söndags bio !


Nu drar jag mig till tugce och sen möter vi boysen och drar på bio puss.


mohahahah

Innan jag lägger mig måste jag säga att det va 1år och 17 dagar sen
jag och Eric lekte att vi kunde åka moped -.-

GN

Så jävla arg och trött så slänger mig i säng nu GODNATT!

i vår klass är kläderna stil.


gårdagen

Gårdagen spenderade jag nere i nynäs med skönt folk.
Hände inte så jätte mycket satt mest i sofforna spelade TV spel som jag inte förstog ett skit om,
snackade och bara hade det jävligt mysikgt!

en snabbis ba.

jag hinner knappt blogga just nu för måste städa rummet och tvätta ut min nya hårfärg.
puss

tips

Medans jag hämtade mitt paket så passade jag på att köpa denna,
jag har redan haft en likadan flarra och tro mig denna är min nya bästavän!

ÄNTLIGEN FAN !!

Nu har jag väntat i fyra veckor och äntligen kom dom på posten :)
Nu är det bara vänta tills snön kommer.

vecko planeriiiing.

Måndag: Skolan, vara med Alma & Simon.
Tisdag: Skolan (engelska förhör), till tugce, träning x2.
Onsdag: Skolan, Ymer.
Torsdag: Skolan, träning x2.
Fredag: Skolan, LEDIG?
Lördag: ??
Söndag ymer.

Bilder från helgen !















 ♥


vad världen är liten ibland.

Hey, dålig uppdatering jag vet men datorn har itne andvänts så mycket nu på sistone eftersom min helg vart full av tankar fester plugg och ytterst lite sömn, men nu är jag igång igen.
Spelade fotbolls match i lördags och den vill jag inte ens prata om så pinsamt så a det finns inga ord asså.
Efter drog jag till snyggingen melina eftersom hon skulle ha chill krök men det slutade som vanligt med alldeles för mycket folk och grannar som klagar hah men annars hade jag det roligt. Träffade monia på festen och edt va länge sen sist så alltid lika roligt, vi lyckades hamna i duschen och blöta ner oss och hennes telefon riktigt ordentligt haha! Men som sagt kvällen slutade och jag somnade som en stock brevid oscar.

Juste i fredags va det väl snurrade tankar i pallet på mig, jag satt och kollade på maddes facebook om vad hon hade skrivit om hennes bror som gått bort och jag kollade hans bilder och sjukt vad jag började känna igen honom och då mindes jag, som alla erdab vet så va jag hos en famij när jag va liten i flera år på vardagarna och kanske nån enstaka helg och där mamman i familjen va Camilla Asplund som då va tillsammans med en Stefan Lindqvist som va maddes och pers pappa så vi har spederat ånader med varandra utan att jag ingetligen tänkt på det men kom på det då när jag kännde igen en bild på honom som liten med glasögon eftersom jag fick ett gosedjur av per en Nasse va et faktist som jag en har kvar i dag. Sjukt va världen kan vara liten. Ringde ju såklart pappa på en gång eftersom han är en god vän till stefan maddes pappa dåra och han va lika chockad han. Gud jag får tårar i ögonen eftersom jag har delat så fna minnen med både madde och framför allt per. hah något jag minns va då vi va på tomtits tror jag att vi va på och vi sprang runt i nått rum och tjatade om pannkakor och till sisst fick vi det. gäsh jag måste lägga av nu med mtt skrivande. Jag ska i allafall sankca med madde i skolan när hon är tbx eftersom vi går ju i samma klass menmen, vi hörs puss

snabba ryck

tjenare inte mkt uppdate men är inte alls på humör, spelade match nyss förlorade mot serieledarna med 0-1 men vi krossa iallafall :)
Nu blire sten plugga serverings skiten och sen duscha puss

fotboll next rå.

Det är kallt det regnar jag är genom blöt och nu ska jag strax på träning fysatan.


tjena hallå hej

Duscha, TV, Sussa kudde, god natt

a moment like this

fysatan vilka dagar vi hade!

hej jag har inget liv.

ligger nu i min säng och pluggar på engelskan som ska sitta som ett berg i morrn.
Men om jag ska vara ärlig så pluggar jag inte hela tiden utan typ dör av tråk, ingen rolig inne på msn bara massa konstiga jävlar och bara skit på TV kuuul.
Idag i plugget va tåget 10000 timmar försenat så vi ösmo bor kom ej in på svenskan så satt med Brus och Emil i data rummet och kollade när dom spelade nått bubbel spel eller vad fasiken det va?
Sen körde väll dagen på som vanligt, efter plugget drog jag hem till Alma och vi ringde/kollade runt på olika stall och nu är vi överens om ett stall i tungelsta och hovslagare är väll halvt som halvt.
Imorrn åker vi och kollar på stallet och snackar lite mera och imorrn får ni reda på mera infooo.
Som ni kanske redan listat ut så ska vi eller troligtvis ha en pålle tillsammans då vi inte har tid att ha en varsin ellr pengar. Men det hära ska nog g¨bra ska ni se hah. Nej nu ska jag? vetefan göra ngt puss

engelska next.

Nu jävlar ska jag ha full pott i morrn på glosorna!

kärlek.

Denna kväll spenderade jag nere i nynäshamn med brudarna igen,
det blev film dans musik och massa röjj! ♥

dipp & gurka + film.

NY duschad och fräsch, nu blire på med mjukis kläder och film time puss

just so you know

Syster, min tvilling, min bästavän jag svär på allt jagälskardig mest!


music & pic.


helt tårfärdig.

Kollade en blogg innan och såg att hon lagt in denna video och gud
man blir alldeles gråtfärdig, speciellt när man kommit fram till 01:29
.

Ösmo flickor 16 ♥

Och det blev ennu en vinst till ösmo brudarna. Vaknade i morse runt halv nio tiden och va seg som satan efter gårdagen på B-lura som va toppen. Fick skjus till IP av pappsen och där visade det sig att vi endast va tolv spelare men det har ju aldrig stoppat oss tidigare. Eftersom vi inte hade tillräkligt med bilar fick vi vänta på Lisas mamma som kom senare. Men till slut så kom vi iväg och landade på Trollbäckens IP.
Till uppvärmingen va alla sega och gäspade som hela tiden men när vi väl satte på musiken och hörde " hejja hejja ösmo" låten dog alla av garv och vi piggna till wohow. Matchen drog i gång och efter max fem sex gör Ösmo mål och tar ledningen. Under andra gör vi ett till tror jag att det va och Hanviken hade några vassa skott på mål men där stog ju stjärnan själv haha. Vi åkte i allafall där i från med ett leende på läpparna och tre poäng.
Ikväll blire inge festande för min del som igentligen va meningen men eftersom jag har så fruktansvärt ont i knät efter matchen och måste plugga och komma i kap i plugget så väljer jag att av stå från drickandet idag. Lite B att plugga i stället för att festa men sånt händer. Imorrn blire tjej mys med baklura brudarna ochdom två turkarna hos tugce och det ska bli mysigt. dock på träffades vi senast i går men i allafall. Nu måste jag städa mitt rum duscha och byta säng kläder puss



tringa's place

Klart bästa kvällen på länge, tack brudar!

breathing your love.

Det omöjliga tar bara lite längre tid.

kalas bra !

Nu ska jag duscha och sen fixa mig lite för att senare dra vidare på partaj, puss

torsdag

Träningen sög och nu blir det duschen och sen leta häst puss.

god natt rå.

Sitter nu på balkongen o med datorn brevid mig och sankcar med simon och lyssnar på musik. 
Jag är verkligen inte ett dugg trött bara små arg på pappa att han ska hålla på om
hästen jag vill ha menmen.. NU ska jag säg hejdå vill simon och sen försöka sova god natt.

super taggad !!

Nu sitter jag och snackar med underbara alma om att vi ska hyra häst och stå tillsammans.
Jag har hittat en jätte söt Maxad D ponny som jag tror skulle verka skit bra och alma har hittat stall i sorunda som inte alls är långt bort från mig. Alma har sanckat med hennes pappa och allt är great där nu är det bara min pappa som ska kolla lite och den blire nog som jag vill jippi!
Jag är taggad som fasiken på polle men det innebär ju oxå att jag inte kan rida på ymer nå mera lite ledsen över det men jag måste prova på eget nån gång i livet oxå.
Men idag i allafall så va tåget jätte försenat så jag och emil kom för sent så vi kom när det kanske va en halvtimme kvar av Svenska lektionen. Sen vare gympa och vi tjejor vann ju så klart med typ 10-7 hah ägda grabbar ;)
till och med gjorde jag, elin VGO, alma varsina mål yeeah!  efter gympan slutade vi så då vare tåget hem och sen mot stallet. nu är jag hemma och ska fixa och trixa i rummet nu puss

Vecko planering.

Måndag: Plugg.
Tisdag: Plugg, Träning x2.
Onsdag: Plugg, Stallet.
Tosdag: Plugg, Tränining x2.
Fredag: plugg, Party.
Lördag: Fotbolls match ( hur ska det gå )
Söndag: Stallet, SOVA!

sallad blev det.

Sådära nu har jag precis käkat klart middagen och jag gjorde en simpel sallad och nu ser käket ut som ett bomb nedslag vet inte hur jag lyckas. Nu blire Musik och städa rummet som är full av svarta pluppar efter fotbolls matchen.

jag ska göra mat!

Nu blire ett kort inlägg för köks mästaren ska göra middag till familjen nu puss

reasons

Ibland tänker jag på hur det va att gå i D klassen, jag erkänner jag har jävligt svårt att släppa taget om er. pinsamt kanske men det kan ha vart tre år av mitt liv som jag älskat allra mest. Nu är det ny skola ny klass och nya underbara klass kompisar men inget kommer nog bli som när jag gick med er. Jag ska försöka på nytt nu jag ska sköta mig och inte alls vara den fittan jag va på vansta skolan, och speciellt ska jag lära mig av mina misstag nått jag inte gjorde förr. Hur som helst älskar och glömmer jag aldrig er. Aldrig..

söker du en snyggning ?

Hejj allihoppa! Detta är Charlie Cherl Wikström. han är 16 år och söker ett seriöst förhållande med en ny soulmate. Charlie gillar långa strand promenader längst hans favorit sjö Muskan. På fritiden hänger charlie på scout klubben och lär sig gör upp eld och sover i tält som han älskar mest av allt. Charlie har en bästis som heter frida björk och dom brukar cykla i centrum och leka i stallet. Charlie har en egen ponny som han brukar rida naken på på ängen med frida bakom gnägg gnägg. Låter charlie intressant? kontakta mig så får du en dejt.

gårdagens !

Jeans- Gina tricot.
Bas linne- Gina tricot.
Midje jacka- Sisters.
Halsband- Nynäs

söndag

Hey dude. Har precis plockat upp mina svettiga äckliga fotbolls kläder från ryggan och slängt i tvätten det lär behövas efter dagens match. Spelade mot enskede och vi va 11 spelare från vårt lag och två 96or men vi klarade det och fick till slut ihop det och det blev en seger på 4-0 härligt gubbah.
Efter matchen åkte jag och Nanny till viksängen och kollade på 96 match och dom vann med 2-0 så det hqr vart en bra dag för ösmo lagen. Sen blev det traska hemmåt och slänga i sej en macka för att sedan dra till stallet och det gick super bra. Nu är jag hemma och ska fixa till lite i rummet och sen duscha. höres puss



ömso-enskede

Spela boll är vi bra på, 4-0 mot Enskede enkelt!

på drift

Solklart bäst!

Alma & Mikaela

Så hära ser jag och Snygg Alma ut när vi jobbar som serviser i skolan, skit snygga. Både torsdag och idag va jag med Alma på serveringen och det har gått skit bra förutom igår då vi gjorde en "liten" miss men vadfan det händer säkert många. Vi fick till och med dricks i dag hah 20 spänn fan! grymma vi vet. Ikväll blire att dra hem till tugce och sen vidare på rajtan tajtan! vi hörs puss


plugg, stallet, plugg


Va i stallet för en stund sen och höll på att ramla av 100 gånger. Han stog mest på bakbenen och skuttade och bockade och hade för sig. I plugget hände itne så mkt va hos Alma på lunch rasten och kollade one tree hill och käka macka great! Nu blire att duscha och städa rummet och plugga lite på servering A pappret puss


sommar du veeet


Dö läckert!