KAN INTE SLUTA GRÅTA.


DENNA JÄVLA HOSTA!


Nu har det gått över en vecka och jag hostar fortfarande lika mycket. Har haft värsta smärtorna i halsen och en jävla bajs hosta! börjar bli riktigt irriterad nu. Måste liksom bli helt frisk åker ju fan snart haha. Känner att detta blev ett inlägg ni egentligen skulle kunna klara er utan men nu blev det inte så. Och om ni vill veta ska jag käka nu puss

DET NÄRMAR SIG SLUTET NU.

Hemma nu efter en väldigt konstig skoldag. Började med att jag mötte upp Alma och Elin på tåget. Jag, Alma och en annan tjej Bella skulle ha våran absoluta sista matte lektion idag. Men bella kom inte så vi stog där ensama med läraren. Vi var ju inte säkra på att vi skulle få G för proven har gått knackigt för både oss men när hon sa att hon sätter G på oss blev vi nog båda varma i kroppen. Så vi har väntat på denna dag! Sen hade vi drama, sista lektionen. Vi fick reda på våra betyg och kan ni gissa? Jo MVG! Kunde dagenbli bättre eller? Lycklig som det drog vi hela klassen och åt med varann härligt. Efter va det religion där jag fick ett G i betyg. Vi kunde skriva mera om vi ville ha VG men känner att det tänker jag inte lägga ner tid på never. Svenskan där gjorde jag inte ett skit. Helt värdelöst. Man märker att det börjar dra ihop sig nu alla är så stressade. Men aja tar dagen som den kommer. Jag kommer säga som jag sa förra året när vi får betygen i händerna, jag ska plugga mer nästa år. Jajaj det får vi se då. Efter skolan så blev det raka vägen hem. Kort dag!



EFTER TVÅ ÅR! ♥


Nu efter drygt två år så svslutade jag min matte för resten av livet! Jag blev äntligen godkänd i Matte A kursen vilket kännns förjävla bra! Slut provet klarade jag kalant. Hela 13 av 15 skrapade jag ihop. Varför körde jag inte så här bra från början? Jobbigt läge men jag är så jävla stolt över mig själv nu ni kan inte fatta lyckan!

SÅ HÄR SER JAG UT IDAG!


UFFES SAKER OCH TING!


Igår kväll beställde jag en väska typ till mobilen som man kan ha korten i som ni kanske redan ser på bilden. Sueper snygg och verkligen super skön. Fick hem den redan idag skoja inte om att jag blev chockad och super glad. Så kika in på http://www.uffessakerochting.se/ och beställ hem. Massa billiga saker som du kanske inte tror du behöver men då kmr du tro fel!

KÄRLEK TILL MIN MIDDAG IDAG!


GALEN PONNY!


Falcon va galen idag. antingen jätte pigg för att han inte blivit riden eller bara mycket energi. Vi red ut på ängen där vi red dressyr. Sen ut på en liten stig där vi fatttade galopp och OJ vad jag drog iväg. Höll på att flyga av 2332 gånger. Red ocå utan säkerhetsvästen för trodde det skulle bli en lugn runda. På vägen hem tänkte jag hoppa litefran i skogen men han va så het så han stack igen med mig. Höll mig ju kvar men trodde helt ärligt han skulle gå omkull! ltite rädd jag va haha. Men ingenting hände. Så drog u på ängen igen och red av han i både galopp trav sen skrittade vi hem. Bus ponny!

DAGENS KLÄDVAL!


SKRÄCK FILM I MIN ENSAMHET.


Hyrde tre skräckisar här om dagen som jag och tjejerna skulle glo på men vi hade annat för oss så passade på att kolla själv i stället. Ngt jag kanske inte borde gjort eftersom en av dem i allafall va bajs läskig! Besatt hette den. Handlade om en jävla brud som va MVG barn som fick en dimon i sig ja jag vet det låter töntigt men den va i allafall as läbbig. Hon vaknar kl 03:00 och får va med om massa läskiga saker. Så självkart i natt vaknade jag. Dock klockan fyra men lite rädd jag va haha! Så det är ngt ni borde se Besatt!

SÅ SKÖNT!


Känner mig jätte bra nu! Va nästan helt esam igår på gymmet det va nån tant och sen Elias då. Körde bara massa ben och det kändes som fasiken och skoja inte om att det var jätte jobbigt men känslan efter den går inte att beskriva nu. Känns jävligt bra att jag börjar få igång allt med gträning och konditon efter mitt jätte långa sjukuppehåll. Även ikväll skulle jag ju egentligen sprungit vårruset men sjukdom och skador sabbade hela tränings schemat så får tagga till nästa lopp! Tränade i kanske två timmar. Pause idag sen tagga om för en jobbig träning imorrn åh älskart!

VECKANS PLANER!

TISDAG: Servering - träna.

ONSDAG: Servering - rida.

TORSDAG: Plugget - träna.

FREDAG: Plugget - träna - träffa tjejerna/grababrna.

LÖRDAG: Jobba!

SÖNDAG: Jobba!

BRA START PÅ VECKAN!

Tjena, sitter i rummet nu med musik på hög volym och tar mig tid för att blogga. Idag måndag mådde jag bajs dåligt när jag kom till skolan. Va bakis och mådde illa verkligen sämst.Jag får absolut skylla mig själv men gårdagen/natten är ett minne för livet med vänner som jag kommer ha massa minnen med. Hoppade över första lektionen kände inte för att gå på mentorn så det blev bageri på en gång. Onödig dag men vi satte en deg sen hade jag betyg samtal. Jag ska göra en praktisk grej på måndag för att se om jag kan få MVG i kursen. Ligger nämligen på ett jätte starkt VG men det kan man ju inte skriva på betygen liksom. Så hoppas alltid på det bästa annars är ett VG inte dumt heller. Efter bageriet bestämmde vi brudar vill säga Alma, Lowa, Moa, Fanny för att dra in till stockhom och pierca. Men mötte upp Madde, Jenny och Ahlgren innan så åkte med dom in till stan i bilen. Åh bästa säger jag bara. Madde är kung på at tköra. Volymen på musiken va på max och vi va galna i bilen. Mötte upp dom andra tjejerna på odenplan där vi käkade sen rullade alla in på piercing studion. Bajs dom hade inte min som jag ville ha. Ska ha en sån där grej genom örat. Alma tog i tungan madde näsan och moa tog medusa. Det blev super snyggt på alla tjejerna! Jag och almiz fick ringa våran TROGNa vän Lasse så att han skulle spela vår pappa. Hahah dööör litegran liksom. Men brodern ställde upp! Har även en film här med så den kmr upp sen.Åkte hemmåt sen och somna lite på tåget. Är as trött men är det så konstigt då? ahahha. Ja med andra en grym start på veckan!




BÄSTASTE ♥


Jag vet inte riktigt om alla vet men för er som inte vet så spelade jag ju faktiskt trumbon en gång i tiden. Eller jag slutae i nion och började i tvåan tror jag det var. Så har splat ett bra jävla tag. Hur mobbat det än låter så saknar jag det så sjukt mycket! alla mina vänner alla minnen tillsammans, det kmr ingen kunna göra bättre än framförallt Manne Jennifer Ellinor. Så dom hade spelning några minuter från mig så varför inte komma och kolla? Ngt jag inte ångrar att jag gjorde. Det va så roligt att träffa alla och framför allt höra hur dom utvecklats! Jag har en video som kommer upp med dom andra filmerna. Så nu i lurarna lyssnar jag på Ta mig till havet. Ja den låten spelades i kväll och sjöngs av en tjej. För tre år sen tor jag det var så sjöngs den av Mig Elli och Jenn. Absolut bästa tiderna! super glas tjej här nu!

HAHAHA BÄSTA SÖNDAGEN PÅ FET LÄNGE!

Söndagen spenderades hemma hos Linnea. Men den började med att jag morsan farsan och farmor drog och käkade sushi eftersom det var morsdag. Bjöd mamma på sushi och det va hos värd som fan hon är bäst. Efter middagen drog vi till fimlis och hyrde tre filmer som jag skulle ta med hem till Linnea. Kom till henne runt åtta tiden. Tog fram godis chips och lyssna nu VIN & WISKEY. hahah ja vi krökade på en söndag bästa. Salle, Sadam, Mutti och Herve rullade in och vi krökade. Körde kortspel och jag har aldrig. Tugces regler ska vi inte ens prata om jävla unge asså haha. Musik rullade på även lite filmer. Kvällen va toppen. Sen blev jag och tulle som fjortisar igen. Klunkade wiskey men hon var värst! Hon mådde inte alls bra hahah bästa! Jag har en vide från vårt kalas på toan. Jag ligger i ett badkar och har en disskution om hur man spyr hah blää. Söänger upp senare. Har även en när dom dansar alla men det tar så lång tid att ladda upp men vi fixar det senare. Grabbarna drog hem vid två tiden men vi va inte klara än. Gick och la oss vid halv fyra tiden sen va det bara att gå upp igen klockan åtta. PAIN säger jag bara! Men jag mådde faktiskt bra tills jag kom till skolan! Men det tar vi senare. Men fyfan vilken rolig helg jag haft! Tjejerna och grabbarna ska ha fet stort tack!





DAGENS KLÄDVAL!


VILKEN LÖRDAGS KVÄLL DET BLEV!!

Godmorgon på er, sitter i rummet nu och ska strax börja städa mitt äckliga rum. Fyfan vad jag har saker överallt jag förstår inte hur det kan bli så stökigt? Sak samma. Igår Va det ju finalen i eurovision songcontest och det firades hemma in my cribb med mina bäästa underbaraste vänner! Tugce, Linnea, Mutti, Herve, Salam och Sadam. Godis chips frukt läsk och deras jävla inport vodka. I tre timmar satt vi spikade framför tv:n och som vi alla redan visste vann sverige! Så nästa år är det Eurovision i sverige kan ni fatta hur ballt är inte det liksom? Så spik nästa år har ska vi ta in på hotelll och kolla på det. Vet ju inte riktigt om det är i stockholm eller gbg men det spelar ingen roll för oss liksom. Kvälle slutade vid ett tiden då alla skulle till tågen och till Aya. Grym kväll med andra ord tack alla! Planerna för idag? Jo ska städa ju prio ett liksom. Sen drar jag mig ner till cetnrum där marknaden är i full fart. Ska kolla på lite ringar som jag såg igår skit snygga! Sen hem fixa mig och massa sånt. Det blir middag ute med familjen och farmor, det är ju morsdag så måste passa på. Ska bjuda min mamma på käk fan vad jag är snäll liksom! Sen åker jag hem till Linnea där det väntas en skräck films kväll med bästa igen! Sover där oxå så det blir skit mysigt ju! Men nu måste jag fixa vidare i rummet puss

VILKEN PERFEKT START PÅ HELGEN!!

Godmorgon, ligger i sängen och lyssnar på musik. Newkid för att vara hundra. Men ska strax upp och duscha sen kommer Sandra och hämtar mig. Vi ska ju på möte angående vårat jobb i fått. Kan inte fatta att vi fått jobb på samma ställe det kommer bli så jävla bra! Sen kommer vi gå runt på marknaden här i ösmo. Hoppas jag hittar några fina smycken eller nått bra! Sak samma igår kväll i allafall, spenderade den i nynäs med Tugce, Linnea, Salam, Zino, Kabir, Mutti, Herve och Sadam. Satt och rökte vattenpipa och käkade godis fyfan va mysigt vi hade det. Men vi hade väl rätt mycket problem med att få upp den asså kolet så det skulle brinna. Men efter lite om och men så fixade vi det. Satt där i flera timmar och bara hae det grymt! Tulle ville röka vodka nästa gång haha skit körd! Åkte hem tillsammans med alla vid ett tiden. Men innan tåget gick så såg vi en helt okej grymt snygg väktare som vi skulle gå förbi tusen gånger hahah dog ju inte lite liksom. Kom hem vid halv två tiden och somnade på dirren. Kvällens splaner är att umgås med samma folk men hemma hos Linnea om jag inte har fel. Melodifestivalen mys och massa annat! Men nu måste jag runda av puss


MELODIFESTIVAL MYS MED BÄSTA!


Spenderade torsdags kvällen hemma hos Linnea. Vi hade handlat som vanligt på ICA och svullade hemma hos henne. Kollade på melodifestivalen fast det programet om vilka som går vidare till stora finalen. Sverige va klart bäst det enda hotet är Malta resten va sämst! Åkte hem vid elva tiden och somna på dirren skönt!

BRA TRÄNINGSPASS!

Jag vet inte varför mina inlägg inte publiceras men ibland fuckar det ur så hoppas ni överlevt i allafall. I torsdags blev det ett jobbigt träningspass på kanske 2 timmar. Cyklade som uppvärmning sedan sprang jag. Samanlagt blev det 45 minuters uppvärmning wow! Då va pulsen uppe på max och då fortsatte jag köra ben. Sen fick jag kramp i ljumskarna hah. Då vilade jag fem sen gick jag på armar. Kände mig riktigt nöjd efter träningen. Tränade med pilen men jag valde att ha lurarna i öronen hela tiden och fokusera på mig i stället. Imorrn kommer jag köra på ett hårt pass igen tror det blir morgon träning rätt tidigt för ska göra massor saker imorrn haha. Men tummen upp på detta!



BRA SKOLDAG!

Hello!
Har precis käkat middag som belv en halv sallad. Har inte så jätte stor lust att käka varför vet jag inte riktigt. Inte hungrig kanske? Skolan ida va helt okej bra. Nä den va bra! Kom till skolan till 09_25 men då börjar vi inte förens typ 10:00 så jag och Jenny satt på en stol medan ettorna hade genomgång wie roligt. Sen började serveringen och ettorna va jätte jobbiga, nja kanske inte alla men väldigt många. Sega och fjantade sig herregud! Men jag gick med Martyna och Rasmus. Dom klrade sig as bra så det va inga problem alls. Hjälpte till litegran men visa saer annars helt själva. Haha tillochmed en av ettorna sa att jag va ful! Haha dööööööö! Sen sa min lärare att jag va lik Voldemort elr vad han heter schysst.. 
Hade inte så jätte mycket att göra så träffade E på mina egna små raster. Satt och sanckade och tagade mitt namn pluss ett hjärta på hans han super söt ju haha! Sen efter serveringen så gick jag och träffade honom. Stog och pratade en stund men sen belv det bara jätte konstigt. Ja asså det kom en brud som hoppade på honom ocg ga honom en puss/kyss på munnen såg det ut att vara? en hon ba gud vad jag saknat sig bebis och ja massa? Kände mig helt aa nä vet inte vad. Så drog där ifrån och pratade med Lowa. Den enda som jag kan vända mig till när det gäller killlar haha! Det va bara jätte konstigt jag kan ju ha missuppfattat allt helt eller gud jag tappar orden typ! Nu vill jag bara ha mina tjejer och min bästis tbx i skolan. Men som sagt dumt att hänga läpp innan jag vet exakt. Jag åter tiden få se.

Uttråkad tjej i serverings kläder!

SÅ HÄR SER JAG UT IDAG!


SÅ NÖJD!


Även fast det va dö varmt idag så valde jag att rida. Blev inge jobbigt pass på volten eller ngt utan red ut och jobba litegran på ängen. Han gick så jävla fint och det gick förjävla bra! Sen busade vi litegran på en äng och bara galoperade bästa. Sen drog vi till hoppslingan och tog ett varv. Han va lugn och jätte fin. Går as bra just nu! Sen drog jag tbx då blev han jätte pigg men det va skönt att galopera av honom. Sen va han helt slut så tvättade av honom sen ut i hagen! Lycka på den lilla ponnyn!

DERBY HEMMA PÅ ÖSMO IP!

Hej snyggingar!
Ligger i sängen nu och mår blä! Vaknade imorse med smärta i hela kroppen och en svullen hals, kallsvettades som bara den undrar vad som är felet. Tog mig i allafall till skolan då vi bara va fyra i serveringen. Det gick br amen värken gjorde bara mer och mer ont men bara bita ihop liksom. Dagen gick bra jobbade med Jenny och fick ihop trettio spänn var i drick kalas bra! Sen kom farsan och det var dax för uv-samtal. Inte så mycket att säga mer är kalas bra betyg! Fan vad jag har skärpt mig. Sen åkte vi hem tog en powernap ett tag med musik i öronen så sjukt skönt! Knatade till älskade IP där jag mötte Elin Bella och Lisa. Sattoch planerade om hur vi skulle starta vårt korpen lag. Herregud vad vi dog av skratt. Sen kom pillan en stund och det blev ännu roligare! Tänk alla vi gamla spelare gör come back hah bästa! Matchen slutade i allafall med förlust för Ösmo. 0-3 blev ställningen. En rätt tråkig match o jag ska va ärlig, inte passnings spel eller nånting bara bollar som flög hej vilt för båda lagen. Men Nynäs va väl snäppet bättre och säkrade 3 poäng. Frida från oss spelade hon va grym! Skit snabbt och bra alla snackade om henne på läktaren. Sen Minna! Hon hade 23 på ryggen och det bar hon upp riktigt snyggt! Krigare hon är! Efter matchen drog vi brudar plus Gustav ett varv runt ösmo. Snacade rätt mycket om allt som hänt och jag bara skrattar! Idag insåg jag nog vilka skön lirare dom där är! Nu är jag i allafall hemma ska hoppa in i duschen sen sova mår sämst! godnatt puss

Världens bästa människor!
- Ösmo GIF! ♥

PRICK OM EN MÅNAD SITTER VI DÄR!


En månad kvar på pricken! Kan ni fatta hur mkt jag tjatat om detta att det är fyra månader kvar det är tre månadere och idag exakt är det en månad kvar. Jag Elin Sandr aoch Pilen kan det bli bättre. Fyra partypinglor i Magaluf det kommer bli så osäkert! Jag typ har tårar i ögonen!! Hahah barnslig men det är bara s det är! Första riktiga resan utan föräldrar och det kommer bli med dom allra bästa wooppp!!

HOROSKOP STENBOCKEN 2012

HOROSKOP STENBOCKEN 2012


Sex/relation
Människor uppfattar dig som spännande och sexig och
i år ger du som är singel dig beslutsamt ut på jakt efter den rätte. Detta året ser ut att innebära en nystart för dig på flera olika plan, du river upp gammalt och går vidare i helt nya spår. Din starka utstrålning drar till dig mer än en beundrare, men störst chans till kärlekslycka har du tillsammans med sensuella oxens eller jungfruns tecken.

Hälsa/träning
Pluto maxar din mentala styrka och du bestämmer dig för att satsa på något nytt när det gäller hälsan. Periodvis far du fram som en bulldozer och ger järnet i allt du tar dig för. Under året testar du olika sätt att förbättra din kosthållning genom sunda dieter och mer regelbundna matvanor. Du lägger ner mycket tid och energi på att skaffa dig bra kondition och fysisk styrka, och de goda resultaten stärker även
självkänslan.

Karriär/pengar
Även inom karriären vädrar du nu en nystart och du ställer upp tydliga mål för din väg till ekonomisk och personlig framgång. Uranus influenser kan dock ge dig oförutsedda bakslag och stundtals spräcka dina noggrant uppgjorda planer. Du bör tänka på att det inte bara gäller att fånga tillfällena till bra investeringar, det gäller också att jobba hårt om du ska nå verklig framgång. Störst chans till personliga framsteg ser ut att finnas i februari/mars och september!

VÄLKOMMEN HEM TILL MIN GARDEROB!


TVÅ PROV CHECK! DAGENS TRÄNING CHECK!

Trött sliten ont i halsen död. Så känner jag mig just nu. Skoln idag började med mentor och där sa vi väl inte ngt som berörde mig egentligen. Allting var om utvecklings samtalen och det ska jag ha imorrn s det va ingen big deal liksom. Sen hade vi värsta hålet som alltid på måndagar så satt med Sandra Lowa och Emil ett tag och pluggade då dagen bara skulle bestå av massa prov i de olika änmena. Sen efter en stund av pluggade gick jag till Emmanuel och kollade på film. Saw 4 tror jag det var. Han skrattade bara men jag tyckte det bara va vidrigt och blä haha! Satt med honom ett tag sne kom hans kompisar så drog hehe. Gjorde bageri perovet vilket jag tror gick as bra! Sen stycknings provet som gick helt okej tror jag. Sen drog jag upp till centrum med Elin och Emma. Chillade på momo sen shoppade jag litegran visar er i ett annat inlägg. Sen tränade jag! Äntligen det va väldgigt länge sen jag satte min fot i gymmet. vilket suger! En månad kvar tills jag åker så måste skärpa mig nu. Har satt upp en schema på fyra dagar kommer jag hänga på gymet. Dom andra dagarna blire promenad och såna saker. Skärpning med vad jag äter och massa sånt. Nu ska jag fixa lite bilder på vad jag köpt sen städa puss





FOTBOLLS SÖNDAG!

Har inte blivit så jätte mkt uppdatering denna helg men har haft så mkt att göra, igår var jag och kollade på när laget hade match. Ja jag säger fortfarande laget så kommer det alltid att vara för mig. Sak samma dom hade match hemma mot Rönninge Salem. Dom ligger på botten i serien så det skulle nog bli mkt mål. Men i första så går det väl inte så jätte bra, mkt slarv och fel passningar. Men i andra skärpte dom till sig och vann med hela 6-1 tror jag det var. Men RS fick deras målvakt utvisad när hon hindrade en målsituation så det va inte mer än rätt att hon fick rött! Åkte där ifrån sen hem för lite middag sen ner till Lowa. Pluggade massor på bageri och styckningen. Sen åkte vi till centrum för lite tjejsnack som alltid är bäst med Lowis. Drog hem vid elva tiden och duschade sen dog jag i sängen! Fullbokad söndag men as grym!



HÄRLIG KVÄLL MED FOLKET!


I VÄNTAN PÅ TÅGET! - 100% ÄRLIGHET!

SEX/KÄRLEK

1. Är du singel nu? Ja, det är jag!
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Har aldrig haft ett seriöst förhållande, men om jag skulle ha. Ett långt.
4. Har du / haft en kk? Nja.
5. Har du haft oskyddat sex någon gång? Ja
6. Har du dumpad någon och sedan ångrat dig? Nej jag är en säker tjej!.
7. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? Ja tyvärr, och det höll i dig ver et år.
8. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Nej är inte fitta!
9. Haft sex på fyllan? Ja det har jag.
10. Sagt "jag älskar dig" till någon och verkligen menat det? Självklart!
11. Somnat gråtande pga kärleken? Ett fåtal gånger.
12. Blivit sviken? Yepp
13. Varit på en blind date? Nix men det kommer om någon vecka!
14. Haft sex med över 10 personer? Absolut inte!

SISTA SOM
1. Du fick en puss av? Albin
2. Du fick en kyss av? Albin.
3. Du delade ett riktigt skratt med? Allalirare från igår!
4. Du höll i handen? Hahah jag va onykter! Albin
5. Skickade ett sms till dig? Kabir
6. Ringde dig? tugce
7. Du sov med? Albin




GODIS TIME!!


Lördagen börjar glida mot sitt slut och ja börjar då med godiset! gott&blandat i toppen sen massa skit godis i botten som mina päron kmr så käka upp heh. Sticker oxå ner till nynäshamn med tio någet om jag inte skulle ångra mig. Möter tjejerna där sen ska vi ha lite v-pipa mys och ja sånt! Ha en grym lördag puss



EN KVÄLL I NYNÄS!



VAD SKA MAN SÄGA? ALL IN VA DET !!

Som alltid när jag sitter vid datorn så ligger jag i sängen och det gör jag nu med. Uppdateringen har varit sämst men jag har mina skäl. Sak samma igår fredag betydde att bästavän hade bjudit mig och mina favorit tjejer på fest. Jag och Tessie började kriga riktigt tidigt redan vid ett då vi skulle handla dricka och en klänning. Men tror ni han som skulle fixa till henne kom i tid? Nej han kom tre timmar senare typ åh dö! Stressade som vi var drog vi snabbt hem till ösmo igen, snabbt in i duschen och fixa allting. Då sms:et kommer från Emil att det är lite knas åh fkb! Medan dom andra tjejerna började rulla in huset glada som fan så berättar jag att det kanske inte blir ngt men räddaren i nöden Emil messar och säger att det bara är att komma yeah! Musiken på max och biran i händerna börjar vi kvällen hos mig med spel och fixning. Mamma och pappa va ju nt hemma så det va bara köra liksom. Vid åtta tiden gick vi brudar från mig, alla med långklänningar och jätte fina. Fyfan va snygga vi va helt ärligt! Kommer till g-viken där Adam och bästis möter oss. Sen in på festen. Villan va grym stor och as ball. Jag skulle kunna bo i deras badrum där va det som ett palats hah. Stelt som fasiken i början men sen spåra det totalt hahahah! Jag ska säga exakt vad som hände på festen och det gör jag aldrig! Alla fick mängder med alkohol i kroppen och vi väljer att leka sanning eller konka. Ngt som i börjar va en puss på munnen som sen ledde till att man låg och grovstrula i ett hörn av soffan hahah. Det spåra totalt och jag kommer skämmas så mkt på måndag i skolan. Ja asså nä jag kan inte berätta mer hahaha döda mig! Senare vid två tiden blire lite knas lite tårar och känslor men det löser sig nog jag vet inte riktigt jag va liksom lite upptagen men vi avslutade festen då. Eller nja nte riktigt men Sandra Pilen Emil och Adam taggade. Så kvar var däckade Linus & Tobbe, Albin jag Tugce Adam stor. Senare kom Herve oxå och vi spelade kort hela morgonen. Jag krossade på finns i sjön wei! Sen drog herve och tulle in i rummet och ja vet inte vad domg jorde. Albin satte på en film i hans rum som sög rent ut sagt! värsta filmen jag sätt haha! Men jag hade det bra i allafall!! Sov nog kanske max tre timmar men det va så värt det. Så tack tack alla som gjorde kvällen bäst! Emil Sandra Pilen Tessie Albin Tobbe Adam1 Adam2 Linus ♥

GODMORGON ÄLSKADE FREDAG.

Måste säga gud vad skönt det är med lång helg! Att bara kunna sova hu länge man vill och inte behöva bekymra sig för att gå upp. Dock måste jag kliva ut sängen snart för att städa rummet och så. Tjejerna kommer ju hem till mig idag eller ikväll för lite fix och trix sen vidare till bästis. Men innan det ska jag hinna med rätt mycket. Ska ner till Nynäshamn med Tessie och fixa lite grejer. Ska även försöka sätta in pengar på mitt sparis och sen till lindex och kolla klänning. Kvällens planer är att brudarna kommer över för att fixa sig i det sista och föra. Sen drar vi hem till bästis kompis för lite party! Ska bli riktigt härligt att träffa Emil igen har inte gjort det sen i måndags då vi inte går i skolan samtidigt längre wää! Men nu ska jag hjälpa mamma med nånting oxå hah puss

LOVE LIFE


Jag mår bra jag mår bäst. Jag har underbara vänner som alltid ställer upp och även fast jag har en PAUSE från fotbollen så är mina lagkamrater dom bästa. Dom förstår dom ställer upp och alla sms kärlek till er. Jag har hinnut plugga ikap massor nu och är redo att avsluta år 2 med topp betygen. Jag är helt enkelt så jävla lycklig lottad. Solen skiner det är varmt och jag mår as bra!

MYSKVÄLL MED BRUDARNA ♥

Igår kväll/natt blev det tjej kväll hemma hos Linnea. Åkte och mötte Selda, Katja Linnea & tugce vid åtta tiden vid ica sen shoppade vi loss. Vi handlade massa godis chips ja massa skit! Drog sen till Linnea där vi hade beställt en familje pizza som vi skulle dela på. Självklart blev det en kebab pizza med extra lök hah skiit gott! Skoja inte om att vi moffade massa mat och snacks. Nu är det bra att köra extra extra hårt på gymmet nästa vecka. Senare på kvällen blev det grabbsnack som vanligt och skoja inte om att jag hade så sjukt roligt. Sen vid halv tolv tiden rullade vi hemmåt då bussen inte ville gå som vi liksom. Sa hejdå och tulle gick med mig till bussen bästa! Nu logger jag i stället och har jätte ont i magen efter allt skit vi käkade men det va så värt det! riktigt mysigt hade vi!



FYFAN VA GUUUUUULLLIGA!!!


KVÄLLS FÖRDRIV MED TUGCE.

Godmorgon gubbar,
Vaknade vidnio tiden färdig vilad så kunde inte somna om direkt. Igår kväll så mötte jag upp tugce vid sju tiden sen drog vi in till brandbergen och skulle sola men det var stängt. Så vi drog till brb sklan och satte oss i en as ball gunga haha. Kollade på massa barn som klättrade upp på skoltaken och roade sig, shit vilken flaschback jag gick från när jag var en jobbig snorunge som hängde med grabbarna uppe på vansta taket. Vila tider det var. Vi drog där ifrån till handen. chillade lite vid filmis och köpte godis bästa! Träffade Moa ulltoa en stund med. Sen drog vi och solade på solakuten i handen men helt ärligt set sög ju! Nä aldrig mer där det är västerhaninge som gäller. Sen tog vi en promenad i handen och pratade fyfan va härligt det var. Skulle sne möta Emmanuel men det blev inte riktigt så. Så vi satt och chillade på en bänk i en hel timme efter tåget skulle komma. Vi pratade och skrattade massor. Fan vad jag älskar den där tjejen asså hon är bäst! I väntan på tåget träffade vi två fyllosar som vi pratade litegran med haa herregud, helt ärligt dom va fett fina tillsammans dom såg as kära ut haha. Kvällen fortsatte på tåget där tugce hittar sin man eller ja han hittar henne. Haha nämligen tåg kontrolanten som kanske va 27 börja ragga litegran på tugce hahaha jag typ dog! Ja det var min onsdags kväll helt perfekt!



FINA NATHA!

Igår blev det en snabbis i stallet bara. Jag var tvungen att dra hem och plugga litegran och så. Men passade på att ta några bilder på Nathalie när hon red melissa. Hon är så jävla duktig den tjejen och hade Melissa bara vart några centimeter till tror jag dom hade hållt i hop massa år till. Melissa är ju bara en Cponny men Natha är rätt liten så det går ju. Men det blev inte så jätte många kort då pappa ringde och störde haha! Men bjuddar på två fina bilder!



MIN HISTORIA, MIN VERKLIGHET

Den här historian började 2004 jag var bara 9år då. Jag och min dåvarande bästavän bestämde oss för att göra ngt ovanligt med våra liv inte bara sitta på hästryggen hela livet. Vi bestämde oss för att testa spela fotboll. Hennes pappa tog kontakt med någon som fixade tider och dagar så vi kunde komma och spela. En dag ringer vickan mig och frågar om jag kan komma och leka med henne det kunde jag ju så vi bestämde oss för att den kvällen testa spela fotboll i laget Ösmo. Jag minns exakt vad jag hade på mig, ett par blåa vindbyxor och en stog tjocktröja vilken tjej! Med min biltema vattenflaska åkte vi in på Ösmp IP infarten och genom rutorna minna jag hur jag såg den stora gråa planen med massa barn på. Vi kliver ut och det pirrar extra i magen. Vi hälsar på våra tränare och dom pressenterar oss inför det som då skulle bli vår nya familj & älskade fotbolls lag. Kommer ihåg hur sämst jag var på att passa bollarna flög åt alla möjiga håll men tror inte jag brydde mig på jätte mycket just då. Träningen var ju inte så lång så den var snabbt över. Vi kom överens om att komma tbx och två dagar senare gjorde vi det. Samma kläder som första gången kom vi där med leendet på läpparna. Vi fortsatte träna och och kom åter och åter igen tbx. Nu var vi en i laget. Åren gick och vi spelade. Vi kanske inte va så jätte bra nä vi hade en tjej som till och emd böt lag för att det inte gick bra för oss.

Det var innomhus cup och vi mötte nynäshams tjejlag. Jag hade bollen jag passar vickan hon gör en bresida tbx och på volly skjuter jag tbx hon tar den i luften och gör mål. Jag hoppade på henne av glädje jag glömmer aldrig det ögonblicket. Vi vann mot nynäs yes! Tiden gick och jag sakadade mig på träningen. Roger slängde in mig i målet på en träning och det gick bra. Jag fick då förfrågan om jag ville stå i mål borta mot Dalarö redan då taggad som bara den så tackade jag JA och det var match dag helt plötsligt. Nervös som tusan stog jag där i regnet i en alldeles för stor blå målvakts tröja med siffran 1 på ryggen. vi spelade jätte bra och jag höll nollan! Första matchen och vi vann med 15-0 ja hela 15-0 shit vilken känsla!

Jag blev en av målvakterna och vi turades om. Jag älskade att stå i mål och små som vi var stog vi halv lekar var det va spännande och roligt! Året kom och vi gick på elva manna ni vet stor plan och grejer det va speciellt. Då var vi tre målvakter Jag Jossan och Paulina. Det var vi tre som krigade om platsen. Då va det mer på allvar liksom. Åren rullade på och Jossan slutade då var vi bara två kvar. Vi drog till danmark 2008 och ställde upp med två lag. Vi krossade och kom tvåa med 93laget där jag stog och fyra med 94laget där paow stog. Året där på drog vi dit igen och det gick as bra! Paulina slutade sen och där var jag kvar ensam målvakt nu var målet bara mitt! bara mitt! Så jag hade krigat och det var jag som vann yea! Åren gick och det kom till det stadiet då vi började träna i hop med Ösmos damlag. Det var läskigt det var jävligt lskigt! Jag grät hemma jag ville inte absolut inte spela med dom läskiga äldre tjejerna! Men det var nog det som förndra allting. Vi lärde känna dom riktigt bra och vi drog till spanien och spelade. Det är en annan historia men vi hade roligt med varanndra!
Vi kom hem och ett tag senare gick vi upp i flickor 18 ELIT. Första matchen hemma mot sollentuna oj det glömmer jag inte! Självklart stog jag i mål taggat till hundra liksom hallå elit match hemma på IP! och vi vann!! Inte med 1-0 inte med 2-0 utan tror det blev 6-1. Det stärkte vårat självförtroende så sjukt mycket och vi fortsatte att vinna varenda match tills vi mötte bajen. Det var snuskigt lika mellan våra spel och en tjej med tur får in bollen i mål. Vi förlorade den matchen. Men när det var dax att spela mot dom igen så vann vi med 3-0 åh vad jag älskar mitt lag.

Dagen kom då vi fick reda på att vinner vi över sollentuna borta vinner vi hela ELIT, oj vad det pirrade i magen. Mtachen borta mot solentuna drog igång och det var jämt. Vi slarvade väldigt mycket men vi va säkra bakåt. Men vi får in ett mål och om jag inte minns fel så fick vi till och med in två. Nu var et nervöst! Tiden gick så långsamt men till slut blåser domaren av. Vi vann vi vann matchen och vi vann hela flickor 18 ELIT. Jag grät, ja men av lycka. Vi hade tagit oss från botten till toppen. Vilket lag jag har. Alla var så glada och fyfan vilken känsla det där var. Den känslan får man bara en gång och jag fick den med dom jag älskar allra mest. Nån månad gick och det var dax för våra tränare att berätta att vi nu skulle slå ihop med damerna. Nu var vi ett lag och vissa var glada och vissa var besvikna och ledsna. Jag tillhörde den andra delen. Jag blev otaggad ja jag var till och med och testtränade i Hammarbys f18. Det va nått för mig det var där jag skulle spela säsongen 2012. Men det blev inte så jag ville ju spela med minaa ösmo tjejer. Jag valde att säga nej till bajen och satsa fullt i ösmo.

Nu var vi helt plötsligt två målvakter. Hon var bättre än mig, ja hon kunde göra insparkar och kasta fan! Jag hade ju typ aldrig haft ngn att jämfära mig med. Vi gick inte alls bra ihop i början och jag blev arg när hon blev utagen till matcher och inte jag. Men jag tog mig i kragen jag blev bra jag blev bäst. Jag fick börja spela alla A-lags matcher och det stärkte mitt självförtroende så sjukt mycket. Jag kände aldrig att hon var bättre än mig utan i min värld fanns det bara jag och laget haha. Allt fick perfekt, men sen kom dagen vi mötte södersnäckorna. Det var nog där det tog knäck på mig. Vi förlorade stort och det kändes helt meningslöst efter det. Jag blev så otaggad på fotboll och tog en ledig vecka. Med andra ord inga träningar och inga matcher. Och jag saknade inte ens fotbollen? Varför kände jag så för.

Efter massa beslut fram och tbx så valde jag att ta mig i kragen åter igen och berätta för mina fyra fantastiska tränare att min tid var över. Jag började med Vesa som jag nt haft så länge och jag berättade. Men jag började gråta mitt i allt. Jag berättade att jag slutar nu. Det blev tyst nån sekund och han sa nej du tar bara en pause. Vo pratade och han fick mig att känna att det inte är fel att vila några månader liksom. Åh så skönt. Nu var det bara tre kvar som skulle få reda på nånting. Men jag vågade inte direkt. Men efter ett tag in på träningen så frågade vesa aom han skulle med upp till tränarna men jag ville göra detta ensam. Men han fick förvarna dom. Efter så vågade jag inte kolla på Roger eller Andreas. Men roger gick bakom min rygg och sa att det är okej. Den känslan åh ni förstår inte! Efter gick vi och pratade på läktaren och självklart började jag gråta igen. Jag berättade som det var och han sa att han kände sig misslyckad som inte fick mig att va kvar! Dom orden dom kommer alltid finnas kvar i mig. Han är den bästa tränaren som någonsin kommer finnas på denna jord. Och vi pratade massor. Jag var välkommen tbx och massa. Ja ett riktigt samtal där känslor var på första parkett.

Jag gick upp till Pernilla sen min lagledare men orden kom aldrig fram. Så vi började prata om Ösmo marknaden då jag hade bestämt att jag endå ska vara med och hjälpa till. Åkte från IP utan att laget fick reda på att jag inte längre tillhör dem. Tränare hade klappat mig på ryggen innan jag fick ut och den känslan va fantastisk. När jag kom hem fick jag ett tårfyllt sms av min lagledare som då fått reda på att jag slutat. Vet inte riktigt om jag kan skriva vad det stog, nej det är mellan oss. Tro mig jag grät i allafall när jag fick det. Hela kvällen grät jag här hemma, jag grät till och emd när jag duschade. Jag grät när jag låg i sängen och ville bara dö. Jag visste inte då om jag hade tagit helt fel beslut eller om jag gjort rätt? Jag har ju nämligen helamig vägg full med bilder genom åren och alla medaljer hänger där. Till och med min bokal jag fick som årets spelare. Shit jag har vart med om väldigt mycket i ösmo laget.

Nu idag mår jag helt okej, jag tycker det är skit jobbigt att åka förbi IP men det är ngt jag får lära mig. Ösmos flicklag har förändrat mig helt. Vem skulle jag vara idag utan fotbollen? Jag vet att väldigt snart står jag på IP igen med målvaktshandskarna på och är första målvakt igen. Den dagen kommer och det kommer bli någon alldeles speciellt. Jag kommer alltid att tillhöra ösmo. Och jag kommer aldrig att tillhöra nått annat lag. Jag älskar alla i laget varenda människa. Men framförallt mina tränare. Tack för åtta år så jävla mycket tack! En stor del av mitt liv har handlat om fotboll och nu behöver jag bara reda ut mitt och sen är ja tbx vänta bara tills ni ser 23 på plan igen! ♥


JAG ÄLSKAR ER.

Kommer inte uppdatera nånting mer idag förutom detta inlägg.
Jag kommer säkert ha massor med stavfel nu och så jag gråter floder och darrar som fasiken. Jag har ju efter åtta hela år avslutat min karriär som fotbollspelare. Jag har taggat all glöd och jag vet inte vad det är för fel på mig. Vi tog oss från botten till att förra året gå och vinna hela flickor 18 ELIT. Och idag står vi bland som som ligger högst upp i div tre i damlaget. Vi har åkt utomlands tre gånger kommit topp tre två år. Träningen idag var så jävla jobbig jag grät nog 95% av träningen och det va så sjukt jobbigt! Jag ville inte möta Andreas och Rogers ansikten och se hur besvikna dom var. Men jag var tvungen att ta det steget och det var det jobbigaste jag någonsin gjort. Jag har nu haft mitt seriösa samtal med Roger och det va så jävla jobbigt och självklart grät jag jag vill ju spela men det är ngt som säger att det är nog nu. Men en dag sk jag stå där igen och va den bästa målvakten för det är jag! Jag är bäst!

Fick även ett sms av min lagledare nyss och det knäckte mig helt. Nu sprutar tårarna och jag går snart in i väggen. Jag är inte redo nu att skriva ut vad det stog och jag är inte redo att säga i detalj hur och vad mina tränare sa till mig, det är alldeles för jobbigt i nu läget fyfan för livet ibland. Men idag den 15/5 det kmr jag aldrig glömma. Jag älskar mitt fotbolls lag mest i hela världen och så kommer det alltid vara. Dom har ändrat mig helt jag skulle inte vara den jag var idag utan dom aldrig! Massa kärlek jag är snart på pla igen. I den svart gula tröjan. ♥











föralltid oavsett vad gul&svart 
älskade ösmo!

SNABB DAG!

HEY! 
Ligger i sängen nu och är helt död! Så jävla trött och endå tränade jag inte idag. Måste säga att jag har vart så dålig med tränandet men det är bara för jag nt har typ ngn att träna med så hoppas Elin fixar kortet snart! Dagen idag gick as snabbt. Gick ju egentligen till sex men slutade nog vid kvart i fyra tiden så klagar inte. Började dagen med vinprov vilket gick åt helvete! Har bara mig själv att skylla om jag ska vara ärlig. Sen va det bageri och den lektionen gick segt men med lite musik så fixade vi stämmningen bästa! Sen medan bulldegen skulle jäsa drog jag och mötte emmanuel en snabbis, eller ja ett bra tag. Satt med hans kusin och vänner. Sköna kisar! Avslutade dagen med styckning vilket va jätte tråkigt!! Rullade köttbullar wei! och nu ligger jag hemma och softar. Ont i huvudet och blä! Imorrn är det första serveringen för mig med ettorna vi hjälper dom typ. Kommer bli as grymt dock kommer jag inte så träffa bästis på en helv vecka då han har praktik och tjejerna detsamma! Tur att jag ha rmin släning Jenny!! nu ska jag stryka min servering skjorta och fixa
puss


HAHA MYCKET HÄNDER MED ALKOHOL I KROPPEN!


PH & DERBY!

Ännu en helg som snart glider mot sitt slut och jag svslutar den jävligt bra. Dagen har jag spenderat tillsammans med Tess. Startade på pizzahouse där vi käkade kebabsallad/tallrick. Fysatan vad det va gott men inte lite jag mådde illa efter. Man mår alltid illa efter ph det är det värsta men det är förjävla gott! Vi käkade jävligt snabbt för att hinna tbx till ösmo där ösmos p95 tog emot nynäs. Matchen va väl som alla derbyn är i fotboll oavsett lag så händer det nt så jätte mycket och matchen slutade 0-0. Dom spelade rätt lika men dommaren va ju helt från en annan planet han dömde som ja en åsna typ. Efter matchen stannade vi kvar med Mirlinda och npn annan nynäs brud. Haha dom frsöker värva oss till Nynäs kommer dom lyckas? Det är en annan femma i ett annat kapitel. Knatade hem och somna på dirren mådde inte alls bra. Men nu är jag vaken och måste börja pluugga för imorrn är det två prov som står på spel!



LAST NIGHT!

Sisssssssst men inte minst han som gjorde kvällen HAHAHAH

Lite av bilderna från kvällen/natten hos bästa Melina!

RICKHARD HAHAHAHHAHAHAH

Godmorgon, ligger i sängen och lyssnar på norlie & kkv bästa. Förövrigt har jag värsta huvudverken men jag har mig själv att skylla. Mitt löfte att vara nykter ja det försvann jävligt snabbt men vi lever bara en gång. Kvällen spenderades ju hon Melina men bra folk! Nya ansikten och några bekanta. Lvällen starta halvt segt men sen blev det bara bättre och bättre till slut bäst! Rickhard kom och han gjorde kvällen haha dör! Vi ville supa honom under bordet med massa fusk och buss körande. Men lite lame som han är så lyckades vi bara halft. Jag tror jag aldrig skrattat så här mycket på en fest helt ärligt! Jag fick ont i magen. Jag kommer slänga upp massa bilder i ett annat inlägg senare. Vad ska man säga: Karate Rickhard bussen ja det va kvällen haha! ♥


FULL BOKAD LÖRDAG!

Godmorgon, ligger i sängen och lyssnar på Håkan Hellström, en perfekt början på lördagen. Pappa ligger fortfrande och sover efter att ha vart nere vid båten hela natten vilken krigare. Men ska väcka honom strax för dagens planer är att åka till länna och handla nya skor. Ett par tygisar och ett par vet inte vad som heter men don är skit snygga i allafall. Sen kommer vi nog hanla lite annat skit som alltid kommer med när man ska shoppa. Kvällen planer är att vi drar hem till Melina på krök. Ska bli super att träffa henne igen. Det va ett bra tag sen. Kameran följer med ikväll så det kommer upp bilder. Men nu ska jag städa och fixa mig litegran typ puss


BÄSTA FREDAGEN PÅ VÄLDIGT LÄNGE.

Gårdagen var helt perfekt. Började med att Robbin frågade om Tess & jag skulle med till pindos och chilla litegran så vi knatade dit vid åtta tiden. Det var Robbin Tobbe Linus Adde Danne Kevin & Tess. Chillade lite medan Danne och Kevz skulle käka pizza. Robbin fixade bira och kvällen var igång. Haha känns jätte ontigt att säga att man hängde på pindos och drack öl men så var det i allafall. Drog där ifrån runt tio tiden. Drog förbi oss på bergan och fixade lite stuffs sen ner till viksängen där alla träffades igen för att aa skit samma. Adde hade fixat lite bensin och sen drog vi ner till muskan för att tända en brasa och snacka massa. Robbin va skit gullig och tog tag i min arm och sa att jag va hans bästavän som tjej. Haha gullig jävel. Sen snackade vi om hur länge vi känt varann. Fan vi har växt upp med varandra. Sen började vi prata minnen, om hur man brukade ringa kl åtta på morgonen på somamrloven för att fråga om jag skulle me doch fiska haha. Åh härlig kväll det där asså. Kvällen slutade runt kvart över tolv. Då drog jag Tess KEvin och Danne hem. Kevin och Tess åt deras håll och Danne o jag åt vårt håll. Ja en toppen kväll med vänner jag inte träffar så ofta och med vänner som gjort en stor föändring i mitt liv järlek till alla dom!



NU ÄR DET PÅ RIKTIGT FEEEEETTT ASSSSSSÅ!


Nu är det på riktigt. Var och betalade det sista av biljetten igår. Nu är allt fixat. Vi åker fan. Det är typ en månad kvar tills vi lyfter från arlanda. Jag Elin Sandra Pilen. Vi kommer göra magaluf så osäkert. Åh jag dör!

FREDAG - SKOLA.

Sista skoldagen för denna vecka är över! Jag som knappt träffat mina klasskompisar men nu blir det ändring på det. Fredagen började med hygien. Det va väl inte väsra roliga lektionen det va så jävla segt! Men jag och Elin roade oss med mobil kameran och söta gubbar i boken heh. Efter var det idrott som gällde ute för en gångs skull jaaa! Vi började med brännboll, jag som är vinnar skalle dör ju typ på idrottslektionerna för man är ju så jävla taggad! Det va jävligt jämt men mitt lag som hette lag rulltårta vann hah ohyeah! Sen blev det fotboll och då ville alla gå av men efter lite gnäll va alla med bästaa! Jag börjar med att göra hattrick tre mål vill säga sen gjorde Evenlina likadant wy alla va jätte ducktiga Elin körde utan skor och dödade Simon på planen haha bästa! Vi vann den matchen med och jag gick från idrottslektionen med ett feeeeett leende! Sen va det svenska som gällde. Och det va nog världens ftråkigaste lektion. Vi hade två lärar praktikander som är mentalt efterblivna och det va skit tråkigt. Så gick där ifrån och mötte Emmanuel en stund härligt! Kom tbx och det va lika tråkigt. Tror inte ens dom märkte att jag var borta haha. Sen hade vi religion vilket va lite bättre! Men Skolan rullade på och nu är den över wei helg!




GÅRDAGENS!


NU HAR JAG TÄNKT KLART JAG VET VAD JAG SKA GÖRA.

Efter att tagit en veckas pause från fotbollen det vill säga inga träningar och inga matcher så har jag nu bestämt hur jag ska göra med fotbollen. Jag känner mig inte hemma i laget längre. Det är verkligen inte mina lagkamraters fel verkligen inte utan att jag bara känner så. Själcklart älskar jag dom, vad skulle träningarna vara utan tvillingarna eller sannap som alltid rensar. När vi tre målvakter krigar för att få en plats i a-laget. Jag älskar dom stunderna. Men den enda jag direkt har bästa västa kontakten med är Tess och när hon nt tränar blir jag tveksam ska det verkligen vara så liksom? Jag älskar fotboll men denna känsla r den värsta som finns i hela världen. Jag vill ju liksom bli bäst! Så nu efter mycket om och men & jävla massa snack med vänner och familj så ska jag prata med en av tränarna om hur jag exakt känner. Jag måste lägga ut alla korten på bordet även fast det blir tårar och svek. Jag vet för mitt bästa och för lagets bästa jag kan inte spela om jag inte vill. Men inte sluta om jag är tveksam. Jag behöver hjälp av någon som vet av någon som vart med i många år. Det är inte lätt för mig efter 8 år i osmo laget att säga att man vill sluta. Den meningen kommer aldrig komma ur min mun utan det kmr bli ngt annat. Jag är berädd att lämna ngt jag älskar för att fokusera på mig själv. Den värsta känslan är denna känslan och den kommer alltid att finnas med i mitt liv.



FUSKAR LITE TILL MED TURKEN!


Min finaste!

SISTA DAGEN PÅ PRAKTIKEN SKÖNT!

Nu har jag inte uppdaterat sen i onsdags och idag är det lördag ajaj. Men nu ska jag skärpa mig har så himla mycket att skriva om nu. Men vi tar dag för dag. I onsdags i allafall var det sista dagen på praktiken och det kändes faktiskt rätt skönt. Hade inte så jätte mycket att göra men mer än dom första dagarna i allafall. Käkade lite lunch och sen fixade dom en avskeds bakelse till mig bästa! Fick sluta runt tre tiden då fick jag en kokbok och en smothie hah skit söta! Så nu är det över och det ska bli kul att komma tbx till skolan!



LYCKLIG LYCKLIG JAG ÄLSKAR DET!


En av alla spelningar jag ska på i sommar SPIK!

DET ÄR HISTORIA NU BLICKAS DET FRAM

Styrka kommer inte från att vinna. Din kamp utvecklar din stryka. När du
går igenom svårigheter och beslutar att inte ge upp, Det är styrka.

HAHA TIDER MAN SAKNAR!


SOFT KVÄLL MED MIN VACKRA!

Igår drog jag ju till västerhaninge med tugce för att mysa. Yasse kunde inte följa med så det blev baravi två vilket va lika bra. Vi snackade jätte mycket genom resan på tåget as grymt. Kom till vh sen sola vi. tog en halv timme o solariet men redan vid tjugo minuter höll jag på att dö av värme haha. Efter så spegla vi oss ett bra tag fan va färg vi fått. Tur att jag inte blev röd som ett äpple haha. Sen drig vi till hemköp köpte lite gott sen softa vi vid tåget. Pratade skrattade ja oj vilket härlig kväll faktiskt. Sen träffa vi på Elin och Krille hahah dör. Åkte med Elin till segersäng då dissa hon oss. I ösmo sen langa tugce bästa kommentaren. Hon trodde hon hade glömt hennes headsett i solgrejen men sen hitta hon den jag ba vad skulle du göra om d glömt den? Hon ba: ringa shaki (en kille vi träffa på fest) och be honom hämta. Sen kanske han skulle bli min pojkvän hahahaha OMg lite jag doog! hahaha ni skrattar säkert inte ett dugg men när hon sa det hahah heregud! bästa tjejen! Sen gick jag av och då kom pappa som hämtade mig bäste bror! Så avslutade jag min måndag på bästa sättet!
Inte ens brun HEH


KÄNNS INTE RÄTT.

Hej på er. 
Sitter i rummet med ljus tända och lyssnar på musik. Vaknade imorse hade ont i magen känndes liksom skummt. Hela dagen har vart konstig men praktiken va riktig rolig. Gjorde massa saker och lärt mig massor fast kanske inte om mat utan om annat haha men det r en annan femma. Kom hem ringde tessie på engång. Det är tjejen som känner som mig. Vi är ett nu och det är jag glad för. Pratade lite fotboll och annat. vi båda valde att inte träna idag inte för att vi inte orkar utan för att tess är skit sjuk och jag har så ont i benen/knät. Vet inte riktigt vad jag gjort men det känns inte bra. Det gör ont när jag går jag ser ut som jag skitit på mig helt ärligt. Även så spelar jag nt match i helgen heller. På fredag så åker jag till stan med mina klassmates och vet inte när jag kommer hem så vill inte stressa liksom. Och på lördag ska jag bort. Jag vet att folk i laget läser bloggen eller att det kommer gå ut. Men jag känner att jag vill ta en paus från fotbollen nu. Efter förlusten i helgen känner jag mig värdelös jag vet shit det är en match men mitt självförtroende försvann på samma veva. Även har jag så mycket i skolan som måste göras och kan inte välja idrotten före nu. Sen nu 17 bast mitt typ sista år på ponny jag vill satsa allt på Falcon. Jag kommer spela men inte denna vecka jag behöver någon att prata med. Om fotbollen om nån som vet hur det är men vem är den rätta? Vill så gärna ta upp de med Roggan och dom men då vet jag att jag kmr börja böla sån är jag. Åh ångesten kmr tbx. Men åt andra sdan vill jag inte svika laget dom behöver mig och framförallt behöver jag dom! Åh livet är inte alltid lätt.


SOLA SOLA SOLA SOLA SOLA SOLA SOLA SOLA


Sticker strax ner till tåget och möter upp yasse för sen träffa tugce. Vi ska nämligen dra och sola lite i VH sen kanske slänger i oss lite käk. Ska bli riktigt roligt att träffa tjejerna igen bästa! Men ska fixa lite nu och sen dra puss

TRÖTT TJEJ

Tjena på er,
Ligger nu i sängen helt död och kollar på lyxfällan. Fattar inte hur man kan sätta sej själv i en sådan situation så man får massa anmärkningar och sånt. Aja skit i det nu. Blrjade dagen med att ta en sovmorgon så sket i mentorn ingen ide för min del liksom. Så istället för att börja nio så kom jag elva skönt! Hade prov i bageri kunde typ tre frågor WEI! hade håltimme i ett bra tag sen. Så Jag Elin och Lowa plus Jocke som kollade då körde snurraflaskan haha herregud vilka frågor vi hade haha älskat! Sen vare styckning som vi gjorde egen mat efter recept, jobbade med Patrick idag gick kalas bra! Så nu är jag hemma i allfall ska softa lite framför tvn nej leriiing ska lyssna på musik nu puss

Snygga tjejer som blev inlåsta idag haha!

LITE FOTBOLL PÅ DENNA HELG MED.

Godmorgon, ligger fortfarande kvar i sängen nu är jätte trött och fortfarande sjuk så är inte på det bästa humöret. Måste även städa mitt rum som ser ut som hell. Men måste skynda mig litegran ska nämligen spela match idag med. Hemma mot södersnäckorna. Ska jag va ärlig som jag alltid får varapå MIN blogg så vill jag inte. Jag mår inte bra och har ingen glöd alls att spela. Kanske blir taggad lite senare men nu nää. Aja bara bita ihop. Men nu ska jag göra lite nytta i stället puss

EFTER ETT 12 TIMMARS JOBBPASS ÄR MAN LITE DÖD.

Jobb igår i flen som vanligt, jobbade med Merve, Mahmud, Maria, Alma & Beatrice. Det gick bra för min del i allafall även för dom andra men lite problem hade vi med dom nya men så var säkert vi oxå i början. Vi hade typ 87 gäster tror jag att det var så lite stressigt men super roligt. Lite skilnad mot skolan i allafall! Vid halv tio tiden hade vi en liten pause, käkade tårta med varann och skrattade. Saknat det litegran om jag ska va ärlig. Så passade oxå på att trycka upp en tårta i Almas ansikte hehe. Sen fucka alla ur med tårtan så det blev kladd överallt. Var hemma runt ett tiden sen slocknade jag på dirren i sägen. Nu väntas bara lönen. Ska jobba lite i Juni oxå, vet inte så mkt förutom att chefen sagt till mig att hag och två från österiket ska stå i baren så måste jobba på min engelska nu haha!



SUSHI MED BÄSTA!


I fredags blev det sushi med Pilen & Sandra. Mitt liv skulle gå under utan sushi det solar jag! Fattar inte att lite rå fisk och ris kan va så jävla gott haha. Satt i allafall på sushin ett bra tag sen mötte vi upp Tugce & Linnea på ICA. Satt där i några timmar och snackade massa, riktigt härligt! Åkte hem vid tolv tiden. Det var min fredags kväll!

NÄR MAN FÅR DETTA MEJL BLIR MAN GLAD!!


!!!!!!!!

TREDJE A-LAGSMATCHEN FÖR MIG ÅH HAPPYFACE!


Bilden kanske inte är världens bästa men jag är helt slut efter träningen. Den gick inte alls så bra för mig osm jag hade hoppats på men det är bara att bita ihop liksom. Hade inte alls bra fotfokus men det är ngt jag får lära mig så det är inte världens största grej. Men som rubriken lyder är jag super duper glad för tredje a-lagsmatchen är på g på söndag nu mot svårslagna södersnäckorna och jag ska få stå YES! Hoppas det fortsätter såhär nu! HAr sätt på tv att en tjej hon har vart förste målvakt ( a-lag) i fem hela år! Haha oj ja det skulle verkligen vara nått! Ett mål kanske vad vet jag. Men nu måste jag fakstiskt duscha och måla naglarna puss

FOTBOLLS TRÄNING PÅ G!


Även fast jag är trött & väldigt sjuk så sticker jag på träningen i allafall. Pallar inte med det som hände i veckan då jag flippade reält på en som trodde jag mytade om att jag va sjk och allt för att va hemma och sova typ. Världens sämsta människa! Men det är bara att ta åt sej av det han säger och vända det emot honom hhe. Match i helgen mot södersnäckorna som blir ett tufft motstånd. Dom ah rmed sig två spelare som spelat/spelar i svenska landslaget så får väl se hur det går haha lycklig vill stå! men måste dra nu puss

KOCKEN SJÄLV HÄR!


40 MINUTER PÅ MIN BALKONG !


Lycklig & BROWNIE!

FÖRSTA SKOLDAGEN DENNA VECKA CHECK!

tjenis, ligger i sängen nu & lyssnar på lite lugnt musik. Rätt skönt att bara slappna av ett tag såhär innan fotbolls träningen drar igång. Det va ju första dagen i dag för mig i skolan efter att vart lång ledigt och skoja inte om att det var ruskigt skönt att vara tbx till skolan igen. Tro det eller ej så va det roligt att träffa alla igen. Hade bara slapp lektioner idag. Satt och snackade igenom sudenten med några tjejer från klassen haha vilka planer vi har. Kryssning i stället för skiva och sånt. Som fanny sa hur ska man ha råd med allting liksom. Hoppas bara att alla vill göra samma sak nu! Dock är det ett år kvar men man kan ju alltid sikta dramåt haha. Hade även matte test idag. Hoppas det gick bra det kändes helt okej faktiskt, men ångrar så groft att jag inte pluggar mer till mina prov. Kanske drf jag blir underkänd? Nä nu ska jag softa vidare puss


Sandras Elin och mitt mästerverk idag! Så här tror vi magaluf ser ut..

VÄRLDENS FINASTE PONNY!


GRATTIS MINA VACKRA VÄN!


Idag är det så att min underbara iranska vän fyller
hela 19år och jag tycker ni borde slänga in ett grattis  HÄÄR
Pussss

JAG ÄLSKAR VERKLIGEN ER!


Nu när helgens festligheter är över och allvaret börjar igen så har jag tänkt jätte mycket! Och insätt hur tur jag har! Ja tur att jag bor 7 minuter från mina underbara tjejer! Jag verkligen älskar er till hundra! Skulle inte klara mig utan er det lovar jag. Jag är lycklig jag är glad. Jag har delat tårar, gädje, blod, och framförallt pinsama saker med er. Jag kommer vara så stolt när jag berättar för mina barn vilket liv jag hade i tonåren och ni kommer vara en stor del av min berättelse. Masssa kärlek till er tjejer jag hoppas ni fattar hur mycket ni har gjort för mig !!

DÄR JAG HÄNGER MIN HATT


DAVID BECKHAM


Min stjärna, min förbild, mannen med perfekta frisparkarna.
2 maj 1975 då David Beckhamn föddes. Må du leva hundra år till Graaatz!

ÖGONSTEN

"Don't worry, I will take care of mom"

SOFT ATT VARA LEDIG!

Som rubrken lyder så är jag ledig idag igen. Ingen praktik ingen skola skönt! Har vart på min praktik typ tre gånger heh bra där. Men det är inte mitt fel så bryr mig inte så jätte mycket direkt. Men ska jag var helt ärlig saknar jag mina kläasskompisar en skvätt! Men åt andra sidan ingen tackar nog nej till att softa hemma i stället för i skolan. Solen skiner och klockan är inte ens tio och det är 16 grader hos mig skönt! Ska nog chilla lite på balkongen ett tag och bara drömma mig bort. Till ett ställe där allt är perfekt, stället där allt är som förr liksom. Ska även till stallet senare i eftermiddag med Nathalie. Hon slutar ju så jävla sent så blir kanske inte förns fyra fem tiden liksom. Men nu ska jag käka litegran sen blir det sola heh puss

F18 MATCH ÖSMO-ENSKEDE

Igår var det match på g på IP. Dock f18 match så kollade bara för pegasus skule spela. Men blev kanske inte så jätte mycket kolla utan jag träffade min älsklings nippis! Henne har jag inte träffat på jätte länge och blev skit chockad av att se henne men det va ju hennes lag som spelade mot ösmo så det va ju egentligen inte konstigt. Den jäveln har ju skadat sej så hon och henens kompis skulle grilla så jag joina! Vi hade skit trvligt och alla kollade på oss som om vi vore dumma i huvudet haha! Men vi hade fan as mysigt. Ösmp ledde i allafall i första halvlek med 2-0 men hörde avv Enskede vände i andra till 2-4. Det va dom nog värsa dom spelade riktigt bra fotboll! Mötte sen upp Sandra och Pilen för att rata igenom allt som har hänt haha jag älskar verkligen dagen efter snack! Tummen upp för den här dagen!




PERFEKT VALBORG TACK ALLA!

Godmorgon, har inte uppdaterat ett skit om valborg men jag va borta, ja borta i dimman med folk jag älskar till hundra. Kvällen startade med att tess kom till mig på eftermiddagen. Vi käkade tillsamman och gjorde oss  fina tillsammans. Kvällen började på allvar vid sex tiden då Sandra & Pilen rullade in. Höjde musiken till max och föräldrarna drogg på roadtripp! Vi började med massa kort spel och självklart massa alkohol! Senare kom Emma & Elin inrullandet och det drog igång reält! Vi fuckade ur och körde ännu mer spel. Sen rullade grababrna in som bestog as Issam, Samir, Ahmed och Mudde. Kvällen blev helt crazzy och jag har nog aldrig haft en sån underbar valborg helt ärligt. Sen skulle vi rulla till nynäs vid elva tiden så träffade lite folk på vägen och vid tåget härligt. Men när vi väl kommit till nynäs va det över haha. Partyt va slut men det hindrade inte oss för att fortsätta. Träffade massa folk vid nynåsgård där vi hängde en stund! Kvällen slutade ännu bättre HEHEH. Sov med andra ord inte hemma. Drog från nynäs vid nio tiden på jakt efter mitt busskort som jag tappat. Men såklart hittade jag det inte. WÄ! Men aja hela kvällen/natten va bäst och det hade garanterat inte vart så utan alla som gjorde den kvällen! Så tack ja tack alla som va hemma hos mig och tack alla andra puss
Lite bilder från valborg!











HAHA frågan är vaför ligger han
sådär i min säng? haha DÖR!