STENBOCKEN 2013Socialt liv, relationer och kärlek

Pluto befinner sig i ditt tecken under hela året och du är mycket intensiv. Allt handlar om dig själv, du är i själva verket besatt av dig själv och din egen person. 

Saturnus å andra sidan befinner sig nu i det elfte huset för socialt liv och gissa vad: du får ta ett steg tillbaka och du får lära dig att umgås enligt spelreglerna. Det behöver inte vara lätt och det ska inte vara lätt. Saturnus är den stora läraren som skapar vissa bördor i våra liv. Saturnus lär dig att samarbeta och att bli en lagspelare. Det är din stora läxa fram till slutet av 2014. Så länge som Saturnus reser via Skorpionen.

Ditt sociala liv kommer definitivt att gå via stora förändringar under året. Det första tecknet är så klart månförmörkelsen den 25 april i skorpionen och det andra är nymånen och solförmörkelsen i skorpionen den 3 november. Mellan dessa två datum sker mycket i det sociala livet. Väldigt mycket. 
Under första halvåret, med Jupiter i tvillingarna, jobbar du ganska mycket och fler möjligheter till jobb dyker upp. Under andra halvåret kommer du däremot att börja skaffa dig vänner. Jupiter går in i kräftan, det sjunde huset för relationer. Nya möjligheter öppnas upp för dig att träffa många nya människor och i de lyckligaste fallen hittar du människor som du kan samarbeta med. 

Neptunus hjälper dig att kommunicera på nya sätt, kanske håller du med andra även om du har helt annorlunda tankar. Du söker gemenskap, och förstår att du ibland måste hålla med även om du inte känner för det. 

Bra tider för det sociala livet är början av året, när Venus befinner sig i stenbocken och gör dig charmig och trevlig. Kommunikation går däremot inte så himla bra under perioden 26 februari och 22 mars eftersom Merkurius, kommunikationens planet är retrograd. Intriger kan också uppstå och skvaller. Mellan den 3 juni och 27 juni kan du skaffa dig massor av nya vänner, och en annan social tid kan vara 11 september – 7 oktober.

För kärlek, romantik och nöjen är perioden 15 april – 31 maj bäst. Om du hittar rätt partner kan ni ha roligt tillsammans och ni kan också inleda en passionerad relation. Och visst har du en solförmörkelse och en nymåne i oxen och det femte huset den 10 maj. En del av er kan visserligen inleda en mycket rolig, passionerad romantisk relation under våren. Andra kan skaffa barn eller inleda viktiga kreativa projekt.

Hemma ser situationen ostadig ut. Det är möjligt att du funderar på att flytta. Och den 18 oktober kan du göra det eller runt den tiden, eftersom du har en fullmåne och en månförmörkelse i det fjärde huset för hem och familj. 
Merkurius kommer att vara retrograd tre gånger också och alla tre gånger kommer ditt sociala liv att påverkas. När Merkurius är Rx uppstår missförstånd, förseningar, tekniska problem och det är inte så bra att resa. Första Rx-perioden för Merkurius är 23 februari – 17 mars, den andra är 26 juni – 20 juli, den tredje 21 oktober – 10 november.

Jobb och pengar

Det kommer förmodligen inte att ske några stora förändringar inom ekonomin. Jupiter fortsätter sin transit via tvillingarna och det sjätte huset för jobb och hälsa under första halvåret och du kan göra stora framsteg. Hälsan blir bättre, du har mer energi och dessutom mer att göra. Det finns ständigt något att göra. Arbetsuppgifterna är många men du kommer att göra framgångar också.
Under andra delen av året, efter den 26 juli kommer Jupiter att flytta över till relationernas hus. Det sociala livet blir därmed viktigare och du kan träffa många nya människor under cirka ett år men en del av dessa människor kommer det inte att leda till någon långvarig relation. Endast några få kommer ta stanna kvar. Partnerskap kan också bli viktigt. 

Men i allmänhet kommer jobbet inte att kännas lika viktigt som det sociala livet som upptar mycket av din uppmärksamhet.

Men några perioder under året kan vara bättre än andra. I början av året kan du tjäna extra pengar, eftersom planeten Mara befinner sig i Vattumannen mellan den 1 januari – 2 februari och du jobbar extra hårt för att tjäna extra. Mellan den 2 februari – 26 februari skapar Venus också ett ekonomiskt uppsving. Därefter – under resten av året blir förmodligen ekonomin mer eller mindre stabil. Kanske kan du tjäna extra under perioden 28 augusti – 15 oktober.

Resor och högre utbildning

Det finns inga tecken på att utbildning eller resor är särskilt viktiga för dig under året. Men det finns ändå några perioder under vilka du kan tänka dig att plugga, läsa, lära dig nya saker eller kanske resa och dessa perioder är 22 juli – 16 augusti samt 15 oktober – 7 december.

Om du ändå gör fler resor, försök undvika de perioder under vilka Merkurius är retrograd.

Venus Rx

Den 21 december 2013 inleder Venus, kärlekens och skönhetens planet, en retrograd rörelse i ditt tecken. Den här planeten kan skapa stora problem i det sociala livet eftersom Venus Rx skapar intriger och problem, och allt detta kan leda till depression. 

Det är viktigt att du är beredd redan från början och ser Venus Rx som en tid under vilken du bör omvärdera dina relationer till andra i stället för att göra dig av med folk i din omgivning bara för att de har sagt något dumt till dig.


SATURDAY MORNING!

Godmorgon, 
Ligger i sängen nu i min nya mjukisdress som min älskade mamma köpt till mig. Vaknade väldigt tidigt av att jag hörde min pappa skrika flera gånger och att hemtjänsten snackade. Sprang up som om det vore maraton och fick se mig pappa ännu svagare än tidigt. För er som inte följt mig på insta eller hört genom ryckten så är min pappa jätte sjuk och har blivit halv förlamad de är de jag säger nu. Så jag sprang ju som sagt upp såg pappa ligga i sjuksängen och skrika ajaj de va så hemskt och jag hade nog tuppat av om det itne vore så för att hemtjänsten vissa av dem då är så underbra och verkligen bryr sig. Dom ringde till sjukpersonalen som har hand om pappa och deras svar va att "aa vi kan komma om ca två timmar". När jag hörde det ville jag bara döda helt seriöst. Min pappa som ligger i sängen skrikandes krampandes i fullaste allvar ska behöva vänta. Svensk vård är lika bra som regnsäsongen i afrika alltså inte bra alls. Trött på de här sjukvårds systemet. Så nu sitter jag uppe trotts att jag behöver få min sömn men somnar jag till om pappa får ont o behöver jhälp så är han ensam så måste va vaken. Nu sitter han i rullisen ser ut som om han ska tuppa av när som helst jag är rädd. Men ingenting kan jag göra så de är sjukpersonalen som bestämmer. kämpa pappa ♥
 
 

HALAY TILILI TURKEY!

Har precis kommit hem från en underbar kväll med mina fina vänner. Spenderade den här i orten tillsammans med Merve och Melike i deras crib. Jag har nog aldrig i hela mitt liv sätt ett sånt vacker hem som dom har. Det är guld, klockor, feta tvapparater, gardinerna ja allt det va som att få komma hem till någon som bor i hollywood underbart med andra ord. Så medan alla andra va ute och söp sig fulla så va vi där drack cola och dansade halay! Jag grejade det inte alls till en början men sen hände det något haha. Det va sjukt roligt men jag kan ju verkligen inte dansa lika vackert som dom. Mycket rumpa höfter! Jag såg säkert ut som en vilsen säl när jag gjorde som dem. Men vi skratttade och oj vad roligt vi hade i allafall. Drog nog där ifrån runt elva tiden så passade på att kika förbi Philip oxå. En cigg och lite skitsnack avslutades kvällen med. En riktigt bra sommarkväll. 
 
 
 


KÄNN INGEN SORG.
Jag vet inte vart jag ska börja någonstans. En film som va två timmar, två timmar av massa tårar, skratt kärlek och tunghäfta. Jag finner alltså inga ord för Känn ingen sorg som är baserad på Håkan Hellströms låtar. Underbar film. Jag grät hela tiden och då menar jag hela tiden. Det tog aldrig slut. Jag rös hela tiden den va så verklighetsfull och den gick rakt in i hjärtat. Alla där ute som tvekar på håkan hellström, till alla er som bara säger att han är skit. Se vad hans musik har gjort med en hel värld. En toppen kväll på Heron tilslammans med Pil och en film som vi båda älskar de va verkligen pricken över I:et.
 

WONDERFUL

 
 
 

G-PUNKTEN. - LATINAMERIKA! 
 

Ni har väl inte missat Emilo och Claudios senaste släpp Latinamerika. Gpunkten som gruppen heter är riktiga bröder och som förtjänar all lycka i världen. Ni kan även se att jag medverkar i videon! Kika in på youtube och kök sedan på Gpunkten Latinamerika en låt ni kommer känna att de är haffla på gång!
Big up till bröderna bless!
 

WORK OUT

Ligger i sängen och kollar på min stora feta lata familj eller vad programet nu heter. Usch vad folk kan stoppa i sig och inte allt röra på sig. Det där kommer aldrig hända min familj när jag väl får barn och hela packetet. Idag blev det faktiskt ett långt och skönt pass tillsammans med Pilar. Blev lite löpning i uppförsbacke, powerwalk och en hel del styrka. Vi avslutade med en halv snabb promenad runt ösmo. Bax runda då jag hitta ett saftigt äpple oxå hah. Nu är träningen igång på allvar igen och jag äter så mycket bättre än förut. Inge pasta eller ris, förutom när det gäller sushi! Har även gått ner en hel del i mått och några kilo lättare och det känns. Känns som det är på rätt bana igen. Nu blir det semifinalen i fotboll sen ska jag sova tidigt. sista dagen på jobbet imorgon sen åker jag ner till jönköping med Philip så härligt!! puss

 
 

INSTAGRAM!!


FOLLOW ME ON INSTAGRAM : MKIIS ♥
 

LONG TIME NO SEE

Från att våra mammor buggade runt med oss i magen här i orten till att nu arton år senare fortfarande är lika bra vänner så har jag äntligen fått träffat Philip igen. Han har flyttat ner till Jönköping till hans pappa vilket betyder att vi inte träffas varje dag längre, att vi inte längre kan ställa oss i våra fönster hemma och se rätt över till varandra. Nu va det sex månader sen jag träffade honom sist och det va bara någon minut då jag låg hemma med lunginflamation och massa sjukdommar och medicin. Ingen kan förstå hur det är att få träffa honom ingen wihow! och i helgen är det min tur att åka ner till Jönköping och träffa alla grabbarna igen, vilket var hela fyra år sedan jag träffade dom. Jag är så nervös och spänd. Låt det bli helg nu!
 
 
 

MYS I TUNGELSTA

Efter att ha jobbat ett tag nu så har jag inte kunnat träffa min bästis på väldigt länge så här om dagen blev det en kväll ute i tungelsta hos Alma. Vi har stora grejer på gång och om det nu går hela vägen så packar vi och drar. Jag är så sjukt sugen på att bara skriva ut allting men just nu håller vi en låg profil. Det här är en sak som bara händer en gång i livet och man får inte alltid sånna här chanser. Förävrigt blev det lite häst jakt åter igen men jag hittar aldrig ngn ponny/häst som jag vill hundra procent med. Alma bjöd även på en vin kväll men jobbet kallade super tidigt dagen efter så jag fick ta nio tåget hem tyvärr. Nu ser jag fram emot vår mini resa till kanske Götet eller något liknande för att fira om hennes födelsedag! Love life 
 
 
 
 

BAKSMÄLLANS MAMMA

Godmorgon, tänkte skriva lite nu på bloggen sakta men säkert och en ny design är på G.
Igår blev det en utgång som jag sent kommer glömma. Under mina 3,5 timmar på aya beachclub så hann jag få en käftsmäll med knytnäven, dansatloss, ramlat, blivit bjuden på alldeles för mycket alcohol och sedan spydde jag tur att jag hade Emelie just i den sista situationen. Jag vaknar upp klockan 08:00 av att huvudet värker och allting snurrar välkommen baksmällans mamma. Kollar på mitt ben och jag blev fimpad tre gånger igår natt jag dör haha. Min kväll blev så lyckad och jag kan inge mindre än att tack mina fina tjejer Sandra, Pilen, Emelie och Elin för en utgång som jag sent kommer glömma. Och alla grabbarna som bjöd oss på alcohol det va verkligen crazy en riktigt bra sommarkväll med andra ord. 


 

KOMMER TBX NU!


Precis som rubriken lyder så ska jag börja blogga igen efter några månaders pause. Jag har faktiskt en privat blogg som bara jag vet om där jag skrivit massor om vad som hänt. T'nkte dela med mig en hel dek då mitt liv absolut itne ser likadant ut längre. Faktiskt så är ingenting det samma som när jag skrev på den här bloggen sist. Men först ska jag få till en snygg blogg design sedan ska jag köra på igen ses igen i veckan puss!