorna ute på gården som raggar på varandra bergsvägen är konstigt. Men nu ska jag sova och se vad morgondagen leder mig pussen

stockholm nästa babe!


Helt mongo bild menmne, nu ska jag fixa det sista sen ska
jag träffa isabell och hanna för att sedan ta bussen till VH och tåget
mot stan för att umgås med härligt folk, skriver mera ikväll runt 12 tiden? pussen


Dagens outfit ☻


Randig tröja från JC.
Blå Jeans shorts från Lindex.
Och till det ett par gladiator skor från Din sko.


need you now


Imorrn kommer bästavän hem och jag bara längtar


en tur i nynäshamn


Kom nyss hem från en kväll med ellinor nere i nynäs som va suverän. Kollade på hennes
pijkvän som spelade trummor och gitarr sjukt duktig är ,i allafall så kollade vi tsm och sen gick dom hem
till eddie och jag väntade på bussen ensam men en stund efter kom jonna och pillan så fick sällskap.
Men nu ska jag bara tare lungt och städa mitt rum som är stökigare en stökigast! och så ska jag hålla tummarna för att melina är frisk tills imorrn efter som vi skulle ha det mys inne i stan men får hoppas å att det blir av nu.
men nnu åter går jag till städningen pussen


Fredag

Gud va varmt det är nu, på min termometer står det 36 grader och solen skiner mot min ballkong underbart. Fredag idag och det betyder sista dagen på mitt sommar jobb. Rätt skönt att slippa dra sig mot vansta skolan för att göra skiten fin men kommer enå sakna tobbe och putte som jobbar kompisar. Jobbade typ till 11 idag sen skjusade jag hem pilen och vi höll på att bella med moppen, fyfan va v skratta ihjäl oss eftersom hon föll på att ramla av när jag gasade. När jag kom hem så ringde jag taylor Johansson och vi drog till thai grejen och käkade frulle/lunch smarrigt som fasiken. Sen blev det hem och fixa till sej lite och sen har vi satt igång vattenpipan och rökt och bara njutit at sommar lovet. Eftersom vi börjar skolan om tio dagar kan det vara skönt att göra det man vill ha gjort nu på en gång. Ikväll ska jag träffa ellinor och det va gudars länge sen sist så det ska bli super roligt plus så ska vi kolla på konser som jag oxå ser fram emot. Bilder kanske kommer upp får la se.
Imorrn så blire vällingby för shopping troligtvis och sen på kvällen in mot stan med bästa melina och CO.
Men nu ska jag tvätta håret och börja sminka mig smått. nej juste slänger in en bild på hur brun jag va för nån vecka sen. pussen


god natt


Kom nyss hem från fotbollen och har så inihelvete ont i knät så nu blire ringa doktorn och boka
tid för ennu en till titt på knä fan, men nu ska jag ut en snabbis och
byta några ort med taylor och sen hoppe i duschen sen sova godnatt!


nu vet du

Tre frågor om förhållanden

Är du singel? - yes.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - jag vet.

Har du varit kär i någon? - ja .

 

Nio frågor om dig själv

Fullständigt namn? - Mikaela johanna sjölund.
När fyller du år? - 23 december.
Vad har du på dig just nu? - shorts & tröja.
Vilken årstid är bäst? - vinter.
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Oj, det vet jag inte.
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Ögonen elr nått.
Vad är du bra på? -  fotboll.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans 


10 frågor om dina vänner

Vem vet allt om dig? - Tugce.
Vem är den roligaste av dina vänner? - Melina och dom.
Vem är snyggast av dina vänner? - Simon och Tolga typ hah.
Vem är mest partyprisse? - Cattie.
Vem är den du helst har filmkväll med? - Brudgänget.
Vem av dina vänner är mest "evil"? - Johanna Rampitsch.
Du ska träffa en kille/tjej du gillar, vem tar du med dig? - Alltid Tugce.


10 Frågor om din familj

Vem står dig närmast? - Mamma.
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Ja.
Vem är farligast i din familj? - Jag.
Vem ser roligast ut i din familj? - asså åh vi är ju bara tre i familjen.
Vem är coolast? - Jag.
Har ni något husdjur? - Nej jag dödar dom bara.
Vem står för underhållningen? - Pappa -_-
Vem sover du oftast med? - Själv.
Roligaste kvällen med familjemedlemarna? - Oj, ingen aning!

 

10 frågor om idag

Vad har du gjort? - Jobbat hela dagen.
Vem har du vart med? - Pilen, Julia,Valerio,David,Henrik,Krill och anders.
Har du varit glad idag? - som fasiken.
Har du varit ledsen idag? - Nej
Vad ska du göra nu? - Ica sen träning
Har du gjort något dåligt idag? - Hoppas inte.
Vad har du ätit idag? - Lunch
Har du duschat idag? -  Nej, ska ju träna snart?
Är du trött nu? - Utav bara fasen!
Har du pussat någon idag? - nej
Vad händer imorgon: - Jobb sen träffa ellinor.

Skolan

Går du i skolan? - Nej SOMMAR LOOOV!
Har du varit i skolan idag? - Nej


Annat

Hur mår du just nu? - Trött och jag mår okej
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - ja det klart?
Har du piercat dig? -  Örnonen, tungan och naveln


Telefon/mobil

Vem ringde dig senast? - Jonatan
Vem ringde du senast? - Emma
Vem sms:a till dig senast? - Jonatan
Vem sms:a du till senast? - Jonatan


Övrigt

Är du hungrig nu? - Lite
Vad är klockan nu just nu? -18:00
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Facebook och blogg.se
Hur länge sen var det du träffa din mamma? - Igår
Hur länge sen var det du träffa din pappa? - Idag
Älskar du din mamma? - Massor.
Älskar du din pappa? - Såklart 

Övrig

Gillar du punk? - Nja
Har du sminkat dig idag? - Ja
Isåfall, vad för smink? - mascara.
Vad har du för smycken på dig just nu? - örhängen
Hur ser den/dem ut? bollar

Smink och Hår

Använder du mascara? -JA
Använder du Wax? -  Hm.. nej
Använder du ögonskugga? - Ibland.
Använder du kajal? - Inte ofta.
Använder du hårspray? - hela tiden
Använder du volymspay? - hela tiden
Andänder du mousse? - nej
Använder du deo? - Ja
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? - Ja.
Använder du läppglans? - Ja, ibland..
Använder du rengöringkrämer? - Ja.
Uppsatt hår eller hängande? - Båda
Plattar/lockar du håret varje dag? - Nej gjorde det förr
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Haha nej



man glömmer inte er så lätt som jag trodde.


backlura där jobabr man nu då.

HEY, sitter nu och lyssnar på mixade greas låtar som jag just nu diggar järnet till.
rubrik? jo det är så att jag och pilen fick jobba nere i nynäs nu och när vi kom dit igår trodde vi att våran handledare skämtade med oss eftersom vi kom till en veranda som kanske va vetefan men skit låång!
och det va ju liksom bara jag och pilen som skule olja så vi började sakta men säkert fyfan vilket jobb, bara själva staketet tog oss tre timmar. Sen sista timmen kom en kille som hjälpte oss och han va hur schyrre som helst. Idag så vare samma veranda idag igen fast men ennnu flera och fan va härliga folket va.
och speciellt david som va ubbbber snygg hah. Men vi hade skit roligt och skrattade bort hela dagen och lät grabbarna jobba häcken av dom snälla vi är.
Men nu är jag hemma och ska strax till ica och handla eftersom min pappa är sjuk så måste nån sköta hemmet.
och även ska jag träna strax men vetefan om det blir med 96orna eftersom mitt knä är svullet sen träningen och huvudet dödar mej efter sparken i huvudet från minna, dock vare ej med fli som tur va.
Så hare puss

så galet snygga


du är den enda jag vill ha.

HEY! Sitter nu i sänger och behöver igentligen städa rummet efter gårdagen men har inget ork att ta mig upp ur sängen. Ikväll vare meningen att jag skulle ut med johanna men det sket sig son vanligt men får väl tacka för gårdagen som vi spenderade på folkrace banan men varandra och det va ju inte fel det. Efter folkracen så åkte vi hem till mig och mixtra med mitt hår och nu är jag mer eller minfre rödhårig HAHA! men det är jävligt snyggt och jag får la vänja mig mera innan jag bestämmer om jag vill färga om det mörkare.
Efte fägningen gav vi oss ut till tuffa musköten hah nej men a där spendera vi kvöllen tsm med Jani Alex Erik och Johan som inte heller va så pjåkig. Sen vare hemåt som gälde efter som jag jobbar ju fortfarande så ville inte lägga mej för sent. Vakna i allafall halv sju i mårse men låg och små lulla i sängen ett tag tills snygg pilen ringde mig för att kolla läget. På jobbet fick jag och pilen måla papperskorgarna och fan va hott dom blev. Snor gröna Gris rosa och Emo svart? passar ju vår skola sååå mycket. Sen blev vi klara tidigt så vi vandra hem och sen sprang jag över till hemma för att checka läget hos henne och även så skulle hon hjälpa mej med min blogg.
Men nu är jag hemma och ska nog dra ut men mina läcker grabbar strax.
Men ska även lägga mej tidigt för att sen vakna up pigg och taggat för jobb och sen framförallt fotbolls träningen. Jag måste erkänna att allt lag tjafs och lag byten har fått mej att sakna laget, vi är trotts allt allt tsm men har sina stunder.. Men nu ska jag nog kanske fixa lite i rummet PUSSEN.

fotboll fotboll fotboll fotboll


Spanien med er va härligt, imorrn äre tisdag och det
är nya tag med fotbollen efter sommar uppehållet och pluset är att
 jag får träffa mina två favoriter!


my next man.


Kör på nytt!

Eftersom jag inte kommer in på min gamla blogg varför vet jag inte så hat jag gjort en ny och tänker ta nya frika steg. Men kommer fortfarande köra samma som för fast bara med ny blogg adress.
Idag på jobet vare rätt lungt, jag och pilen målade alla papperskorgar i skolan och nu är dom super snygga! snor gröna gris rosa och skit haha. Efter jobbet blev det att vandra hem till emma för hon skulle fixa min blogg design och den är ju ur snygg! Sen gick jag vidare hem för att igentligen dra vidare till melina men hon ör yligen sjuk så det blir att klippa sig på onsdag, men ska hoppe in i duschen innan johanna och philip kommer puss.


Välkommen till min nya blogg!