KÄNSLAN!


Jag känner mig jävligt bra nu! Tränat som aldrig förr och verkligen puschat mig till hundra nu är jag på väg till toppen igen. Det lär behövas för nästa vecka ska jag tbx till rutiner igen men kan inte riktigt säga vad det är det är tre människor som vet. Linnea, Tugce och Tessie dom enda tre jag litar på och jag kommer må så jävla bra efter mitt beslut!!

DAG 2 – MORGON RUTINER.

Mina morgon rutiner är inte så märkvärdiga just nu då jag praktiserar. Men jag går upp klockan 05:00 varje vardags morgon. Sätter på MTV på väldigt hög volym så jag själv blir irriterad men det är bara för att jag ska ta mig upp. Tänder lampan kockar ett ägg och käkar det. Väljer kläder och sjunger sen 06:45 går jag till tåget! 

SLEEP TIME

Vet inte riktigt vad det är med mig men nu har jag moffat i mig en macka en tallrik turkisk yougurt och ett ägg. Jag fick typ en hunger attack men måste erkänna det satt riktigt jävla bra. Ska i alalfall sätta på en film nu sen somna till den. Praktik imorrn igen och gud vad jag inte längtar. Jag vill seriöst inte och är faktiskt redo att ta ett sträck i kursen på riktigt. Så imorrn ska pappa snacka litegran och sen får jag se hur det går med det. Men nu rundar jag av puss

DET VET DU!


DAG 1 - LITE OM MIG SJÄLV.


Mikaela Johanna Sjölund för er som missat det. Född 1994 på Södertälje BB. Hela livet har kretsat runt idrott och sporter. Började när jag var liten med att vara aktiv och sen dess har jag hållt på med Fotboll, Hästar, Cross, Kanot, Gympa & egen träning på gym. Älskar att vara aktiv. Bodde yani hos en failj när jag va liten som jag  ganska ofta skriver om. Värdens bästa människor. Har vart kär en endaste gång i hela mitt liv på riktigt och det va i en råtta som jag aldrig kommer lit på mer så enkelt är det med det. Bor i en läghenhet med mamma och pappa på ösmos värsta omtalande ställe Bergsvägen men jag älskar det! Går tredje året på Hotell & Restaurang skolan riksäpplet i handen ska då utbilda mig till kock men ska bli snut som vuxen great! Har tre bästaste vänner Emil Linnea och Tugce finns inga bättre vänner än dom tre! Lever med ett ord och det är spontan som jag försöker följa till 100 procent och det går jävlig bra! Så det va nog det jag kom på såhär snabbt!

DO IT LIKE I DO

Dag 1 -  Lite om mig själv
Dag 2 – Morgon rutiner
Dag 3 – En rolig kväll
Dag 4 – Det här stör mig
Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig själv
Dag 6 – 10 saker jag gillar
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett pinsamt minne
Dag 9 – Vad jag hade på mig idag
Dag 10 – Det här saknar jag, (kan vara djur, människa, vad som helst)
Dag 11 – Det här är jag dålig på
Dag 12 – Det här är jag bra på
Dag 13 – Det här har jag i min väska
Dag 14 – En sak jag ska göra innan jag blir 30 år
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Det här är jag beroende utav
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Det sjukaste jag har gjort
Dag 19 – Vilken sport jag tränar/tränat & åsikt
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med en dag, & varför
Dag 21 – Det här får mig att gråta
Dag 22 – Någon jag ser upp till
Dag 23 – Något som får mig att må bra
Dag 24 – Mina produkter jag använder
Dag 25 – Min favorit bild
Dag 26 – Mitt/mina syskon
Dag 27 – En hemlighet
Dag 28 – Mina rädslor
Dag 29 – Mitt bästa köp
Dag 30 – Den här månaden

JAG HAR SAKNAT SKOLAN.

Hey babes,
standard behövs det än skrivas men sitter i rummet nu med soft musik på. Stiftelsen vart jag än går åh vad den är bra! Annars så har det rullat på som vanligt idag i skolan. Började dagen med att en stressad mikkis kommer till skolan redo för skolfoto, nya kläder och ny färg i håret men så säger våran mentor att det är inställt fyfan. Med andra ord va jag i skolan redan klockan nio i stället för tjugo i elva då jag egentligen börjar min lektion. Bita i det sura äpplet men det gjorde mig ingenting direkt. Satt med tjejerna och snackade litegran om allt skönt. Började lektionerna sen och det va väl som vanligt. Samhälle lika tråkigt och önödigt projekt bytt arbete för tredje gången så nu hoppas jag att vi är på spåret igen. Avslutade dagen med konditori och jobbade med Lowisen. Gick as bra och är riktigt stolt över det vi gjorde idag. Såna dagar man liksom tycker kök är roligt. Gjorde en Oskar den 2 tårta och fasten jag och Lowisen är mega alergiker så greja vi det riktigt bra! Nu ska jag städa undan lite i mitt rum och vänta på att Linnea hör av sig puss

MIDDAG MED ALMIZ.


HAMMARBY - BRAGE


Vad gör jag egentligen?!

EN HEL DAG MED SHOPPING!

Hey babes, ligger i sängen nu samtidigt som jag kollar på Beck. Inte för att jag tycker att dom nya avsnitten är så jätte bra men det får duga såhär en söndags kväll. Hur är det med er där framför data skärmarna? För mig är livet underbart så tar vara på varenda minut jag får med mina älskade vänner. Idag åkte jag, Selda, Tugce och Linnea in till hanince centrum för att käka lunch tillsammans och spontatn ta hål i örat så vi alla körde på en vänskaps piercing på samma ställe i örat vilket blev skit snyggt på alla. Sen va det bara dax att spendera lite penag i köpcentrumet. Lite och lite men jag handlade rätt mycket men det va värt det. Fick med min massa fina höst kotor och andra snygga tröjor. Sen div saker som snoddar och hårfärg. Har färgat håret oxå. Trött på att ha hela regnbågens färger i håret så om det blir som jag vill när det är tortt så är det choklad brunt så håller väl tummarna. Skolfoto i morrn med och årets sista så kan ju alltid hoppas att man är lite fin för en gångs skull haha. Men nu ska jag städa rummet och rensa kläder som jag ska skänka bort eller till klädhem eller vad det heter puss

MIN NYA ÖVERLÄPP ♥ WIIIIIIIIIE


SPONTANT MEN JÄVLIGT BRA!!

LÖRDAG
 
Fyfan vilken kväll vart ska man börja liksom?
Drog till cafe 60 med mina två favorit tjejer Tugce och Linnea där vi tog en varsin cha och gott till det. Stötte på lite nynäs killar och bara njöt liksom. Kvällen fortsatte mot en kiss pause på gatan hah riktigt sköna brudar som sätter sig mitt i en backe och kissar nyktra för den delen med! Gick sen och mötte upp Francii sen knatade vi runt i storstaden sen en sväng på söder det va sjukt mysigt måste jag säga. Mitt i allt drog vi till kvarnen och träffade på Cetin och hans grabbar, en snabbis blev det för sen blev det en parkbänk med massa flum you know. Skrattade åt konstiga grejer och fundersamma över ett nummer som helt plötsligt sluta fungera men ni kommer aldrig förstå det på det sättet vi gjorde. Gick sen och mötte Bex en kille som är kändis eller ngt sånt Linneas kompis så vi umgick väl bara med högre killar eller vad man säger. Åh hans kompis var så jävla snygg nästan så jag fick hjärtstopp ni skulle se honom! Sen när vi skulle dra hemmåt jag och tjejerna då ser tugce en kille som står vakt som stog på aya och vi fick typ panik. Vi trodde väl aldrig att vi skulle få träffa vakterna igen och se nu. Alla blev jätte glada så vi drog in på krogen och hade det väääldigt nice. Snackade om allt och inget och spanade in det lilla dansgolvet och alla flaschiga lampor haha bästa! Men det varade bara en timme vilket sög. Men grymt härlig kväll som alltid med dom där två brudarna!

ÅTERFÖRENING MED MINA FINA!!

Återförening med mina härliga brudar, Tugce och Linnea kom in till tc för att möta upp mig sen drog vi vidare till Sollentuna där vi mötte upp Nellie och Emma från turkiet resan. Vi träffade två brudar där som vi hängde mej och bara va galna med varann. Så idag träffades vi igen på en fika och gud va härligt det var! Vi hade så jävla mkt att snacka om, kommer inte ens ihåg allt dom berättade och likså dom grymt säger jag bara! Dock träffades vi bara en kortis där vädret är super sugit. Men vi har bestämt att så fort alla verkligen kan så är det mys kväll och party som gäller nästa gång vi ses. Längtar redan så grymt mycket till nästa gång två hel skönaprickar de där. Sen va det as roligt att träffa mina nynäs tjejer igen. Har saknat dem så äckligt mycket. Weeu nu är vi återförenade igen!

ÄR FAKTISKT LITE STOLT.

Idag åkte jag faktiskt buss till praktiken vilket va super skönt om jag skavara ärlig. Dock gillar jag inte köer och sånt men vad gör man inte. Kom även lite tidigare till praktiken än vanligt så min köksmästare jone blev skit glad hah plus poäng. Stog nere i kallis på söriis. HAde hand om gravlax salladen men när Renecka gick så fck jag ha hand om alla förätter och alla desserter tur att jag hade Oskar som visade mig lite. Känner mig riktigt grym som kunde och inte bröt ihop som jag trodde jag skulle göra. Nervöst som fan va det men det gick kalas bra! Slutade kanske tio över fyra men det va värt att jobba över!

SKA NI HA MIN AUTOGRAF NU ELLER?

Hey babes, ligger nu i sängen ny duschad och lyssnar på musik. Ska faktiskt strax sova är jätte trött och måste ladda om för morgon dagen då jag står i sörvis och preppar massa. Är jätte nervös för det här är liksom inte ngn vanlig restaurang på stureplan utan ett ändis hak som jämt är i tidningarna. Ja faktiskt senast förra veckan va prinsen med i metro de ni! På tal om kändis hak vet ni vem som kom och käkade hos oss idag? Jo Prins Carls Philip det är ju för fan sjukt! Han är ju förjävla snygg dör typ. Så vi lagade at åt honom och sandra serverade åt honom så frågan är vill ni ha våran autograf nu eller? hahah nej då. Men det är så sjukt hur jag lilla mikkis från landet hamnade på ett kändiskhak på stureplan liksom. Jag menar hur ofta händer det att Julia Roberts glider in och käkar ens mat jo det hände på Prinsen för tre veckor sedan grymt jävla ballt! Kommer nog bli kändis kåt om jag fortsätter på detta ställe haha. 


KÖTTA KÖTTA!!!

Idag va det kötta på högta nivå. Tränade i ca två timmar mycket ben och lite mage tills jag faktiskt spydde på toan på gymmet great! Träffade Elias där och jag lovar man blir jätte glad när man ser honom han är alltid så trevlig och pratar en massa alla borde vara så där. Nu känner jag att jag börjar bygga upp igen efter min skada och är verkligen redo för att träna på allvar och sen så småning om börja lira fotboll igen efter mitt uppehåll nu blickar jag bara fram igen!!

LOVE


Äntligen träffade jag på Natha samtidigt som jag va i stallet. Vi har nog inte sätt varandra på månader eftersom jag alltid är i stller så sent. Blev en liten uteritt för oss båda. Tänkte testa nya sadeln oxå men det ös regnade s¨kände att det var inödigt att blöta ner och äckla nya sadeln som kosta 9000:- Red en stund på åkern och guf vad fin han va. Jag börjar mer och mer hitta dom snabba knapparna på honom. Tycker han är jätte svår att rida men utmaning det gillar jag! Älskad ponny.

EN MÅNAD KVAR.

Praktiken gick bra, hade väl inte så jätte mycket att göra idag men det va soft endå. Nu känner jag att jag börja tröttna på det där det är inte alls roligt. Hälsan va och kom på besök och för er som inte vet vad det är så äre när en gubbe från hälsovårdsinsututet kommer på obestämd tid och kollar så allt är okej. Paniken uppstog ju men vi greja det galant! Lyx restaurang har ju allt på håret liksom haha. Men nu är det i alalfall "bara" en månad kvar typ på matlagningen och jag lovar jag saknar skolan så jävla mycket!
Tog även min lingonsylt oskuld idag, äckligt som fan!!

.

İ Don't hate you, i'm just disappointed you
turned into everything you said you'd never be.

FYRA DAGAR KVAR!!

Imorse vaknade jag utav att jag fått några sms av världens finstae turk. Självfallet snackar jag om Tugce då. Redan 04:10 ramla första smset in. Hon och Linnea är i bryssel just nu och lever livet eller? Jag är grymt avis på att dom är borta och saknar dom så äckligt mycket. Trotts att jag kommer träffa dom om fyra dagar så känns det som en evighet. Fyra dagar utan att få sms av dem, atan att planera massa galenskap med tjejerna. Inga samtal ingen jag kan ringa när det är knas. Stor kärlek på dom dära asså. Och jag som har så jävla mycket att säga wää. Jag vill ha hem mina bästaste bästavänner nu!!!!

BARA PINSAMHETER PÅ PRAKTIKEN NU.

Hejsan babes!
Behöver jag ens säga vad jag gör just nu? Jo för er som läser mellan rederna så är spotify på högsta volym med massa Dj låtar från turkiet tiderna åh så jävla härligt. Har precis käkat klart middgaen som jag faktiskt gjorde idag från grund och botten nice va? Fiskgratäng med gurka så äckligt gott ska ni veta. Det kanske blir en kock av mig i allafall kanske inte..
Nu är jag i allafall inne på min fjärde vecka på prinsen och det känns skönt att vara där. Fortfarande är jag blyg och det kommer jag alltid att vara men jag känner mig trygg där. Har haft massa teep talk och visst det kanske är mobbat för vissa men för mig är det skönt. Nu återstår bara fyra veckor svar och jag gåe snart in i varmköket få se hur det går då för mig. För varje dag som går så händer det bara mer och mer pinsamheter för mig. Inte så att jag gör ngt konstigt utan att EMIL ska skämma ut mig med allt möjligt. Idag så trodde jag helt ärligt jag skulle hänga mig själv i grönsakskylen eller hoppa ner i kokande fond! Står och visspar så jag tror jag ska dö, alla kockar är i samma rum som mig och jag pallar helt enkelt inte visspa hårdare. Och ni vet när man visspar "rätt" så ser det ut som om man verkligen runkar av ngn. Och när jag är mitt i svakan skriker Emil över hela rummet att jag är rutti på det där. Ena kocken brister a garv och köksmästaren går fram till mig och skrattar och säge jasså det är det du gör på fritiden. Jag blev inte lite röd i fejan och bara ville krympa. Sen säger Emil att jag träffar en kille nämner inge mer och sälvklart ska min handledare Kalle lägga mäsan i blöt och säga: "Ja mikkis vad är det för kille du träffar är det seriöst? berätta för pappa nu." OMG min handledare sadet till mig hahah jag brast av skratt. Vänta bara EMIL tills jag skämmer ut dig. Ja ungefär såhär ser det ut för mig varje dag. Gick även stå på en kastrull idag för jag inte nådde till kartrullen på plattan, bara en sån grej är pinsamt!! Haha nä nu ska jag inte skriva mer om praktiken rundar av såhär bra puss



KÖTTA VA DET VA?!

Kötta på gymmet var det va? Nej inte direkt nej inte för min del i allfa
ll. Kom på att jag glöömt löpar skorna hemma s hur fan skulle jag kunna värma upp som jag alltid gör genom löpning eller cykel. Men klev i allafall in på gymmet tänkte köra utan skor men redan när jag satte på mig tränings kläderna insåg jag att det ine skulle gå. Jag tog mig själv inte på allvar så det sket sej totalt. I atället sa jag upp mitt gym kort på 24:an och kommer i oktober börja träna på ett annat ställe. Dyrare men så mycket mer möjligheter och seriösare gym. Inte massa 12 årningar som springer runt och tror dom är starka för dom låter när dom tar i en vikt. Så nu ser jag fram emot att kötta galet sista månaderna på fitness sen börjar jag på riktigt nice!
 

WELCOME TO ST. TROPEZ



Underbar tid!

SHOWER TIME ~ SLEEP TIME


Nu är det dax för att göra sig fräsch och fin iför morgon dagen som består bara av praktik. En sväng till gymmet för träning plus uppsägning av kortet skönt. Nä innan jag fastnar riktigt ordentligt vid datorn så nu rundar jag av godnatt babes.




EN TANKESTÄLLARE.

Jag måste bara få skriva av mig litegran eller kanske ganska mycket. Nu jag skolan hållt på i en månad och sommarlovet är historia för dem flesta men för mig så påmins jag varje dag. I sommras träffade jag en kille ngn som va så fantastisk mot mig och jag va i trans på riktigt. Jag åkte uromlands och allt vändes upp och ner. Lögner, falskhet, tårar och smärta gick jag igenom när jag kom hem från turkiet, som tur var hade jag två vänner som stog upp för mig och jag kommer aldrig kunan tacka Linnea Karlsson och Tugce Selcuk för stödet jag fick. Jag säger inte att jag söker uppmärksamhet absout inte. Som sagt jag jobbade häcken av mig på Aya beach club och det älskade jag verkligen. Träffade en sköning till vakt som började små flirta men inget jag direkt tog på allvar men det va roligt att vara där när han va där liksom. Min sommar den räddades och blev perfekt. Jag fick ett jävligt bra avslut på min sommar. Nu en månad efter sommaren så lever jag verkligen livet till hundra. Har gjort saker jag aldrig trodde jag skulle testa på och saker jag knaske borde avstå ifrån men jag har levt livet fullt ut. Aldrig tänkt på morgondagen utan levt för dagen. Jag har Tagit mig från botten till toppen och kan garanterat säga att jag är lyckligare än förr. Vaknade upp imorse med fetaste leendet på läpparna och kände fan vad jag är bra! Jag har glömt det dåliga som hänt och bara blickat frammåt nu. I veckan säger jag upp mitt gym kort på 24:an och börjar träna ordentligt på ett annat ställe med min underbara almiz. Nu ska jag tbx i samma kroppsform och kondition som jag hade innan jag fick mina fotbolls skador. Jag ska vara lika motiverad som förut kosta vad det kostar ta den tiden den tar men det är mitt liv det handlar om. Nu blir jag en helt ny människa vänta ni bara!
 




FULL FART PÅ ÄPPLET.

Hey babes.
Sitter i rummet nu med Ansiktets nya låt på hög volym. Idag har det vart full rulle i skolan och ska jag erkänna tycker jag det är riktigt roligt att gå i skolan igen. Fast jag bara går en dag i veckan så längtar jag efter måndagarna nu för tiden. Började dagen med Projekt och vi har en hel del planer och det komemr nog bli rikgti bra. Hade tänkt att skriva om bröllop men det sket sej ordentligt så vi bytte nu. Sen va det dax för Samhälle en lekton jag kom rätt sent till. Missa nog halva lektionen men det gör mig ignenting för det är kanske inte den roligaste lektionen att gå på. Sen hade vi konditori en lektion jag inte valde men blev tvningad att gå då jag saknade hundra poäng och självklart så failade jag idag igen. Andra lektionen och andra gången jag inte klarade av ett recept haha nu är det illa. Men jag och Alma lyckades rädda våran kaka riktigt bra så faktiskt blev den finare nu. Knatade i centrum med Alma sen. En sallad på momo och en chai på E-house standard nu för tiden. Kollade runt litegran men hittade ingenting som jag ville ha med mig hem vilket kanske va lika bra nu när jag ska fxa om rummet. Sen så hade ngn som är världens bästa människa klippt upp staketet vid tåget så jag är hemma på en minut den människan borde få pris. Vem fan pallar gå runt hela ösmo för att komma hem när man kan gå över spåret? heh nä men nu ska jag lyssna på musik och bara njuta! puss















17/9


BRA HELG!

Hey på er, 
Nu har jag inte skrivit sen i torsdags men har varken haft lust eller ork till det. Men jag lever som sagt och har haft en riktigt bra helg tillsammans med mina fina vänner. I fredags va jag ute med Linnea. Rätt segt faktiskt och svintrötta som vanligt en fredags kv'll så drog vi hem till henne och bara mös mes godis och snusk cola. I lördags va vi inne i stor staden tilslammans med Tugce och Elli. Shopapde litegran och träffade francy. Fikade och käkade. Sen åkte vi hemmåt åt ilika håll. Handlade middag till mig och mamma och självklart blev det sushi. Senare på kvällen blev det spontan fest i handen. Mötte upp Madde på tåget sen drog vi hem till Andreas. Där va det lite olika folk. Träffade min nya tvilling oxå. Rätt pinsamt att kliva in på en fest där jag möter en tjej med långt brynd hår likadan blus samma färg och allt som jag hade på mig och pricken över iet hade vi lika dana klockor på oss. Självklart fanns det bara en plats kvar och det va brevid henne så vi va tvillingar den kvällen. Blen endå en tidig hemgång för min del. Åkte hem redan halv två sista tåget ni vet. Träffade på Fancy och Cetin på tåget oxå så det avslutades rikigt bra faktiskt. Idag blev det bara en soft dag med mamma. Drog till centrum och handlade lite sen hem till våra kompisar. Satt med Tina och kollad epå film medan mamma och tinas mamma gjorde annat skit. Sen har jag bara vart hemma och softat skön helg!




 

NY SADEL TILL PRINSEN!

Blev en sen tur till stallet idag då tågen skulle strula i västerhaninge. Sadel provaren va där idag och det va en bra tidpunkt för jag själv satt inte alls bra i den andra sadeln men nu har han en splitter ny och framförallt en ny sadelgjord allt är så fint. Jag blev förälskad när jag kom dit, Märta valde helt rätt och det är jag glad över. Det är en sprillans ny Wintec dressyrsadel skit fin. 
Över till ridningen då. Eftersom sadeln är ny ska den ridas in och det är morgondagens projekt så red barbacka en sväng och han va så fin! Jätte fin i form och inte alls uppspelt som sist vi red ut. Red kanske bara 20 minuter men det blev kolsvart på en gång men underbart säger jag bara!

PRAKTIKEN ETT BRA STÄLLE!

Hey babes, 
Musiken är i full rulle och jag känner mig på bra humör trotts att lovet är som det är just nu för mig. Har inte tid att hänga läpp eller att varaledsen över en kille nejnej. Sitter nu och pratar med bäste Linnea. Hon kan allt hon är som min lärare i kärlek vad skulle jag göra utan den blondinen bästa. Även nästa helg åker vi till märsta åh vad jag ska rensa skallen och vi kommer ha det garanterat bäst! Idag då? Jo praktik som vanligt fan vad det känns som om man jobbar gratis men det är en kära har jag lärt mig. Jag trivs faktiskt bra nu på praktiken dom är sköningar. Fast dom vet allt om mitt liv. Kalle skämnde ut mig riktigt ordentligt igår och frågan är om jag någonsom kommer kunna kolla köksmästaren i ögonen haha ni skulle bara veta! Skäms varje gång jag komemr in till köket men yolo man! Idag gick det brasom sagt hade skit mkt att göra men det är roligt. Fick även varm björnbärssorbet i ansiktet det va ju sådär skönt! Jag och Emil hade hand om tilltuggen idag, det skulle komma en kändis dit och ha ett event ikväll och hon hade bjudit 2500 personer så det va massa att göra men vi grejade det riktigt bra wey! Ser fram emot praktiken imorrn och hopaps på nya utaningar!





REN KÄRLEK.








TIDEN FÖRÄNDRAS MEN VÄNNER STÅR KVAR.

 

MÅR FÖRJÄVLA DÅLIGT!!


Ligger nu i sängen med onepice på, snoret rinner och ögonen är tunga som tegelstenar. Kroppen värker medan jag fryser som en snöboll. Jag har inte tid att vara sjuk just nu. Inte nu är livet är på perfekt och jag som har praktik imorrn. Så får väl se hur jag mår imorrn när jag vaknar. Annars får jag abra gå hem under praktiken. Nu ska jag tvätta av mig sminket för att sen krypa under täcket och försöka sova. Mår så äckligt dåligt! godnatt babes.

IT HURTS



I admit I can not let you go, it's harder than I thought






TIME FOR A CHANGE NOW


I admit I can not let you go, it's harder than I thought.







SHOPPING + NATT BIO

I slndags var jag ocg Tugce i stor staden stockholm och shoppade litegran. Fick med mig ett par skit snygga jeans och lite små saker som piercing, krämer, silveröhängen och en bandana. Kollade runt och insåg att det är jätte fula kollektioner ute i fönstrena nu för tiden nått jag dissar totalt. Käkade på donken sen hemgång. Duschade jätte snabbt för att sedan dra in till stan igen där vi skulle mäta killarna plus linnea. Bio dax och vi såg på batman. Jag säger bara kärlek till den filmen! Jag har aldrig blivit så rörd av en film och jag gilla den så jävla mycket. En film alla borde se på. Kom nog hem sen igen vid halv två tiden somnade bums men klockan ringde lika snabbt fyra timmar senare oh satan va trött jag va. Men så jävla värt det!

JÄVLA BRA HELG!

Min helg
 
Jag börjar med i fredags, då va jag på aya tillsammans med Linnea och massa andra människor. Det va lite segt faktiskt men väldigt mycket folk. Dock va jag och Linnea väldigt trötta så det blev en väldigt tidig hemgång för oss nog redan vid kvart i tolv tiden tror jag vi traskade mot tåget/bussen.
 
I lördags va det andra bullar, pkte in till handen ensam för att kolla runt litegran på kläder och prylar men jag hittade ingenting som lockade mig direkt. Eller jo jag fick med mig ett par lurar det va allt. Åkte hem sen duschade och packade ner lite saker. Drog hem till tulle och fixade mig lite mer. Kvällen skulle bestå av middag vin och bästa sällsap av mina tjejer och franzy plus mic man. Där satt vi alla fina och käkade bränd mat hahah. Drack vin och ja vi körde yolo heh. Drog sen till aya vid elva tiden där det va en hel del folk och jävligt skön stämmning. Träffade massa som jag stog och sanckade med hur länge som helst bland annat Robin och jag stog och planerade massa haha riktigt skön kille! Träffade på världens bästa kille Eric sen och han va ju full som bara den men mina vänner gilalde honom riktigt bra och då är frågan vem gillar inte honom? haha. Det va riktigt roligt, rökte cigarr nu oxå och jag kände flaschbacks från turkiet hah galet. Simon och Jim spelade på Aya vilket va roligt. Pratade väl litegran men aa vad säger man. Drog där ifrån kanske vid halv två efter att ha fått kärleks råd av David som är linneas kompis skön kis. Sen fortsatte vi halva natten hemma hos tulle. Bästabästa!



 

11/9


KÖKS SLYNOR.

Hey, ligger nu i sängen med onepiece på och frysser som aldrig förr. Har blivit rätt sjuk igen och det är ju inte direkt någon höjdare nu när praktiken är igång. Har liksom redan vart borta en dag så känns sämst att behöva sjukanmäla sig igen. Skolan idag gick i allafall jätte bra. har fixat så jag har mina sista 100 poäng som jag saknar med det läser jag nu konditori. Nått jag inte alls egentligen vill ha med vad ska man annars läsa bild? nej ingeting för mig direkt. Dagen rullade på snabbt, samhälle och projekt är världens tråkigaste ämnen. Och på kondisen så failade jag Linnea och Lowa totalt. Dom enda med MVG i bageri kunde inte ens göra en tårta fyfan va pinit säger jag bara. Men alla kan ju inte vara bäst liksom. Hade rast ett tag och då drog jag ut med Linnea och Lowa, sanckade lite allt mellan himmel och jord vilket kändes riktigt jävla bra! Efter skolan åkte jag med pappa till torö och kollade på ngn gård varför vet jag inte riktigt men det va väl fint haha. Trivs bra i orten men aa. Nä nu ska jag upptatera er om min galna helg men det blir i ett annt inlägg puss

KVÄLLS UNDERHÅLLNING.


Nu har jag strax städat klart mitt rum och det ser fortfarande ut som shit. Men åt andra sidan ska jag stor städa på sändag då jag förmodligen gör om rummet. Nya färger och hyllor på väggarna. Och innom en snar framtid ska jag byta ut lite möbler med plus minska ner på tv:n. Jag har nu en 52" tv i rummet vilket tar upp en stor del så ska tänka hur jag ska göra med den. Men ska städa det sista sen göra läxan sen blir det dusch dax fr min del Godnatt babes!





 

ALLMÄNT SÅDÄR

Var är du född? Södertälje BB
Hur gammal är du? 17år
Vem är du? Mikaela Johanna Sjölund
 
Vad vill du bli när du blir stor? Ridande snut!
Hur vill du bo när du blir stor? Lagom sådär.
Hur ser din framtid ut? Inte vet jag, spontan ni vet!
Hur gammal är du om 10 år? 27 bast herregud..
Vad gör du då? Lever livet fullt ut.
Vad tycker du om att gifta sig? Inget för mig.
Har du några piercingar eller har du haft? Naveln och Tungan
 

Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Beror alldeles på sällskapet
Har du sovit bredvd någon från motsatta könet? Ja det är klart.
Din bästa egenskap? Viljan är stark
Din sämsta egenskap? Mitt humör.
Vad tycker du om med dig själv? Jag avgudar mig själv.
Är du dag eller nattmänniska? Natt människa
 
Vad är den finaste färgen på ögonen? Självklart bruna! 
Är du i ett förhållande just nu? Nej.
Är du oskuld? Nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jag vet att det funkar
Vad för sorts killar faller du för? Drar mig mer mot utlänska.
När hade du sex senast? HEEEHEHEH hemlis..
Har du kysst en kompis någon gång? Varje fylla!
Har du gjort något med en kille som haft tjej? Det har jag faktiskt
Vem vet allt om dig? Ingen!
 
Vem skulle du vilja träffa just nu? Hanna, Yasmin, Johannax2 alla gamla tjejkompisar!
Vem saknar du mest just nu? Fille!
Vem av dina vänner bor längst ifrån dig? Philip, Jönköping hej!
Vem krama du senast? Alma
Vem står dig närmast? Linnea & Tugce
Vem vill du träffa oftare? Alla han glider sakta ifrån.
Vem ringer du när du är ledsen? Linnea!!
Vilka finns på "inkomna samtal"? Mamma, Alma, Bästvän, Tulle osv
Vilka namn finns i smsinkorgen? Simon, Lowa, Linnea, Tugce 
Vem ringde du senast? Pappa
Vem smsar du oftast med? Varierar
Vad stod det i senaste smset du skickade? Hade du inte lagt av med drickandet <3?
Vad har du för bakgrundsbild? Två fulla brudar på en bardisk, (jag & Linnea)
 
Vad står det på anteckningar? Har inte skrivit ngt.
Vad har du för mobil? Htc Incredeble S
Spelar du wordfeud? Old school
Spelar du temple run? nope
Snusar du? Nä
Har du snott något från en affär någon gång? haha om jag har.
Brukar du röka? Händer.
Har du tagit droger? Beror väl på vad droger är för er.
Har du blivit jagad av polisen? Nej
Har du druckit så mycket att du spytt? Hahaha ja!
Dricker du alkohol varje helg? Inte längre.


 
Skulle du kunna testa droger? Hahaha asså ..
Har du varit i slagsmål någon gång? Yes
Sover du med dörren öppen eller stängd? Stängd
Tror du två ex kan vara vänner? Absolut
Skulle du vilja vara berömd? Ja men på ett bra sätt
 
Har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? Ja
Brukar du tänka innan du talar? Det gör jag aldrig!!
Känner du någon som är oskuld? Ja det är klart!
Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? Det med
Skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen?  Nej dom hatar mig? Klart!
Tror du andra tycker illa om dig? Jag vet att det finns folk som inte gillar mig.
Kan någon ditt lösen till fb? Ja Philip!
Vilken är din favvo serie? Jag dog för Andra avenyn!
Vad händer i helgen?  Jag kör på all in hela helgen YOLO BROR!
 


 

FUCK BLOGG.SE

Musiken och Faceboook är nog det enda som funkar på internet är så jävla less nu på fitt blogg.se 
Ingenting funkar och man kan aldrig ladda upp bilder eller så är det nått annat fel. Nu kan man inte ens söka på vissa blogg.se bloggar vilket innebär jag kan inte ens se min egna. Har någon någon annan bra bloggportal man kan blogga på? Nu byter jag!

6/8 PRINSEN

Hey, ligger i sängen nu med lite frän musik i öronen. Praktiken idag gick faktiskt riktigt bra! Gjorde massa saker idag igen och jag har verkligen inten spill tid utan gör alltid något. Den enda rasten jag hade idag på mitt åtta timmars pass va på lunchen som varade i hela 7 minuter åh jobbigt! Idag har jag faktiskt skrattat mycket med dom som jobabr där vilket jag inte vågade för en vecka sedan. Då va jag rädd och sa inte ett ljud. Haha hade till och med deep talk med en där det trodde man inte! Jag gillar dom på prinsen. Framförallt så är det ett riktigt skönt ställe med skön köks personal och självklart en cute kille heheh. Imorrn är det sista dagen för denna vecka. Skönt med ett break faktiskt! Efter praktiken gick jag Sandra och Emil äver till Ica och handlade litegran sen blev det picknik i västerhaninge det ssatt riktigt bra med lite gott haha. Men nu ska jag städa rummet och tvätta lite kläder, det behövs! puss



MYCKET SKÄNKEL!



Väääärldens finnaste ponny! Va i stallet idag, det blev väldigt sent tror inte jag va där förns kvart i sju tiden. Redan då är det ju kolsvart men vad gör det. Red ut en långis och han va jätte spänd. Rädd som fakisken och hoppade till för ingenting. Så jag har väldigt ont i benen nu efter att ha tvingats skänkla efter varje stopp. Fick till och med hoppa av och leda honom förbi ett hus jag menar hallå? Men allt gick annars jätte bra och vi busade till det lite på en äng. Ridningen börjar bli riktigt jävla suverän.

PRAKTIK PRAKTIK

Praktiken gick as bra idag, tiden gick jätte snabbt och jag hade faktiskt en hel del att göra. Känner mig varmare i kläderna nu och det känns faktiskt inte lika läskigt längre. Men fortfarande så hittar jag inte riktigt allt och det är väl det som är det största problemet men jag lär mig. Har oxå gjort endel fel men sånt gör väl alla. Hinnit kuttat mig i alla fingrar och sånt klantigt har jag oxå. Men inte bränt mig en så länge! 



PRAKTIK PRAKTIK

Praktiken gick as bra idag, tiden gick jätte snabbt och jag hade faktiskt en hel del att göra. Känner mig varmare i kläderna nu och det känns faktiskt inte lika läskigt längre. Men fortfarande så hittar jag inte riktigt allt och det är väl det som är det största problemet men jag lär mig. Har oxå gjort endel fel men sånt gör väl alla. Hinnit kuttat mig i alla fingrar och sånt klantigt har jag oxå. Men inte bränt mig en så länge! 



JOHN BLUND PÅ BESÖK.


Med det här säger jag godnatt babes!

4/9

Humör: Trött och jävligt sliten
Plus: Dagens träning!
Minus: Ingeting mannen
Kläder: Shorts & tränings tröjan.
Frisyr: Bulle/toffs
Låt: We are young - Fun
Händelse: Allt med studenten.
Planer: Städa rummet sen hoppa in i duschen.
Drog: Just nu, MUSIKEN!
Måste: Lägga ner med sånt här trams på bloggen.
Saknad: Helg, Ledighet, Festande
Önskan idagAtt livet fortsätter i rätt riktning.


ONE LIKE YOU.


BRA DAG PÅ PRINSEN!

Hey, sitter nu i rummet har precis slängt i mig lite middag som farsan grejat ihop skit gott! Ska strax hoppa in i duschen och göra mig riktigt fräsch inför morgondagen. Inge speciellt händer direkt men nu ska jag skrubba bort all slagnad hud från sommaren och nu lämnar jag sommaren bakom mig liksom. Praktiken gick jätte bra idag. Gjorde allt från tryffel till knäckebröd tiden gick rätt snabbt men jag länner fortfarande att det här är ingenting jag vill hålla på med så jag funderar på att hoppa av kursen och göra ngt annat. Så på måndag ska jag faktiskit prata med min lärare om det ch se vad som händer. Va även med om en liten olycka på praktiken! Jag hade hällt upp kanske 100 påsar med hallon/jordgubbe sås i som skulle vakumförpackas och när det gäller såser så ska man tydligen göra påett annat sätt men det hade min handledare glömt säga till mig så jag kollar på när det ska förpackas och poff säger det och allt rinner ut. Det exploderade i maskinen och ni anar inte hur mycket jag slämdes det va riktigt pinit säger jag bara! Men allt gick bra fick liksom bara städa hur mycket som helst men jag är ju faktiskt praktikant ju haha. Nu är det bara tre dagar kvar på denna vecka av praktik, låt det gå snabbt snälla!










TBX PÅ RÄTT SPÅR IGEN.

Träning idag och shit vad taggad jag var, menar då ingen fotboll utan på gym. Körde bara massa ben idag och svetten rann som aldrig förr det va äckligt men så jävla skönt. Träffade Elias där oxå, vxlade några ord men sen fortsatte båada med träningen. Jag va ensam tjej på stora gymet och bar aomringad av killar så jag klagar ju inte haha. Nu väntar nästa träning på fredag och jag ser fram emot det!!
 


GODNATT BABES!


Lättroad tjej




FÖR MIG ÄR DU LIVET

 

SKOLAN - FIKA - SHOPPING - SLUTKÖRD

Hey, ligger nu i sängen och är helt död trotts att det bara är måndag idag, vilket innebbär praktik imorrn resten av veckan ngt jag inte ser fram emot usch och fy säger jag bara. Idag i allafall så blev det en kort dag i skolan vilket alltid är skönt. Kom två snubbar från student grejen oxå och jag känner att det redan är nära nu. Klassen kom väl inte riktigt överens om hur vi ksulle göra men allting så får väl se hur det blir. Nu har vi i allafall skrivit upp oss på en grej men får se hur det blir med det. Efter skolan i allfall drog jag Alma och Elin upp till centrum för att fika så vi tröck i oss varsin sallad på momo vilket alltid är lika härligt. Sen tog vi en fika på samma gång och skoja inte om att våra magar dog lite sådär. Efter blev det lite så shopping, fick med min nytt läppsyl och lite ansikts produkter. Sen hottade jag och Elin en skit snygg vinterjacka så vi båda köpte den haha. Men dom va skit snygga verkligen. Sen drog vi hemmåt och nästan somna vi på tåget. Är verkligen helt död just nu. Men nu ska jag hoppa in i duschen sen är det dax för sängen. Klockan är ställd på 05:00 fy bubblans!
 




PROVRIDNING + SHOPPING

Hey, 
Sitter i rummet nu och för försya gången på hela helgen har jag tiden att sitta vid datorn äntligen. Idag har jag faktiskt hunnit med väldigt mycket och haft det riktigt mysigt med tjejerna. Mötte upp Alma imorse redan halv tio i västerhaninge, åkte in till lyckås och spenderade min lön lite till så nu är jag tamefan fattig. Fick med mig en fleacejacka, underställ, handskar och sen en skjorta allt på rea så det kändes endå rätt bra. Dock fick jag inte med mig några stövlar som jag ville ha men har hittat ett par skit snygga på hööks så nu ska jag bara övertala min pappa. Efter shoppingen drog vi till ett cafe och sanckade massa hästar och killar såklart. Sini kom och hämtade oss sen blev det en tripp för att möta Maja då dom skulle kolla på ett stall för andra gången. Spännande ju! Vid ett tiden började våran resa ända till Eskelstuna där det skulle provridas en häst. Inte för min del dårå men för Alma. En jätte fin häst som nästan är ponny, Så jävla fin ochdet gick skit bra för Alma. Så nu ska bara en tjej till rida sen får vi se vad som händer. Hoppas alma får henne för hon är så jävla fin avis som bara den. Jätte fin hopptecknik och så. Åkte där ifrån sen och somnade i bilen. Hande i västerhaninge sen i en timme då tåg fittan bara går en gång i timmen nu men vad gör man. Som tur var ringde Linnea mig och undehöll mig bästa! Nu ska jag faktisk städa rummet som ser ut som en tipp sen sova ni vet skolan imorrn usch. 
 





155 PERSONER LÄTT JOBB!

Jobb i flen denna helg och det tackade jag inte nej till. Jobbade tillsammans med världens bästa Alma, Robin, Andreas, Niklas, Danne, Benita och en tjej på J haha kommer inte riktigt ihåg namnet. Allting gick bra det var ett polskt bröllllopp med 155 personer. Chefen va sne som vanligt men vi brydde oss inte riktigt för han är alltid en sån där grinig jävel. Jag hade 24 personer jag skulle servera och det gick jätte bra. Hade ingaproblem alls. Kom nog från nyköping vid två tiden på natten och var hemma halv fyra. Robin körde hem mig. Inte kunde jag sova på hemvägen till västerhaninge heller då vi satt lite för många i baksätet. Det var alla killar och jag så jag låg över dom och bara skämdes haha. Nu är pengarna inne på kontot och dax att spendera!