Film mys hos Sandra.

Nu är håret ny flätat och mjukis kläderna är på och ska strax dra mig mot centrum för att möta Sandra. Sen ska vi handla lite svullosaker och sen drar vi vidare hem till Sandra och kollar på filmerna vi inte hann kolla på hemma hos Sudde. Pilo kommer senare för hon kom nyss hem från en skön dag ute på sjön "avis".

Bortsätt från kvällen så spenderade jag bara dagen hemma. Vaknade ju typ halv två efter att ha sovit ut SKÖNT. Sen så gick jag upp och käkade lite nudlar och sen ut på ballen. Ruskigt snyggt att vara brun så vrf inte liksom. 
Men nu ska jag hjälpa morsan lite med deras midddag för det är ju stotts allt jag som är kocken i hemmet ;) puss


Sanna mina ord.


Brownieeeee mikkis.


Låg en stund på ballen och solade.
o brun tjej?

Dejta kudden next !

Nu ska jag stänga ner datorn och kolla på nån film puss

Kompis det går bra nu!


Utflykt i Västerhaninge med pilo.


Lite bilder från min och pilens vandring i Västerhaninge.
Vilka brudar asså!

knäpppo inlägg

Åh ligger nu i sängen helt ensam och lyssnar på lite musik
Nu har jag blivit van vid att ligga brevid någon i en liten säng och bara tränga ihop sig och mysa. Så det suger ju nu att ligga i en dubbel säng helt ensam.
Kan iallafall berätta att jag inte alls är trött och är skit rastlös med tanke att jag helt vänt på dygnet. Så jag har städat hela rummet och vikt kläder. Herregud mikkis!

Imorrn i allafall ska jag sova sönder och sen ska jag sola och bli browni.
Sen möta upp mina tjejer för att handla lite gott och sen ha mys kväll, bara snacka massa skit och kolla massa filmer, härligt härligt. Sen är det helg och det hoppas jag att det firas med lite dricka. Nä detta blev ett konstigt inlägg bäst att sluta innnan det spååårar puss

Mobil uppdate från donken

Tjena sötnosar sitter på donken inne i Stockholm och käkar med Eric pilen Sandra härligt härligt!! Va inne på grönalund en snabbis åkte en atraktion för det ba så mkt som va trasigt och sen va det avstängt för det va konsert.. Så vi taggade hit i stället. Vi har ju guldkortet så de spelar ingen roll. Men nu sl jag vara lite social med dom andra aporn puss

Grönalund.

Spenderar kvällen inne i Stockholm tillsammans med Sandra Pilar Eric och Freddis.
Blir grönalund för våran del. Skönt att bara tare lite lugnt liksom. Dock mår jag illa och har mega ont i magen men det är väl fär att jag har ätit en choklad bit på hela dagen aja baja. Men käkar säkert nått inne i stan eller så. Somsagt uppdateringen blir sämst men vad ska man gö gå med dator hela dagarna det går ju inte. Aja puss

Hemma i Ösmo igen, skönt!

Nu är jag hemma igen. 
Har spenderat två dagar i jordbro tillsammans med mina bästavänner och marcus o Sudde.
Två jätte härliga killar om jag får säga det själv. Dock så va det väldigt mycket bråk igår mellan mig och Sudde men som sagt jag tar inte allt som han gör han tare mer som en vuxen och jag som ett barn. Men vi blev sams sen på natten och det är jag väldigt glad över, han är verkligen så underbar!
Även har jag vänt helt pådygnet och inte sovit ett skit nu. Sandra gick och la sig hos mackan vid tre tiden kanske och jag och sudde gick och la oss väldigt tidigt på morgonen medan pilo inte sov alls hah sötnos!

Åkte från jordbro vid halv tolv tiden och kom hem vit ett? Fattar ni vilka förseningar det är nu fasten det är sommar och så, så vad ska dom skylla på nu liksom. Kom hem sov en halv timme och sen hoppa jag in i duschen och nu är hag helt död. Men det är sommarlov så jag har mkt in planerat. Ska strax åka till Grönalund med mina finisar och däär möter vi Eric och Freddis sköna kisar!.
Men nu måste jag sminka mig puss


Pizza dax med brudarna.

Så vi har längtat till att käka kebabpizza så ska fixa oss nu och sen dra ner till nynäs för att hyra lite filmer för vi sover hos S inatt igen. Sen drar vi till vårt efterlängtade PH och käkar kebab pizza smarrens. Förutom att sandra inte gillare men då får hon ta sej en körv hihi :)
Lär inte bli så mycket mer uppdate idag för kommer inte koma hem i mellanåt så puss


Kort inlägg.

Hey, nu ha rjag precis kommit ut ur duschen.
Igår sov vi som S och det va mysigt. Vi kollade på film drack te och åt karameller.
Blev kanske inte så mycket sova för det va förjävla varmt i rummet höll på att svettas  ihjäl när jag skulle upp.
Så när vi åkte hem så svettades jag som fasiken usch usch.
oj nu kockas mitt te vatten över puusss

Till stallet.

Godmorgon! Ligger nu i sängen och lyssnar på Frondas nya låt UNDERBAR. Så jävla bra och så jävla sann. Gårdagen spenderade jag i allafasll nere i nynäs vi satt mest och chillade bara skönt att tare lite lungt med drickandet liksom, har blivit rätt mycket på de sisstone men det är sommarlov så why nottttt. Just nu ska jag i allafall käka och sen åka till ponnyn. Inge ridande för han är sjuk så ska bara mocka och fixa hö. Inge promenad heller för jag har ju gjort illa foten så det är ingen ide att få ondare liksom. Men nu ska jag dra puss

hej hopp gummi snopp

DAGENS:

Humör: Trött & sliten men lycklig!
Kläder: Ingenaning än så länge.
Facelook: Mascara och lite solpuder.
Vill ha: En stor säng och massa sömn.
Köp: Godis.
Längtan: kvällen med chicksen!
Saknad: Min fina vän tugce..
Sämsta: När vi åkte från jordbro.
Bästa: Att jag har lärt mig att jag är lycklig lottad
som har så underbara vänner!
Person: Svårt att gissa?



Svar på kommentar.

SV: jag är sexton, blit 17 om ca ett halv år.

Chilla galettan i nynäshamn

Nu har jag precis duschat och förökt gå på foten som verkligen inte går!
Får se hur de tär imorrn och blir det värre får jag väl såga av skiten, nja så långt ska jag nog inte gå. 
Ska i allafall börja fixa till mig litegran för att sen dra ner till nynäs med mina favorit tjejer och bara mysa galet. Slänger nog in ett inlägg innan jag går pusss


Almas galna heeeest!

Spenderade denna dag i tungelsta hos alma eller i hennes stall Blev hopplektion på oscar för första gången och ni ser ju hur det blev på 1.10cm hindret HAHAH. Men jag fick i allafall tappa andan och en 700kghäst på min hälsena yeah!

Naturlig liksom

Ska strax gå rätta sagt om sex minuter.
Kommer ju vara hos Alma i tungelsta hela dagen men är hemma vid fem tiden.
Kommer förhoppningsvis spendera dagen i stallet så massa bilder kommer komma.
Så här ser jag ut idag i allafall. Lite vågit hår och inge smink SKÖNT! men nu måste jag klä på mej ytterkläderna puss

Mot Alma!

Nu drar jag till denna snygging och spenderar dagen
så det blir ingen upptatering pussss

Nya västehaninge livet?

Föröljda av snuten
Neckade in på krogen
Träffar gammmmmlingar

Ja så va kvällen igår, spenderade gårkvällen/natten tillsammans med Sandra och Pilen. Var i VH som vanligt och där träffade vi Marcus Sudde och Emma. Sen kom det massa lirare. Satt vid nån parkbänk vid fisken och drack som fyllon. Sen så drog mackan och emma in på krogen och handlade lite och Sudde drog till donken.
Då kom det tre andra killar hah typ 27 år. Dom tvinga med oss in på en annan krog men vi kom inte in HAHA fyfan va pinit men roligt som fasiken. Sen fick vi runt lite överallt och skrev ut massa busskorts papper. No lifer liksom.
Sen gic vi till daisys eller hure stavas och väntade på Sudde som va lika snabb som en snigel.
Han kom i allafall i fem minuter typ stog där och bestämmde att nästa vecka är vi hos honom för han är ensam hemma yeah! Men nu dör mina batterier på datorn puss

Känns som döden knackar på när man är ensam.


Åker till ICA.

Pappa ringde nyss och tvingar ut mig för att
slänga sopporna och åka till ICA för att köpa
godis till honom. Jävla slarv arbete.
Så nu ska jag byta om och fixa lite inge smmink
eller så och sen dra till centrum puss

Galen midsommar!

Hey,
Igår firade jag midsommar i Årstahavsbad tillsammans med Pilo och Ello.
Vi trodde vi skulle sitta vid stranden typ7 stycken och bara chilla men när vi kom dit så va det drag som fasiken och det va sång och dans sketa roligt. Men som alla fester så började det dåligt.  Det va segt som fasiken och det va lite små bråk mellan två personer och jag o pilo skulle typ döda en tjej i skogen mohahha elaka tjejer. Men sen med lite alkohol i kroppen så blev vi som unga igen dock är vi redan unga men ni fattar ordspråket. Träffade dom andra grabbarna med och snackade. Även fick vi en ny vän haha Viktor tror jag att han hette jobbig jävel. 
Sen så aa umgicks väl alla med olika personer så var inte med sandra och pilen på nån timme men sen så ble dom oroliga tror jag hihi och messade att jag skulle komma. Sen precis som när vi kom så blev det bråk eller tjafs mellan massa folk så vi drog hemmåt.

Jocke kom och hämtade oss vid krogen och vid islandshästar stallet så blev vi stoppade av snuten haha shit vad panik vi fick! men dom lös bara med lamporna på oss och trodde vi skulle pissa på oss. Som vi nästan gjorde haha. Sen fick vi åka vidare och vi tog en runda i nynäshamn, sjöng skit mycket och hade fylle snack skit sköönt!
Jag måste ha världens bästa kompisar. Sen åkte vi hem och var väl hemma vid tre tiden som vanligt liksom. Vaknade runt halv två idag och bärjade stor städa herregud mikkis asså.
Nu vet ni hur min midsommar va. Mega bäst!

Säkert minst 2 år gammal bild,
men dessa firade jag midsommar med.
älskar er massor!

Midsommar firande med mamma & pappa

Nu har jag precis käkat midsommarmat med bästa mamma och pappa.
Det blev det gamla vanliga, potatis köttbullar korv och ni vet allt det där man äter på jul och påsk haha.
Blev i allafall jätte mysigt, vio alla gjorde maten tillsammans och snackade om allt skönt!
Ikväll eller senare firar jag vidare med Sandra och Pilen. Vi drar till årsta havsbad med grabbarna och dansar haha nej eller jag skla göra det i allafall. Ja om det finns en stång att dansa runt ;)
Men nu måste jag hoppa in i duschen puss


Baksmällan2 & Nemo ♥

Hey, dålig uppdatering men har annat för mig ibland.
Var på bio i onsdags med Sandra och Pilen och såg på Baksmällan2. Det va bland den bästa filmen jag någonsin sätt och fyfan vad man skratta rakt igenom hela filmen. Har du inte sätt den så måste du göra det annars missar du nånting. Trodde inte den skulle vara så här bra eftersom en andra film aldrig brukar vara bättre eller lika bra men detta va plus så det bara inte fanns liksom.


Men måste säga nånting ännu bättre nu!
När vi skulle köka coola i kön i biosaloongen så ser jag Nemo från kungarna av tylösand! Först fick jag typ hjärtatack och sen typ dregel sjukan. Jag har alltid älskat honom sen den serien gick och Nemo namnet har alltid vart det bästa. Så när jag kom fram till kassan så var jag skit skackis haha skit fjantigt jag vet men aja för er som inte fattar nu så jobbar han på Sergel biograf i Stockholm. Aja när jag kom fam så va det skit pirrigt haha. Fick värsta ägon kontakten med honom och värsta smilet åhh va kär jag va i den sekunden haha. Mitt sommarlov har bärjat så jävla grymt! Men nu ska jag lyssna på musik puss


♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Bio Bio Bio Bio Bio


Som rubiken säger nu drar jag in på bio på sergel med Sandra och Pilen. 
Blir baksmällan 2 om jag inte minns fel puss

One way street

"även om allt är förstört nu
så finns minnerna kvar,
tack för all tid"

Jag och mina korkade outfit bilder ♣

Man måste inte alltid vara prima rak och skit snygg på
outfit bilder så vrf inte ploja till det liksom, det är ju sommarlov.

Jeans- Cubus
Piratarm tröja- Cubus
Skor- Rosa lacoste skor (sen)

Saft party i raggarbil med Pilo & Ello


Lekte modeller på ringvägen..

Så galet snygga tjejer!

Näst sista dagen.


Nu är tredje dagen klar på fotbolls skolan och idag va det hyfsat lugnt. Lite tjat och gråt men sånt får man väl ta som fotbolls tränare åt 9-10 åringar. Vi körde rätt mycket två mål och skott övningar. Lite övning inför morgon dagens tuneringar som är på IP. Blev även fotade idag och det blev väl bra i hope. Dock fick jag stå på knä som små barnen det va väl inte så roligt men vad ska man göra liksom. Lite bilder från dagarna blev det oxå. Första bilden på Gurra med nya brudar andra på My's fotbolls sko och tredje jag imorse hihi pusss

Sliten brud här

Hey.
Kom nyss hem från kvällen fotbolls träning som va fett soft. Spelade bara massa tvåmål och sen blev det straff tunering. Inte min starkate sida men det har ju blivit några straffar på sistone så varför inte öva inför nästa?
Upptaderingen är sämst just nu för jobba ju på Landslagets fotbolls skola tills på torsdag. Va kan man säga om jobbet hmm. Jag trivs till hundra och älskar ju fotboll men tjatiga små ungar som springer iväg surar och allt är inte min starka sida. Usch Usch men dom är söta..
Nu ska jag i allafall hoppa in i duschen och fixa frippan för imorrn är det foto grejs med lagen grymt. Sen blir det bio med mina fina tjejer puss


Dax att dra till jobbet :D

Godmorgon.
nu har jag vart uppe sen sju tiden för att kuna vakna till och fixa mig för dagens fotbolls skola. 
Försvarsövningar står på schemat och det ska bli rätt kul. Inte för att jag kan det så mkt eftersom jag är målis, kan ju ställa upp en mur och så men inte det andra så det är bra att Nanny och Gurra är med :)
Ser ut att vara fint väder oxå så då blir det shorts som gäller härliga blåa shorts haha.
Efter jobbet blire hem ta en powernap och sen dra på träning. Jag bor typ på IP denna vecka känns det som men det är inget jag har emot för fotboll är bäst.

Första jobbdagen avklarad!

Jag älskar detta jobb! Får tillbringa veckan tillsammans med Gurra och Nanny 
och massa underbara små knoddar. Idag trodde jag det skulle bli lungt
men det ville inte barnen så det blev mycket spring och skrik men mycket fotboll.
För er som inte vet vad detta är så är det en veckas fotbolls skola där dom för varje dag får öva
olika grenar, tex idag va det bollkontroll och imorrn är det massa anfalls övningar om jag inte minss fel.
Ska leta fram ett block och skriva i alla ävningar och så. Bra att ha till nästa år tänkte jag liksom. Nu måste
jag fixa mig litegran pusss

Serie finalen!

Hey, igår spelade vi omgång etts sista atch borta mot bajen och det va så jävla jämt säger jag bara. Tyvärr förlorade vi med 0-1 och dom hade ett skott på mål som gick in så det va ren tur. Men vi tar dom hemma senare. Vi spelade jätte bra fotboll och alla gjorde verkligen sitt bästa och det kändes bättre en än vinnst faktist! 
Dock fick jag en rejäl smäll av en brud med nummer 22 på ryggen. Slutade med att hon låg på mej haha fyfan va ont jag hade/har. Det ös regnade oxå och det gjorde det inte lättare men skyller inte på regnet.


Mot Stockholm.

Godmorgon på er.
Ligger i sängen nu och är jätte irriterad på mina munsår jag fått för att jag vart sjuk i flera veckor. Så sitter med tre olika krämer på så att det ska försvinna nångång. Liksom ska ju på la fiesta imorrn så vill verkligen inte ha två mega munsår. Hmm funderar på att köpa munsårs plåster med det kostar närmare 200lappen och tänk om det inte funkar lyckat då liksom.

Förövrigt vet jag inte då om jag ska träna ikväll för vill inte ha en boll på läppen och slå upp allt. Men endå känner jag att jag måste träna inför helgens viktiga match borta mot bajen. Men får se hur jag hinner med tiden för ska strax in till stan för en liten shopping runda med tjejerna idag igen. Eller igår var det bara fönster shopping nu är det på allvar haha :D .
Men nu ska ja fixa det sista puss


Sov dax för mikko

Efter en lång dag i Stockholm med Ello och Pilio så
ska jag hoppa i säng nu. Ska upp redan åtta imorrn för att dra
in till stan igen med tjejerna och shoppa och sen kolla på prressent
till Pilo som fyller år om två dagar. Så nu kommer john blund puss puss


Vi följer våran idol, vi kör liksom BLADH STYLE!


Världens bästa mamma & pappa!!


Det är sommarloc och jag har klarat första ring trotts att jag hade ångest och ville hoppa av den där jävla linjen men jag överlevde. Mina päron tycker tydligen jag har vart jätte duktig och är jätte förvånade över mina betyg jag fått nu. Det är jag faktist själv oxå. Så jag fick liksom lite grejer.

Detta fick jag igår när jag kom hem från Skolan. Alla bilder är tagna från google men det på bilden är vad som står i rummet. bäääästa mamma och pappa! ♥

Första festen avklarad på sommarlovet!

Hey, va ju på la fiesta hos Elin igår och det va jätte mysigt!
Tillbringade kvllen tillsammans med Ello Pilo Elin Jossan Robin Eric Luddi och Jonas.
Vi spelade massa ölspel och andra kortspel, och även blev det bråk när vi körde mördar grejen men bara fejkbråk haha det va as roligt. Själv drack jag vin och cider känner att det är standard nu liksom. Eftersom det var vardag och ingen skjus så fick va ta bussen hem till byn och den gick vid tolv tiden från Nynäs. På bussen träffar vi Linus ån jag inte vet varför vi känner varandra men vi börjar snacka och han är med Carro och en as packad kille fyfan säger jag bara! Han låg på golvet med byxor vid fötterna och dregla och helvete vad alla skratta på bussen hahaha!
Kan ju säga att jag känner igen mej i honom men det är ju en annan historia. Kom i allafall hem vid halv ett och landade i sängen på en gång SKÖNT! så nu är det bara tagga om för fredagens fiesta som är på hemmaplan hos min lilla Pilo som blir 17 stortjej hihih pusss

Världens bästa tjejer!

Fix och Trix.

Nu har jag snart fixat frdigt mej för att dra på fest i nynäshamn som Elin. Hon
har ju hennes brors lägenhet ensam i två veckor eller vad det nu var så vi firar
skolavslutningen och sommarlovet med fest. Men nu måste jag skunda mej litegran puss

LITE STOLT JAG ÄR

Måste bara skryta en litenaning, kollade nyss ut
genom fönstret och vet ni vem jag såg jo Christian från BB!
Inte så konstigt han är ju best friend med dom som
bor åvan för mig men ville bara va lite stolt puss


Sista dagen i restaurang skolan YEAH!

Nu har jag entligen tagit sommarlov och det gör jag med ett IG tre G:n sex VG:n och ett MVG. Jag är mer än nöjd. Jag har aldrig vart den med bra betyg men nu har jag tagit mig i kragen dock inte i matte där jag fick IG men det pluggar jag extra nästa år menar då i tvån. Skolavslutningen va inte alls jobbig. Kommer inte sakna nån inte en enda jävel så det känns bra. Ska ju träffa Emil Alma och Sandra på lovet flera gånger så då har jag liksom alla jag behöver. Nu är det sommarlov och det ska njutas nu puss

700 spänn fattigare HORA!

Jag orkar seriöst inte,  alla böcker ska in imorrn och
jag hittar inte min köks bok. Därför blir jag nu skyldig
 skolan 700 hundra jävla fitt kronor. Jag vet själv att jag
 inte har slarvat bort den och är säker på att jag reda lämna
t tbx den i skolan men nu vet jag inte vad jag ska göra liksom.
Min baba kommer döda mig och verkligen inte ge mej dom där
 pengarna så nu får jag damp. Aja ska skära mig nu puss

Dagens Ridpass.


Idag blev det långskering på banan och sen en uteritt till vattet för lite plask. Det gick jätte bra för både falcon och mig. Red även lite på ängen och han gick jätte fint och börjar bli mjuk i munnen nu så det blir liksom bara framsteg hela tiden. Ska även kolla upp vad det kostar att rida på en större volt som ligger kanske en minut från vårt stall. Längtar efter att rida på en stor volt igen liksom. Aa nu vet ni hur det går för mig och super ponny!


Hade lite bloggtorka.

Hey, nu är jag tbx i blogg världen och ska ta tag i bloggandet nu. Har inte slutat skolan ännu men gör det imorrn så jag kommer skriva mkt nu i sommar.
Idag i skolan i allafall så kom i dit runt nio tiden och började städa skåpen och baren skit tråkigt men man måste ju. Sen så drog jag och Alma upp till centrum för lite shopping. Fick med mig två linnen en t-shirt och en topp en bara bra grejer liksom. Knatade sen till thai grejen och käkade bufe skit gott. Sen åkte jag hem. Haha ontressant dag men så äre liksom puss

Sminkad check!

Ny duschad och ny sminkad. vad gör jag nu i tre timmar?

Jag dansar ALDRIG nykter :D


Gårdagen va galen. Drog till nynäs vid sju tiden och drog ner till stranden men det va inte alls drag när vi kom så vi knatade upp till ICA och köpte lite godis. Sen drog vi upp till Blura för att dricka som fasiken för snuten va hack i häl med alla så lika bra. Vi smällde i oss väldigt mkt. Sen drog vi ner till nicksta då va det drag vi fick i oss ennu mer dricka och träffade massa folk som vi tillbringade kvällen med. Sen så dansa vi häcken av oss och hade förjävla gött!Drog hem vid halv två tiden då bussen gick hem. Satt brevid Simon och hade deep talk. Jag va paxkad som en åsna som nog hela bussen var och då passade jag på att prata med Simon. Vi pratade jätte mkt om förr och nu och så rätt skönt faktist. Mer säger jag inte vad vi prata om haha hemliss. Men nu ska jag städa rummet som jag inte gjort på typtvå veckor och sen hoppa in i duschen har ju massa gräs och skit i håret och sen fixa mig för att dra hem till MAx som tar studenten i dag gRATTIS! Men nu måstejag ringa tjejerna oxå puss

Grönalund dag!


Nu var det länge sen jag bloggade men nu kör vi på igen, här är
några av bilderna som togs i onsdags när jag tillbringade dagen på
Grönalund tillsammans med Pilo och Ello härliga tjejer! ♥

Deppklubb med Bästis Emil Slotte!

Hey, ligger nu i sängen och skypar med världens bästa Emil. Vi har bestämt oss för att skapa en depp klubb för vi känner oss lite TPL nu liksom. Tänker inte bertta vrf för det är super hemligt. MEn nu ska jag fortsätta snacka med ämuull peace

Hurtful


Skönt med ledighet

Nu har det vart rätt dålig uppdate på bloggen men jag har lång ledigt så har inte direkt haft tid att blogga. Men i går i allafall var jag med min fina Alma i tungelsta. Vi va med maxi jacob och massa sköna lirare. Blev lite små drickande och en hel del brännboll och vurpor för min del. Så nu har jag en fin knöl på låret härligt! Pkte hem vit ett tiden men fick sällskap av finisen Daniel och hand fv Daniela. Idag gick jag upp rätt tidigt åkte och tankade och sen till stallet. Blev ju en uteritt. Sen vare bara raka vägen hem och duscha sen åka till fotbollen där vi hade lag foto. Först med F18 och sen även med damerna. Förstår inte varför för har ju tackat nej till att spela med dem menmen. Sen vare medninge att jag Sandra skulle till tungelsta hem till Max tillsammans med Alma men vi kände inge ork liksom. Så jag skulle över till min granne Robbin på chill krök men blir en hemma kväll med ljus och solrosfrön i stället.

Imorrn ska jag till tungelsta igen för att göra naglar hos Amanda. Vet fortfarande inte hur jag vill ha det men inte för långa för ska ju fortfarande kuna spela fotboll. Sen ska jag nog ner till nynäshamn för att kolla på niornas bal och ta några kort. Ska höra med Sandra om hon ska med ner. Sen kanske jag hinner till träningen oxå det får vi se. Inte så taggad på fotboll nu för tiden hmm. Aja nu ska jag städa rummet puss

Lite annat liksom.

Under 2011 har jag hittills:

[x] du har fått nya kompisar
[ ] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[x] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[/] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[  ] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än innan
[  ] du har skrivit en låt 
[  ] du har känt hat
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[  ] du har strulat med en främling
[x] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[ ] du har slagit någon
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har raggat på främlingar
[x] du har kysst en främling
[x] du har rökt 
[x] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[ ] du har sovit utomhus 
[x] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[/] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon 
[ ] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[ ] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[ ] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa

Världens bästa ponni

Dagens ridpass blev en uteritt med mestadels skritt. Red kanske i 40
miniter i glödhet solken men han va duktig som orkade hela vägen.
När jag kom hem till stallet igen så tog jag av all utrustning och det
såg ut som vi hade vart och badat. Med tanke på värmen, hans päls
och den tjocka magen så förstår jag honom. Han är ändå världens bästa ponni plutt.

Chill pill med Fille

Lite bilder från lördgens chillpill stund vid muskan tillsammans med Fille.

Paus från pluggandet!

JAg dööör snart!

Pluggar Svenska!

Sitter nu hemma hos Alma i tungelsta och pluggar Svenska. Vi har inte börjat ännu för Alma sitter och läser massa pea skit haha skit roligt!
Vi kommer plugga järnet i dag flr svenskan ska vara inne på tisdag innan kl 11. och vi är ju lediga tills torsdag så det blir ett hemma arbete. Dock så fattar vi inte vad vi ska göra det är pissssss svårt!!. Men nu ska jag göra nått nytta pusss

Just nu fett snygg CHEY!

SOOOOOOOOOLA

Hey, går dagens fiesta nere på nicksta var väl inte det roligaste jag gjort direkt men endå sköna lirare och massa snack om förr liksom. Åkte redan hem vid 12 tiden då jag träffade Eric enliten stund.

Idag i allafall har jag vart i Tungelsta för att tatt hand om Almas häst eftersom kvinnan jobbar. Blev först en ute ritt sen lite trimm på banan. Gick helt okej han gick i allafall jätte fint i form så får bara glad för det.
Drog hem sen mötte Philip sen drog vi till muskan och badade och pressade i solen. Skit skönt och har öven fått lite färg. Jag tycker det men inte dom andra men vadfan. Sen kom Anton och Austin, chillade lite sen bestämmnde vi oss för att grilla ikväll nånstans vetefan vart men ska bli rätt roligt ithink.

Imorrn blie ennu en tripp till tungelsta då jag och Alma ska ha plugga svenska dag och press i solen. Svenskan måste vara inne på tisdag annars får man IG i kursen. Skulle jag få det kommer jag nog på riktigt döda ngn, kan liksom inte ha IG i matte och Svenska då kommer pappa för falafel av mig. Även ska jag ta ut pengar för på tisdag ska jag göra naglar och alma sägeratt det gör ont men får bita ihop. Måste ju vara lite fin till student grejen och skolavslutningen. Nu ska jag städa mitt rum och dona lite puss


Waka Waka

Nu är jag helt färdig för kvällens party som är på Nicksta med massa skönt folk.
Hoppas ni får en lika grym Fredag som jag puss

Tar en paus från Solningen.

Slänger in ett litet inlägg, nu har jag legat ute i cca en timme med massa kokos olja på kroppen och känner hur solen steker på, as grymt!. Men det blev lite mycket så tar en liten paus eller så av slutar jag för dagen och hoppar in i duschen vetefan. Nu vet ni att jag inte stektes i hjäl i allafall pusss

Ut och bättra på brännnnan!

Fan va söt jag är. Själv kär jag vet. Nu drar jag
ut på ballen och hoppas på att jag blir lite brun pusss

Bilder säger mer än 1000 ord.

Misslyckad chey HEJ!

Sola bada ute och grilla.

Så här spenderade i dagen i Onsdags efter skolan.
Vi drog hem till Alma i onsdags efter skolan och gjorde oss mackor och en bringa vatten smarrens. Sen bokade vi tid för att göra naglar hos hennes syster Amanda som är jätte duktig. Sen la vi oss utre på verandan och solade som fasiken för att bli bruna till Max skiva och vi fick färg som fas asså. Haha alma hade värsta shorts randen och det såg väldigt roligt ut. Sen framåt fem tiden drog vi till stallet och åkte häst och vagn på totte som är en fjording i stallet. Skit mysigt var det i allafall. Sen red alma Oscar och haha jag försökte leka dressyr tant och sa åt henne att sitta i travern och fyfan va rolgti det såg ut! Nu vet i vad jag hade för mig medan jag inte bloggade pusss