JAG ÄLSKAR LIVET.

Godmorgon på er babes, logger i sängen nu och är mega trött. Blev ingen praktik för min del idag varför? jo jag mådde inte så jätte bra så sket i det helt enkelt. Igår efter praktiken så mötte jag upp Linnea och Tugce vid kunghallarna där vi käkade middag tillsammans och pratade om massa galenskaper sånt som bara vi fattar liksom.  Sen drog vi till stureplan där vi skulle möta upp Francii, Mic man och Martin. Dom första två mötte vi nämlign i turkiet när vi var där på semester. Sök på dem på youtube dom är faktiskt kända och nästa vecka kommer deras låtar säljas på itunes och finnas på spotify. Även är dom vänner med blandannat Medina, Alex och alla dom där så jävla ballt om jag ska vara ärlig. Efter lite om och men bestämde vi oss att vi skulle mötas på medis i ställe och ta en drink på Snaps bar & bistro i stället. Träffades där och det va underbart. Drog till baren satte oss där och bara snackade om turkiet och om fester ja allt. Sen när vi suttit där en stund så drog vi och ni kommer aldrig tro vad som hände då. Jag ser ett ansikte som är bekant. Det klickar Det va Nicky stockholm han va med i bb och jag är typ kär i honom. Följer hans blogg dagligen ochd et bästa haha han är DJ. Och jag får typ oanik och francii säger att han känner honom.  Jag trodde han ljög men jag berättade min lilla historia och han säger att vi ska gå fram så vi gör det. Dom hälsar på varandra dom är garanterat BRA polare och sen blev jag preseterad och självklart säger francii då att jag är kär i honom åh vad jag skämdes. Men det va verkligen grymt. Drog vidare och skulle egentligen på bio men vi sket i det chillade på donken i stället haha bästa. Skildes åt sen men vi ses nog väldigt snart igen riktigt bra kväll love life.
 
 






KAN MAN FÅ EN BÄTTRE ÖVERASKNING ??!

Kan man få en bättre överaskning en den jag fick idag?
Kom till praktiken som vanligt, käpte med mig en chai på vägen och den satt så jävla underbart. Började med frukosten, skivade grönsaker och chark det är ju mitt jobb från och med nu. Fixade kaffe och ägg dukade fram och så. Sen började mitt evighets projekt att skala kanske 60st äpplen. Självklart slant jag och det rann blod det va svinigt äckligt och jag ville egentligen gråta men det kan man ju inte göra där liksom haha. Sen från ingenstans kommer Teddy och ska pressentera mig för ngn och vet ni vem som kom EMIL!! Min allra bästavän började praktisera på samma ställe som mig efter att ha gått på stesteg på Wasahof. Jag är så jävla lycklig nu när vi är tillsammans på samma jobb. Tror det kommer bli grymt roligt för både oss när vi har varandra där. Så för en gångs skull får man väl tacka skolan att dom gjort nånting rätt för en gångs skull bääästa!

DET SVED I PLÅNBOKEN!

Nu har jag precis kommit hem från stallet. Är så jävla trött så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Allt är den här jävla praktikens fel. Tidiga mornar och sena kvällar jag är verkligen inte redo för vuxen livet känner jag. Idag blev det bara en enkel uteritt men så enkel kanske det endå inte blev eftersom han va rätt bråkig och ville inte riktigt gå dit jag ville. Men jag vägrade ge upp så till slut fick jag med honom. Han va riktigt fin oxå. Bra fom och allting kändes riktigt bra. Även innan stallet så var jag på Lyckås igen och införskaffade mig lite nytt. Fick med mig ett par skit snygga ridbyxor som jag levat efter precis överallt och nu hittade jag dom i brund. Kostade 799kr och sen ett regnställ på 1599kr men allt är värt. Ska nog tbx nästa vecka och käpa div grejer som strumpor tröja och lite annat bra att ha liksom. Såg ett skit fint träns men diamanter på rea så om det finns kvar ska det med hem till falcon. Det kanske sved i plånkan men vad gör man? 





DAG TVÅ PÅ PRAKTIKEN.




Dag två på praktiken är nu över och idag va det riktigt roligt! Fick redan nu andra dagen vara med på lunchen och lägga upp tallrikar och fixa. Det va nervöst och jag va faktiskt rädd men jag fixade det riktigt bra i allafall. Jesper som jag jobbade med är en riktig sköning så det va toppen. Gjorde även knäckebröd på egenhand. Fick stå i ena köket helt för mig själv och fixa. Det gick bra för att jobba på egenhand med allt yeah!

DAX ATT BLI FRÄSCH + SÄNG TIME

Nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre, är så sjukt jävla trött hur ska jag orka med dom här två månaderna? Hoppas det går snabbt. Nu ska jag i allafall hoppa in i duschen, göra diverse grejer som raka benen inpackning och noppa ögonbrynen jag börjar se ut som en lodare. Imorrn praktik som gäller och även ska jag till stallet efter och rida. Ska nog rida dressyr tror jag eller hoppa jag vet inte riktigt. Men det jag vet är att nu rundar jag av för jag kommer somna annars vilken minut som helst godnatt
 

FÖRSTA DAGEN PÅ RESTAURANG PRINSEN.

Ligger i sängen nu helt död, dag ett på praktiken idag och det kändes ordentligt i magen ska ni veta. Klev upp kvart över fem trött som aldrig förr och sjukt ont i halsen. Men med lite frukost och te i magen så piggnade jag till rät snabbt endå. Åkte in till praktiken med halv sju tåget somnade en bit på vägen det va jävligt skönt. När jag väl kom till stureplan där jag praktiserar så tog jag fram min karta och kände mig som värsta turisten och smart som jag är så höll jag kartan åt fel håll så jag gick jätte fel. Så mitt i sture skiten gick jag rint, trött frös och ångest att jag inte skulle komma i tid. Men till sist tog jag till mod och frågade ngn snubbe på vägen och självklart en såndär östemalmare som frågade om jag inte hade en Iphone som kunde hjälpa mig hahah lite jag dog. Men han hjälpte mig så fick gå tbx hela vägen och gå från början. Men kom till praktiken och det va bra där alla va snälla och jag hade mycket att göra. Käkade lunch med Sandra som oxå jobbar där fast i servisen. Vid fyra tiden så fick vi sluta så vi gick bort till grodan där Alma jobbar och mötte upp henne köpte lite godis sen åkte vi hemmåt. Imorrn hoppas jag på att jag kanske kommer våga prata lite mer än vad jag gjorde idag. Jag kände knappt igen mig själv idag jag sa typ inte ett ord haha nu är det vara 7 veckor och fyra dagar kvar håll ut!



DAGENS.


DUSCHEN - SÄNGEN

Klockan är nu halv tio och magen pirrar, fattar inte varfr jag är så jävla nervös för? Jo eller asså tanken att man gör fel eller att man tappar nått det är väl det som är skräcken för min del. Jag hittar inte ens min praktik så jag hoppas verkligen på det bästa nu. Aja nu är det dac för mig att hoppa in i duchen oh fräscha till mig, inte för att det behövs då jag ska äckla mig med mat ånga och sånt imorrn usch jag vill verkligen inte praktisera eller bli köks slyna. Nä önska mig all lycka godnatt!

.

 
Livet är långt men det är det enda du har, så akta dig varje steg du

ÄNTLIGEEEEEEEN!!!


Känner ni igen min balla, underbara, bästa, knäppa, konstiga vän Eric? Han bloggade förut och efter ett jävla uppehåll så är han äntligen tbx i bloggbärlden. Efter månader av tjat och gnäll. Så jag tycker faktiskt ni ska kika in på hans blogg och börja följa igen, för förut va han faktiskt jävligt stor med tusentals läsare så lika bra att kika in och hälsa killen välkommen igen. HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!


BRA START PÅ VECKAN!

Hey babes, logger i sängen nu jätte trött och ångest inför morgondagen som sakta men säkert börjar närma sig. Imorrn börjar min praktik i hela två månader. Jag går bara i skolan en dag i veckan och det varar i max 80 minuter sen är det super tidiga mornar för min del. Jag tror jag aldrig vart så här nervös jo kanske engång det va då jag skulle spela finalen för flickor 18 men det är en annan historia. Idag i allafall så va det första riktiga skoldagen för mig och det kändes väl sådär. Tror jag har fått damp eller nått liknande för jag kunde inte sitta stilla eller ngt mina ben röck hela tiden och jag va helt ärligt som 12 igen haha. Men det va roligt att se alla och få höra hur framtiden ser it om man säger det så. Hade Projekt som första lektion där vi bara gick igenom betygs grejen och hur vi ska göra. Jag och Alma har bestämt oss för att jobba i grupp och vårt arbete kommer vara grymt! Sen va det samhälle som g'llde och det va väl ingen höjdar lektion skit tråkigt och tråkig lärare. Sen slutade jag för dagen. Så jag och Alma åkte in till Lyckås för att kolla/shoppa litegran. Dock had ejag inte pengar till det men hon fick med sig ett par skit snygga ridstövlar ni vet inte hur avis jag är! Jag hittade rätt mycket saker jag bara ville ta med mig hem bland annat ett par ridbyxor som jag letat efter hur länge som helst och dom va på rea med men inga pengar haha. Men snart är lyckås reas då ska jag spendera som fasiken! Sen drog vi in till centrum och lunchade. Standard momo cafe världen bästa! Mötte även på Evenlina och Annie som gjorde oss sällskap härligt! Sen blev det en fika och fönstershopping på det. Ritigt bra stard på skolåret. Ni som hängt med vet ju att det vart lite knas mellan oss två men vi tar en dag i taget och inget ska få komma imellan oss denna gång. Nu ska jag ta fram kock kläderna och fixa det nervös tjej här!

FÖRSTA GÅNGEN PÅ VÄLDIGT LÄNGE.


För första gången på väldigt länge så va jag faktiskt på ip igår kväll. Kollade mitt gamla lag spela match mot vendelsö. Ösmo gjorde mål redan kanske efter 50 sekunder och spelade starkt frammåt. Men Vendelsö viterade genom ett faktiskt rätt snyggt mål och det va så reultatet blev oxå. Det kändes faktiskt jävligt skönt att bara sitta på ip och kolla. Jag fick direkt inget sug för att spela men det kom faktiskt fram föräldrar och sa att jag behövdes i laget och att tjejerna nog saknade mig. Vilket nästan fick mig att gråta heeeeeh. Nu ska jag faktiskt börja vara mer på ip tror det kan vara bra för mig.

NY STÄDAT - DUSCHEN - SLEEP

Först och främst måste jag säga till Samantha att du skrämmmmde skiten ur mig!
Jag kolalde nämligen min blogg och allt va helt annorlunda och nästa gång va det en headeer där på bilder jag inte ens skickat till ngn så blev as rädd att ngn jävel hackat sig in på min blogg och fixat lite sen typ förstör eller vad som helst men det va en suuprise så jag säger bara fet TACk till min älskade vän!
 
tbx till verkligheten nu, nu har jag i allafall städat klart mitt rum och det ser så jävla mycket bättre ut nu. Ska i allafall nu hoppa in i duschen och sen landa i sängen är svinigt trött. Dock har jag fet sovmorgon imorrn, börjar inte förns tjugo i elva imorrn så det är soft! Men nä nu flippar pappa på mig så rundar av puss
 

Back to hell tomorrow!

Världens bästa Mikkis!



Your bro / Saaaaaam

GRATTIS MIN ÄLSKADE PAPPA!

Hey
Har precis kollar på film med pappa och mamma blev ngn kriminalare som dom valde. Den va väl inte så jätte bra direkt men vad gör man inte. Pappa fyller ju faktiskt år idag så idag är jag extra snäll hah. Käkade Kina middag som mamma bjöd på och satan vad bra det satt. Dock har jag jätte ont i magen nu och mår skit illa kanske åt jag för mycket men så fucking värt det typ knullade i munnen. Nu ska jag i alafall ta tag i mitt rum och städa det så här klockan kvart i elva på kvällen, bättre sent än aldrig. Sen ska jag ofra mina nalar nu och klipp dom korta och ta bort lacket. Börjar ju mitt liv på riktigt igen på tisdag så då är det kort och fullt som gäller usch! Men nu väntar rummet puss

SVAR PÅ TAL.



- Många som läser bloggar förstår nog inte hur mycket en kommentar kan betyda, hur mycket den kan få en att le eller även hur en kommentar kan få en att vilja dö. Jag vet inte vem det är som kommenterar min blogg som är intresserad av mitt fotbolls liv men det är då så kallade Malin som kommenterar om fotbollen ngt jag verkligen tycker är grymt! Och jag vill bara säga till dig/er att såna här kommentarer blir jag glad av. Jag behöver folk som stöttr en innom just fotbollen och ngn som förstår mig så Tack!

LUNCH MED BÄSTA!

Kom precis hem från handen/ västerhaninge där jag spenderade min tid med tugce. Först drog vi och lunchade i handen. Subway blev det och en salami macka så jävla underbart det satt! Sen åkte vi in till vh och solade. Känner mig blek och tråkig nu efter jag flagnat sönder. Men inte för att jag blev någe brunare men vad gör man. Så nu ligger jag i allafall hemma och är svinigt trött. Men ska faktiskt ta mig bort till ip och hejja fram laget som spelar match mot Vendelsö. Har inte sätt laget spela sen hmm ja sen sist jag stog i målet usch länge sen. Även så fyller pappa år idag så vi ska ut och äta åh hur ska jag orka allt haha. Men man fyller ju ara år en gång om året så. Men nu ska jag städa rummet sen dra mig mot fotbollen åh vad jag längtar! 

BESVIKEN.

Godmorgon babes!
Ligger fortfarande kvar i sängen och kollar på tv medan jag sitter vid datorn bra liv. Spenderade kvällen/natten i allafall på aya med Emma. Det kom faktiskt jävligt mycket folk fast det var bar tämning på freja. Träffade lite folk jag inte sätt på ett bra tag men drog hem redan vid kvart i ett då jag inte riktigt mådde så jävla bra. Absolut inte full utan jag höll på att börja gråta vilken sekund som helst. Jag säger bara såhär allt är verkigen skit nu och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Satte mig på tåget med musik i öronen och skulle precis somna lite då Oskar, Adde, HW, Edvin och Dajja kom och satte sig brevid mig. Dom hade i allafall haft en mer lyckad kväll än vad jag haft så va ju glad för deras skull! Dock gick med en bit sen satte jag u lurarna och bara gick för mig själv i natten. Kom hem slängde allt på golvet och sen grät jag som en liten snor unge. Sen räddaren i näden ringde vid halv tre med andra ord Linnea snackade litegran men sen somnade jag. Nu ska jag slänga i mig lite frulle sen åka och möta Tugce för lite tjej snack och mys puss

TAKE ME BACK NOW!


Blir seriöst snart helt galen!!

MYS FRUKOST HOS LINNEA ♥

Hey, standard musik på hög volym och jag bara sjunger med. Är ensam hemma nu så det är ingen som bryr sig direkt och grannarna diggar nog bara med. Sov över hos bästa Linnea inatt ngt som va alldeles för länge sen jag gjorde. Kom kanske i säng halv fyra i morse vi hade så jävla mycket att snacka om och det bara flöda ut massa från våra käftar haha. Vaknade imorse vid elva tiden av att pappa ringde och skulle prata massa strunt. Knatade upp och käkade mys frulle med Linnea. Turkisk yougurt musli mackor och juice bästa! Snackade med en kille från turkiet och massa riktigt hälrigt. Pratade om hur våra liv hade förändrats sen turkiet och hur mobbat det än låter så är det så jävla sant! Åkte från henne vid halv två tiden och nu är jag bara hemma. Kvällens planer är nog att jag ska till AYA med Emma. Måste ju göra nånting liksom. Men nu ska jag sova lite sjukt trött!

THAI MIDDAG + AYA BEACH CLUB

Spenderade kvällen igår först med Eric, käkade middag tillsammans på thai'en på estö vilket alltid är lika gott. Men nu ha rjag svullat två dagar i rad där men så jävla värt! Satt där i ett bra tag och bara pratade om våra resor i sommar. Han kom ju nyss hem från Rhodos, när han berättade hur han haft det blev jag faktiskt rätt avis. Han har verkligen haft det galet och allt han berättat om dom andra ösmo borna fick mig att tappa hakan. Pratade även om mina resor och det va crazzy. Efter någon timme gick vi och mötte Ludde vid bron, sen raka vägen ner till hamnen där jag fick höra kilalrna sjunga och se dem dansa haha höll verkligen på att dö! Att killar i den åldern kan vara så omogna men endå så jävla underbara det trodde jag ju inte direkt. Drog till aya sen där va det seriöst dött!! Men efter ngn timme strömma det in folk och det blev galet. Sen kom dom andra killarna och jag blev ensam tjej hah men jag trivdes rätt bra hehe. -efter en stund skulle dom vidare på fest så träffade på Emma och vi va på aya och hängde runt. Fick även ragg av nya vakten och det va väl mer eller indre skit läskigt! Haha allt han sa och hur han gjorde haha dog typ! Killarna kom sen tbx och vi körde! Kvällen va faktiskt rätt lyckad och jävligt rolig!

SOMMAR 2012

Har du druckit tills du spytt? Det har jag.
Sårat någon? Nej inte vad jag vet?
Förlorat en vän? Beror på hur man ser på det.
Träffat nya människor? Ja absolut, hela sommaren!!
Kysst en främling? Haha säger bar Magaluf & Alayna
Tagit droger? Nej.
Haft en sommarflört? Det med..
Gråtit? Absolut, fast av lycka!
Skrattat tills du kissat på dig? Hah nej.
Tältat? Nepp.
Varit vaken en hel natt? Jadå det är ju sommar?
Solat? Yes.
Badat? Jämt.
Haft ett förhållande? Ne.
Gjort dig riktigt illa? Ne.
Gjort några nya percingar/ tatueringar? Ne
Läst en bok? Zlatan boken förevigt ♥
Skickat fel sms med flit? Jag är väl inte 12 år?
Suttit vid datan en hel natt? Nepp.
Näckat? Faktiskt inte.
Solat naken? Haha nej.
Fått utegångsförbud? Nä.
Sagt “jag älskar dig” och menat det? Absolut.
Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? Aldrig.
Varit i slagsmål? Jag är ju en snell flicka..
Pussat någon utav samma kön? Jajjamensan!
Sjungit högt på ett berg? Nä.
Kysst någon i regnet? Nä.
Kysst någon i skogen? Brukar inte chilla i skogen så nej.
Kysst någon du inte borde? Haha det kan man väl säga.
Senaste du kysste? Hahahahaha ngn tysk i turkiet.
Tappat rösten? Nä.
Varit på festival? Nä.
Brännt dig? Om jag gjorde i turkiet!
Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? Usch för min bikini rand.
Varit utomlands? Turkiet, Magaluf
Gjort ett bra köp? Oja
Haft skadeglädje? ihihi aa
Sovit under bar himmel? Ne.
Vad kommer du sakna mest? Allt.
Har du svart ärligt på alla frågor? HEHEHHE Yes


BRA TJEJ!!

Godmorgon babes! 
Eller ja klockan är nu kvart i två och jag kanske gick upp vid tolv tiden, ni kanske räknat ut då att jag stängde av mitt larm på mobilen som ringde klockan 09:00. Jag som skulle vara duktig och åka in till söder för lite födeledags shopping men det sket sig totalt. Men det kanske var lika bra för jag ska ju ut ikväll så då vill man ju vara pigg och fräsch! Men imorrn direkt från Linnea ska jag in till stan annars jävlar. Annars har jag ing aplaner alls för dagen. Bara softa här hemma fixa och trixa med rummet. Eric ringde även nyss, han har vart i skolan så han är på bättrnings väg men får se om han ska ut. Han måste vadfan har inte sätt grabben på evigheter! Får även hålla tummarna att Katja vill med. Annars ska jag inte ut, kan ju inte knata ensam. Blir då en kväll på ösmo ip och sen till Linnea. Skönt det med men vill ut nu när ledigheten finns. Men nu ska jag bädda sängen och vila lite haha bra liv puss

ÖRON GODIS.

 

SVAR PÅ TAL.


Igår kväll fick jag en kommentar som ni ser från Anonym så tänkte svara på det i ett inlägg dårå.
 
- Den största anledningen varför jag slutade spela fotboll va nog för jag inte trivdes längre, jag ville inte spela eller träna fall inte Tess kom och tränade. Inte så att jag kände mig utanför men som målvakt är man ju oftast ensam och byter ju aldrig med ngn eller så. Det va nog det som fick mig att sluta. Dumt val som fan men gjort är gjort. 
 
- Varför jag inte börjar igen kan jag inte svara på, tri mig jag vill mer än allt spela fotboll vi pratar om det hemma minst en gång varje dag men det är ngt som gör så jag inte vill. Men åt andra sidan vill jag mer än allt stå i målet igen. Kanske behöver jag mer tid vad vet jag. 

COSY TIME

Nu har jag precis sagt godnatt till mina tjejer och slukat en kopp te det satt riktigt fint. Imorrn så ska jag faktiskt ställa klockan tidigt, ska nämligen först in till söder och köpa lite grejer till min pappa som faktiskt fyller år på söndag. Dock hur mycket vet jag inte men man kan ju inte veta allt direkt. ;Men standard så ska jag in till bajen shoppen som jag nu mer eller mindre är stammis på vid födelsedagar och jultider. Pappa är ju trogen bajare så mot min vilja får jag sätta mina fötter där inne haha. Efter blir det nog hemgång, ska nämligen typ ut på kvällen nu när jag för engångs skull är ledig. Om min lilla Eric är frisk så ska jag in med Han, Ludde och Joel så får hålla tumamrna riktigt ordentligt. Ska fakstikt bli skönt att bara softa där med killarna. Sen sover jag hos min favooo Linnea bästa! Men nu ska jag runda av, har kramp i fingrarna och fryser som en liten skogstomte (?) hah godnatt babes!

DU ÄR ETT GLASSHUS OCH JAG ÄR EN STEN.

 

EFTERLÄNGTAD MIDDAG MED MINA FINA!

Hey, ligger i sängen nu och lyssnar på Det vet du, skönt jävla gäng. Tidigare idag så träffade jag Tess och Samantha vid skolan sen drog vi till estö för middag. Jag och tessie tog en varsin 11 bitars sushi och det satt som smack! Blev nästan äcklad av allt men det va förjävla gott. Samisch tog thai och det luktade och såg så jävla gott ut. Det va ett tag sen jag träffade dom tillsammans och det märktes av för vi hade så jävla mycket att prata om. Vi satt nog över en timme och snackade massa skit och om sommaren ja om allt så jävla underbart! Efter middagen drog vi vidare till skotten, köpte lite mys godis och satte oss i busskuren och tjockade oss haha. Där fortsatte vårt tjej snack och sen kom mobilerna fram och vi tog flera skit fula bilder. Det kändes som om man va liten igen bara flummade liksom great! Nu ska jag städa lite och sen planera morgon dagen ingenaning om vad jag ska göra är ju fan ledig!

HEJDÅ MITT LIV NU HAR JAG PRAKTIK I TVÅ MÅNADER!!

Japp, på tisdag börjar jag min praktik på Restaurang Prinsen. För er som inte vet vad det är så är det en lyxrestaurang på östermalms torg. Tror ni inte jag höll på att kissa på mig när jag fick veta vart jag skulle vara. Det här är inte ngn jävla sunkig VH krog utan på riktigt. Serverings personalen har kostym och fluga. Jag som inte ens vill bli kock längre. Jag höll fan på att börja gråta när jag kom hem för jag är så fucking nervös. Jag menar gör jag fel i köket så kommer dom flippa rädd tjej här. Sen jag ensam brud med massa killar i köket och kom ihåg vad det är för branch jag ska jobba i hahah hoppas ngn är snygg i allafall!! Men dock så har jag lite tur faktiskt, kommer ha min gamla lärare Kalle som handledare och hoppas han kommer va snäll mot mig annars kan jag ju säga byebye till livet. Det enda jag nog tycker egentligen är svin jobbigt är att jag kommer vara ifrån alla mina vänner så jävla länge. Jag kommer praktisera i hela två månader. Kommer träffa mina dudes på måndagar det är det enda. Det suger riktigt hårt faktiskt. Men nu är jag snart i vuxenlivet så nu är det bara att visa framfötterna och glänsa. Jag är ju endå rätt bra på det där hah.

DÖÖ BARA!

Vad fan är det här för väder? det spö regnar och man tror nästan att det kommer bli översväning, sen minuten efter är det solsken och dö varmt. Orkar itne med detta väder vill ha sol och värme. Vill tbx till turkiet eller magaluf där va vädret perfekt! Nu ska jag krypa ner under täcket med lite chi och vara emo!

FÖRSTA SKOLDAGEN ÖVER!

Nu är första skoldagen över, och jag erkänner det va roligt att se klassen men jag minns i tvåan då kramades vi när vi såg varannn nu kolla vi knappt på varandra haha vi är mogna nu heeh. Träffades i klassrummet och snackade lite om sommaren. Det va egentligen inte ens värt att komma idag men vad gör man inte. Satt och dampa med Alma under hela så kallade lektionen. Sen fick vi vårt nya schema och jag klagar fan inte! Kommer endå inte vara i skolan så mycket nu när praktiken drar igång. Men då va första skoldagen över och jag är faktiskt ledig imorrn yes!

STARTAR DAGEN MED DETTA!


DUSCHA SEN SOVA

Nu är klockan redan kvart över tio och jag är varken trött eller redo för morgondagen. Vill verkligen inte börja skolan, jag vill vara hemma och chilla inte tänka på plugg eller på att gå upp i tid. Men ibland måste man tbx till verkligheten. Klockan är nu ställt på 07:00 och Lowa har lovat att ringa mig tills jag vaknar på riktigt. Måste upp i tid, det bästa med morgon dagen r att jag får träffa min älskning Emil. Nä nu ska jag hoppa in i duschen, raka mina ben och fixa mif fräsh inför skolan. Man vet aldrig kanske ngn snygg kille som gått om haha. Godnatt bitches puss

.

I don't know why i'm so afraid to loose you, when you're not even min

HEJDÅ SOMMARLOV 2012

Tänk nu har hela mitt sommarlov gått, imorrn börjar jag mitt sista år på äpplet sen är det jag som står svin full på ett flak och sjunger. Denna sommar blev inte alls som jag trott utan mer annorlunda men mycket bättre. Jag har träffat så jävla mycket nytt folk och både lämnat dom som jag trodde va dom rätta om man säger det så. 
 
Jag började med att i Juni sluta mitt andra år på äpplet, nått som kom i rätt tidpunkt då jag höll på att dö på klassen eftersom vi bara bråkar med varandra och det kändes så jävla skönt med ett break! Jag lämnade alla vänner och skolan med ett fett stort SMILE på läpprna äntligen liksom!


Bara nån dag efter kastades jag in i fotbolls världen igen, efter att ha lämnat mitt lag bakom mig så klev jag ut på fotbolls plan som tränare för Landslagets fotbollskola, Jag visste inte vad jag skulle förjänta mig men känslorna flödade och jag va ledsen. Ledsen att jag aldrig mer skulle vara i 11 manna målet men det va det bästa för mig. Att vara ledare gav mig mkt självförtroende och jag älskade att leka boll med små barnen. Alla möjliga tränare kom fram och frågade mig om det var sant att jag hade slutat. Fotbolls skolan blev inte bara ett minne för livet utan en tanke ställare


Bara några dagar efter att jag slutat skolan så va det bara att packa resväskan för då drog Sandra, Elin, Jag och Pilen till magaluf! En resa som blev galen. Vi träffade så jävla mycket folk som vi hängde med och inte mist det jag hade time of my life med Didrik nått jag aldrig trodde skulle hända men jag har bara Elin att tacka, även så träffa vi massa b kändisar som vi flippade med. Vi dansade som smp slynor vid strippstången, ja den va klistrad mot våra kroppar. Levde livet fullt ut det kan man garanterat säga. Vi blev till och med utslända frn vårat hotell för att vi ha crazzy haha dom minuterna kändes som en evighet när vi stog där utanför som små barn men vad gjorde det vi skulle ju ut och festa hahah. sista dagen i magaluf träffade vi på några galningar vid poolen som slängde i mig med kläder och hela faderullan hah herregud. 


Direkt när jag kom hem frpn en vecka med festatde så började jag jobba extra på Aya beach club vilket skulle förändra hela mitt liv. Jag kastades in i restaurang bransen igen ngt jag trodde jag skulle hålla mig brta från men icke sa nicke. Jag tror jag dör för alla som jobbar där dom är så jävla underbara! det va i samma veva som jag och Linne blev bra vänner eller rätta sagt as bra vänner.


Jag jobbade inprinsiv varje helg hela Juli mpnad men på vardagarna hann jag med att hänga med andra vänner. Jag festade och levde mitt liv. Va på olika festivaler i nynäshamns och umgicks mer och mer med Linnea och Tugce. Så jävla härlig månad!


Nu hade hela sommarlovet nästan gått och jag började sommarjobba, på världens sämsta ställe ska ni veta. Glassbodarna nere i hamnen det va där jag hängde. Har aldrig hatat ett ställe så groft mycket så jag jobbade 1,5 vecka sen bråka jag med chefen och skrek henne i ansiktet. Slängde mina saker på marken och tackade för mig. Bästa jag hade gjort på länge!



Festade en del med min älskling tess, en fest som va suverän. Galet och jag hade nästan glömt hur det var att vara tonåring igen och bara vara galen. TRäffade så mycket folk som jag inte sätt på länge och den kvällen va FUCKAD! 


Augusti månad, här jag är nu. Jag träffade ngn, ngn som fick mig att bli varm i kroppen ngn som jag ville dela allt med tror jag. Allt blev bara jobbigt ni vet. Men jag hade EN vän som kunde läsa mig utantill utan att ens jag behövt öppna munnen och säga ett ord. Linnea och jag har blivit så nära så det inte går att förklara!! Vi jobabde allt mer och mer på vårt jobb och vi lekte spontana och planerade ingenting i förväg utan vi körde bara. Ngt jag är jävligt glad att vi gjorde hahah vi va rövare mitt i natten mitt i västerhainge!


Då va det 5 Augusti och Jag, Linnea, Tugce och Zeineb drog till turkiet i två veckor. Inget blev som vi trött. Allt blev galet. Vi festade varje dag. Fattade ni vi drack oss fulla varje dag. Haha vi gjorde galna grejer. Vi fuckade ur. Vi träffade killar, killar som vi gillade. Vi umgicks med bartenders och festade hela natten kång ända tills solen gick upp. Den perfekta avslutningen på mitt sommarlov. Jag säger bara det som hände i turkiet stannar verkligen där! Det är va galet riktigt jävla galet!

Nu är det dax för mig att lämna mitt sommarlov bakom mig och börja skoan igen. Vara den jobbiga tjejen som älskar att tjaffsa imot lärarna och klaga haha Riksäpplet här kommer jag!!

REGN REGN REGN

Hey,ligger i sängen nu med lurarna i öronen och är tjurig. Det är egentligen lite larvigt så tänker inte ens förklara menmen. Idag då det har vart sämst väder i orten så jag och Nathalie höll oss på volten och hade dressyr övingar. Dock fick falcon skav igen av sadeln så nu åkte den av! Blev i barbacka vilket inte gör mig ngt för man får endå bättre sitts så tummen upp.  Men han va lika bråkig utan sadel men till slut vann jag och han slappna av riktigt ordentligt. Svlutade med att skritta av dem runt hela skogen. Men självklart började det att regna då men vi orkde inte riktigt bry oss. Kom hem ringde till Linnea och bestämmde oss för att inte dra till aya så åkte med pappa och handlade i stället. Men fick varken med mig nya lurar eller nagellacks bortagning med mig hem så fuck. Nu känner jag at jag är skit grinig så pallar inte.

LINNEA OCH JAG FANTISERAR OSS BORT.

Snackar med Linnea nu på fb chatten, vi fantiserar oss bort till paradiset igen. Hur roligt vi hade det och alla bartenders vi blev uppraggade av. Alla kvällar på efterfest med bartenderna. Kramar, kyssar, glädje och tårar allt man delade dära. Vi gråter när vi pratar med varann. Denna resa satte spår i hjärtat det är va inte bara en supar resa utan vi träffade folk där som vi fortfarande har kontakt med. Folk som hade en egen historia om livet och allting. Vi åker förmodligen ner igen till killarna då på höstlovet fall det blir som vi tänkt. Men nästa sommar är det spikat att vi kommer tillbringa nästan halva sommaren där. Förövrigt då så håller jag fortfarande på att städa rummet från alla kläder som är i högar. Har inte ens hängt upp kläderna jag köpte från turkiet ännu. Men nu ska jag faktisera mig vidare godnatt puss

bara massa kärlek

EVELINA 18!


Idag fyller lillen hela 18bast.
Så fet grattis till dig gullis och hoppas du super riktigt ordentligt idag för det är din dag.
Gratttiiiiis från din klassmate balla bästa mikkis 
Skriv ett grattis till Evelina HÄR!

ALLA GÅR I SKOLAN UTOM JAG!

Ligger i sängen nu som vanligt när jag sitter vid datorn, idag har jag inte gjort ett skit känns det som. Drog in till handen och kollade runt litegran. Hittade så mycket kläder jag bara ville slita med mig hem men shopping får vara lite vid sidan om nu ett tag. Åkte hem sen och gick en promenad runt ösmo. Musik i öronen och mys kläder på det va rätt skönt faktiskt. Bara rensa huvudet från allt drama som hänt och alla känskir som håller på att äta upp mig innefrån. På hem vägen från promenixen drog jag förbi ica och köpte med mig lunch/middag. En bland sallad och den satt riktigt jävla bra ska ni veta! Min aptit har blivit så sjukt dålig nu efter resan. Jag blir mätt på ingenting och ibland öter jag kanske två frukter bara känner mig inte riktigt sugen. Nått som är bra och dåligt menmen. Blev inge jordbro ikväll heller nått jag tycker suger riktigt hårt hade veltat träffa killarna! 
Imorrn ska jag iallafall drömma mig bort på häst ryggen. Har inte träffat min älsklings ponny på två veckor nu. Ska luffsa runt i skogen och hoppa det är mina planer. Sen ska jag träffa min favorit Linnea great! Men nu ska jag städa rummet sen ha lite cosssssy time puss

SÅ MYCKET KÄRLEK PÅ EN OCH SAMMA GÅNG!


SKNHETS SÖMN NU!

Nu är det dax för mig att krypa under täcket och sova. Är egentligen inte så jätte trött men skolan börjar ju snart så måste vända på dygnet någon gång. Sen har jag lite planer för imorrn som jag måste vakna i god till. Ska nog först in till handen en snabbis för att kolla lite kläder och inredning till mitt nya rum som ska bli mera hemmastadd nu efter år av tjat. Sen antar jag om det går som det ska så ska jag och tugce äntligen träffa jordbro killarna och ha lite trevligt med dom. Typ vattenvipa är ngt jag tror. Har inte träffat dom sen ngn dag innan jag åkte iväg till magaluf och det va ju ett tag sen. Så nu ska jag runda av lite godnatt puss

I REMEBER IT LIKE IT WAS YESTERDAY

Sitter och kollar igenom lite mappar på datorn med massa bilder. Gud vad bilder jag har från alla möjliga tillfällen. Från när jag gick i sexan till alla häst bilder och bilder från äpplet. Men bilderna från fotbollen det är nått jag nog aldrig kommer kunna radera. Det har gått lite mer än tre månader sen jag gav upp min dröm. Min dröm om att bli proffs och jag va på god väg. Jag spelade ju förfan på Elit nivå och frågan är då varför slutade jag. Jag lät andra bestämma min dröm och det är något jag ångrar reält. Till och med min älskade vän T tränar inte längre efter jag slutade. Känner att det är mitt fel att hon inte gör det hon älskar. För lite mer än tre månader för att vara exakt så var det den 15 maj då kom jag he på kvällen gråtades som en liten flicka som ramlat och skrapat upp knäna. Jag har ALDRIG gråtit så mycket och det gjorde seriöst ont. Den smärtan jag hade den vill jag aldrig mer känna. Alla sms jag fick från lagkamrater och tränare det gjorde ännu ondare. Att för ngn dag sen fått ett sms från min lagledare som skriver info om gotlands resan det spräckte upp såren. Jag vill inte känna såhär längre jag vill le och spela fotboll igen. Fotboll är mitt liv men frågan är fortfarande kommer jag kunna nå det jag en gång var. Jag lilla Mikaela sjölund fick vara med och spela i ett Elit lag och med det ha släppt in minst mål i hela stockholm och med det vunnit hela skiten. Jag mikaela Sjölund som 17 åring tog mig från botten till toppen och blev damlags spelare och inte bara det utan jag blev första måvlakt. Jag startade alla A-lags matcher det var jag som ägde det målet. Med 23 på ryggen kunde inget sänka mig. JAg vill ha min känsla tbx den glöden jag en gång hade. Dagen jag slutade på fotboll den dagen plågar mig bara mer och mer för varje dag som går. 
Dagen så verkligheten hann i kapp mig och krossade mina drömmar, den tog mig från toppen till botten. Den dagen plågar mig mer och mer. Nu vill jag inte känna såhär längre..

ONE MORE NIGHT


"Att kunna dansa som en galning på en bar utan att känna sig konstig, att dricka som ett svin utan att bli kallad alkis, att sjunga så högt och så falskt det bara går utan att få blickar, att klä sig i korta shorts och mag tröja utan att bli kallad horunge, att flippa och göra saker man aldrig man trodde man skulle göra i livet, att inte behöva tänka innan man gör nått, att kunna njuta av livet till hundra och leva med mottot YOLO, det livet saknar jag. Turkiet 2012 ♥"

LUNCH MED TJEJERNA!

Hey, ligger nu i sängen och kollar runt lite på tv. Inte för att det finns nått att kolla på men vad gör man annars. Idag har jag faktiskt gjort lite nytta, var i västerhaninge först med tulle vad vi gjorde är en annan femma heeh. Sen åkte vi vidare in till handen för att träffa Selda och Hani. Dom har man ju inte sätt på jätte länge så det va super! Bestämde oss för att luncha på engång då vi hade massor att snacka om. Tror vi satt och käkade i över 1,5 timme bara massa snack om killar och turkiet vilkeet va super roligt. Skrattade nästan så jag kissade på mig åh underbara tjejer jag har! Sen blev det shopping. Dock fick jag bara med mig hem en rouge och olja till håret. Va så jävla trött och seg så orjade inte riktigt ordentligt. Det va min dag det. Bättre än att sitta hemma faktiskt! Imorrn vetefan vad jag har för plner. Tjejerna har ju börjat skolan igen så dom är upptagna. Men nått hittar jag alltid på jag är ju rätt spontan nu för tiden haha. Nä nu ska jag äta middag kyckling och tomater åh gott! 
 

ETT SMILE, NÅGRA ORD OCH JAG DOG FÖR DIG.


RHYMES & RIDDIM


VAD GÖR MAN NU DÅ?

Klockan är nu halv elva här hemma i sverige och jag tror jag snart går under. Jag har absolut ingenting att göra mer än att uppdatera startsidan på facebook ja så illa är det. Hade jag vart i turkiet nu så hade jag nu vart på Los angeles bar och skrikit halsen av mig och samtidigt betällt in min absoluta favorit Strawberry Tequilla. Det är paradis att vara utomlands. Turkiet resan slog allt!! Jag skulle göra vad som helst för att få stanna några dagar till det skulle räcka för min del. Vänt på dygnet har jag oxå gjort. Är inte alls trött så vadfan gör man! Kan ju i allafall berätta att mina planer för morgondagen är i alalfall spikad. Ska in västerhaninge och fixa lite nytta sen ska jag nog fika lite med Tugce. Sen sova måste börja vända på dygnen nu när ag börjar på torsdag igen. Nä nu är det bara svammel på gång så rundar av nu puss

TURKIET 2012 ♥

Hey babes!
Nu ligger jag i sängen med depp musik i öronen och halft gråter. Dom här två veckorna har verkligen satt spår i min kropp och framförallt imitt hjärta. Jag har träffat så himlans mycket folk som vi snabbt blev jätte tighta med och som vi så snart som möjligt ska träffa här i sverige. Även kommer en bartender jag höll på med han kommer till sverige snart så vi ska ses såfort han kommer. Jag ska förklara för er hur min resa vart. 
 
Det började hela med att vi kom till hotellet mitt i natten, inget stämde som det stog på fritidsresor, det fanns inget kök som det stog och airkondition kostade 5 gånger så mer än vad det skulle göra. Redan så va vi arga. Inte bara det utan våra grannar skriker på oss att hålla käften haha lite panik vi fick! Men dagen efter glassade vi på stranden och jag blev kär på en gång. Ja en en kille han v inte alls den stilen jag brukar falla för utan han hade långt hår pch va alldeles gyllen brun. På skojj simmade vi förbi dom och kolalde på varann ja som i en saga ni vet. Dagen blev snabbt till kväll och det va dax för fest. Vi gik längst party gatan där det var massa barer att välja mellan. lla killar skrek på en som om man vore en kändis det var lite ballt. Men vi valde Los Angeles bar och det var då hela våran resa förändrades! Vi drog och klubbade sen på Havanna club och gissa vilka vi träffar? Jo kilalrna från havet hah ödet. Vi dansar med dom plus minljoner killar till hah det va paradiset ska ni veta! Och varje kväll såg nästan lika dan fast den blev allt mer galen! Vi krökade non stop i fjorton dagar! Fattar ni i fjorton dagar va vi rå tankade och levde verkligen livet. Vi började umgps mer och mer med bartenderna från Los Angeles bar och festade från 22:00 till 07:00 dagen efter hah det va galet! Vi alla har gjort saker vi komemer skratta åt och saker vi kommer känna pinsamhet för men under hela resan levde vi med ett motto och det var YOLO. Vi sket i allt vi körde bara! Skulle jag leva det livet här hemma skulle jag klassas som det ena efter det anrda. Vi träffade även en kändis. Ja han håller på med musik och allt. Vi kanske va lite galna för vi träffade honom av en slump bara sen bev det VIP många kvällar och massa drinkar hel gratis. Även kom han och hämtade oss med bilen, både hög och alkohol påverkad med YOLO va namnet och det va rikser men vi levde som skitungar där nere hehe. Han bjöd oss till och med på middag en dag! Men ska jag erkänna så saknade jag sverige lite, eller nej inte landet utan personen. Framförallt grät jag nästan för att jag sakade en person så himlans mycket så det gjorde ont. Någon person som gett mej förväntningar på ngt som aldrig fanns. Det suddades ut snabbt då jag träffade massa andra grabbar hahaha. Min resa var som sagt galen och jag svär med hela mitt hjärta att det här va det sjukaste jag någonsin gjort! Bästa avslutningen på mitt sommarlov så nu är frågan om ngt kan slå det? 

r är några av alla våra 2000 bilder vi lyckades ta på två veckor!
 

MORGON PROMENIX MOT TESS & YAMINA

Godmorgon, 
eller man kanske ska säga goteftermiddag nu när klockan är lite innan tre. Va i allafall nyss ute och gick en promenix bort till tessie där vi skulle lnaga lite hah störda. Sen kom även yamina förbi och vi surrade litegran om allt som hänt denna galna sommar. Medan jag drar iväg och jobbar strax så ska tjejerna åka iväg på fest. Hela ösmo tjejgäng jag vill oxå ha lite party nu med ösmo tjejerna me det får vänta ett bra tag! Inte har jag börjat packa heller, jag har inte ens en resväska och jag åker om två dagar bra osv. Men det löser sig alltid liksom. Nä nu ska jag duscha och fixa mig en skvätt puss

NATTI NATTI


Just nu ser jag ut som en på rökt pundare, ill röda ögon och helt efterbliven. Så kryper nog udner täcket nu eller jag måste vänta på Linnea först men nu orkar jag intehålla ögonen öppna mer godnatt puss

I MISS MY BESTFIREND




PACKA ÄR VÄL INTE MIN STARKASTE SIDA.


Jag kommer exakt ingenstans med min packning
har inte ens en resväska..

SPONTANA BRUDAR!

Hellooo.
Sitter nu här hemma dötts trött och arg. Fb chatten funkar inte för min lilla Linnea så vi skriver i varanndras loggar vilket inte alls är roligt för vi kan knappt snaca om nånting alls ju.. fuck facebook
Annars så har jag under gårdagen till denna dag levt som en rövare! Drog ju till aya med mina fina tjejer där vi drack och träffade lite vänner. Eller ja mer eller mindre några italienare som gillar oss hahha. Efter lite om och men så blev det så att vi fick åka med vårn kollega Alex som hade full bil plus en till så vi åkte med honom till västerhaninge klockan två på natten haha störda jag och Linne är. Men efter lite vägguied så hittade vi till ribbyängar där vi skulle spendera natten. Inte riktigt viste vi väl vad vi skulle göra eller vad vi höll på med haha. Men dr virrar vi omkring bland hus som ser likadana ut tills J kom och mötte oss. När vi kom dit så kunde jag inte hålla min för skratt jag tänkte bara på hur korkade vi var som kom hem till ngn mitt i natten som vi knappt känner haha. Aja där i allafal börja vi dricka lite och käka glass. Sen vad som hände sen är en hemlis heeeeh. Gick och la mig runt sju tiden och vaknade vid lite innan nio. Såg ut som ett emo när jag vaknade så jag och Linnea sprang fort in på toan och fixade till oss litegran och sen dog vi bara av skratt! Det är det här som är sommar bara liksom göra det man vill inte planera liksom bara köra! Drog hem vid tio tiden och så trött jag var det går inte tt beskriva hur mkt jag ville sova! Men än ha rjag inte svit för nu ska jag städa och packa!


VÄXLA PENGAR - SHOPPING - FIKA - BÄSTA

Tre dagar kvar tills jag beger mig till turkiet, fyfan va roligt det ska bli och jag ser fram emot det så hårt! Dock har jag det jävligt bra här hemma nu men jag ska leva livet fullt ut där nere uppe sidan? vart det nu än ligger på världen. Idag i allafall drog jag in till storstaden stockholm för att växla in mina pengar till lira och shoppa litegran. Brände 900 på exakt ingenting egentligen heeeeeruw. Närå jag fick medmig lite smycken och kläder så ska inte hänga lläpp direkt. Sen drog vi runt flumma litegran och letade efteer en bra plattång men det va inte det lättaste så vi hamnade till slut på Åhlens där tugce provade plattänger medan jag halv sov på deras smink bord tummen upp! Sen drog vi till älsklnings cafet och fikade ltitegran. Tog typ nån tugga och nån klunk av all vi köpt sen mådde vi inte bra hah så vi lämnade allt och drog hemmåt. Nu börjar det pirra lite i magen fan jag drar snart!!

SKA ALDRIG BLI FRISÖR


Färgade tulles hår idag vilket från början blev jätte fint tills jag råka kladda överallt på henne. Hela kinderna nacken pannan hela öronen herregud jag är misslyckad broder. Resultatet blev endå fint nu är hon mörk hårig och äntligen ser vi it som tvillingar igen yes!

DANSA DRICKA NJUTA DET ÄR JU ONSDAG!

Nu har jag äntlgien fixat mig klart inför kvällens festligheter. Onsdag ju det betyder lill lördag plus party på aya. Ska möta tjejerna vid coop och antar att några av grabbarna oxå kommer men spelar ingen roll hure en blir för ikväll sista party dagen i sverige så ikväll ska jag ha kul! men självklart så är inte dom bra DJ kilalrna där utan antar att det är danne på scenen vilket inte är lika bra men vad gör man? Pratade även nyss med Patrick från min klass som ringde mig och snackade litegran och han lovade mig att komma till aya i helgen så det ska bli roligt att träffa honom igen. Dock va det inte så jätte länge sen vi sågs kanske nån vecka sen då han kom till mig eller ja till bergan heeeh. han åker ju på onsdag till cypern och vi snackade om att kanske hälsa på dem eller dom komma till oss för turkiet ligger inte så jäte långt ifrån där dom ska vara. Men aa kommer inte uppdatera ngt mer nu för ska stanna kvar i nynäs inatt sover hos Linnea bästa! Ha en kaaanoners onsdag nu broe!

FÖRDRIVER TIDEN MED MIG SJÄLV



SUMMERTIME

 

FYRA JÄVLA DAGAR KVAR TILL SOL VÄRME BAD FEST



Fyra dagar kvar nu innan jag åker till turkiet med tjejerna. Känns sjukt vad jag reser egentligen men nu när jag har pengar så vill jag verkligen leva livet! Femton dagar med sol bad värme drinkar och massa dans och show från våran del heh. Kommer spendera dom dagarna fullt ut med tjejer som jag älskar så mycket och framförallt så ska vi leeva! Kommer även vara där samtidigt som Daniel en vän så fucka ur ska vi göra. Men som alltid när det gäller resor så har jag varken packat, tvättat, växlat eller letat efter mitt jävla pass! STRESS STRESS 

MIN CHEF ÄR COOLAR ÄN DIN!

 

Min chef är coolare än din! Här är en grym video på min chef i blond som sjunger och även min andra chef i mask som står och krokar fast den andra killen. Säger bara att mitt jobb är grym och inte bara det man har kända chefer som spelar i ett känt rockband mohahah!

BUS MED PONNYSARNA!


Kom nyss hem från tre timmars häng med världens bästa Nathalie och min fina Falcon. Dom går ju bara ute just nu då det är fint väder så vi bytte om sen stack vi ut och bara busade i timmar med ponnysarna. Bergsklättring och galopp i meter långt gräs. Vi skrattade och hade det skit mysigt faktiskt. Några damp anfall fick vi då Falcon och Melissa ville busa busa mitt på vägen nått vi kanske inte direkt gillade så aa hah. Galopperade full fart hem till stallet där vi avslutade på volten med ordentlig skritt, trav och galopp. När vi väl va inne i stallet upptäckte jag ett jätte obehagligt sår på min kille han hade fått skav av sadeljorden som är lite för liten så det blir en ny nu! Sen smörjde vi alltning skor sadel och allt annat vilket behlvdes! Nu är jag hemma igen i allafall och ska laga middag till mig och pappa heeeh snäll tjej!

NO MAKEUP TIME FOR BED.


Inget smink och håret i en bulle. Så ser jag ut för tillfället men jag är snygg endå hehe. Sitter fortfarade och snackar med tjejerna men nu mer mest med Linnea. Imorrn ska vi klubba tillsammans alla tre och förhoppnings vis så kommer några andra med men det är inget spiikat ennu. Nu säger jag godnatt för mig puss

MYS MIDDAG MED TJEJERNA + TV SPEL

Standard nu så sitter jag med musik i öronen samtidigt som min tv är på vilket blir förjävligt ljud men vad gör man. Håkan på hög volym det spräcker allt annat ljud! Har även gemensam chatt med Linnea och tulle nu hänger inte riktigt med om vad dem snackar om för jag är helt upptagen med bloggen men det är säkert skit bra! Annars så kom jag nyss hem från nynäs där jag började med att möta upp Linnea vid blura sen drog vi till ica för att handla middag. Ikväll blev det tacco hos linnea. Började med maten sen kom tulle oxå. Vi hade det jätte mysigt och snackade om våra planer i turkiet och hur vi skulle leva. Jag längtar verkligen tills vi åker. Sen mätta och belåtna gick vi in till linneas rum där vi hade tjejsnack på hög nivå!  Massa kill snack och massa sånt ni vet haha åh bästa! Men jag har en jätte hemlighet men det kan jag inte knäcka ur nu utan jag måste vänta hah åh lycklig tjej här. Sen gick vi till shell där vi mötte upp Danne och John som körde oss hem till Yasir. Satt där och kollade när killarna spelade tvspel sen bara hade det grymt liksom heh. Nu är jag i allafall hemma efter en toppen helg med dom allra bästa tjejerna! 

ÅSKA + TVÅ PONNYSAR = KAOOS!

Hello, 
min ridning idag bestog mer eller mindre av två arga tjejer som flippade på våra ponnysar som inte riktigt ville som vi ville. Dom blev rädda för varann och för ingenting. Värst var när vi red förbi två kossor då blev det total kaos. Skutt hit och dit sen på bakbenen jävla ponnysar vi har. Sen kom åskan oxå så det var pricken över i:et så vi vände på engång då stack melissa så min ponny fickk damp och höll på att snubbla på hans egna ben. Men jag höll mig och hästen på rätt spår. Imorrn vetefasiken vad som händer men då ska det bli ordentlig ridning antar jag!

ME TODAY!