HETA BRUDAR PÅ ÄPPLET!!



LÅNG SKOLDAG 10 TIMMAR ..

Gud vilken jobbig dag säger jag bara!
Idag onsdag vetydde första dagen på servering B kursen. Vi är bara sju stycken i våran grupp så jag va skit nervös. Men vi bestämmde oss för att hjälpa varandra jääte mkt och det gjorde vi verkligen. Jag hade samanlagt 13 gäster samtidigt och det var knepigt men jag klara de woho. Även lyckades jag svara i telefon för första gången haha stolt tjej hejhej. Efter en dag i servering salen så kändes det faktiskt inte alls så farligt. Det var as roligt och mycket tack är att jag går i slönings gruppen, säger bara hade jag gått med dom andra hade jag nog varot misslyckad haha. Fick i allafall 80kr i dricks fett glad tjej! Liksom första dagen.

Efter serverings kursen var det bara att springa ner till skåpen och byta om till köks kläder. Det var dax för öppet hus i vår skola. Så då skulle vi ha en bageri lektion och vi gjorde peppar kakor som vi skulle ha till julbordet. Sen eftersom jag är ambasadör så skulle jag ut och visa nya folk runt. Med mig fick jag Moa som går i ettan. Vi gick jätte många rund gångar så hoppas på lite nytt folk nu! Sen efter det där så drog jag till stora skolan och mötte mina fina vänner Eric Luddis och Pilen. Så nu ligger jag i sängen helt död!


MED OCH TÄVLAR OM EN DESIGN!

Nu är det så att jag är med och tävla rom en ny design som verkligen behövs. Vill ni kika in på Steffis&saras blogg så kolla in detta! http://troopies.blogg.se.


DÅ VAR SERVERINGEN IGÅNG..

Sorry för jätte dålig uppdatering idag men det har vart full rulle idag. Började med att börja med första serverings lektionen men bara genomgång och så hoppas allt sitter för imorrn har jag två stationer plus hovmästare herregud liksom. Sen efter skolan stressade jag upp till salongen då det var dax för nya fransar. Dom blev as fylliga och snygga idag skit nöjd!! Sen var meningen att jag skulle ner till nynäshamn för att köpa julton biljetter. Det är en show som min gamla orkester har vare jul åh älskar den! Men eftersom bussen va sen så missa jag tåget och sen var tåget sent på det så det blev liksom inte så. Snacka om att jag är skit arg! vadfan tänk om dom tar slut nurå!! Kom i allafall hem as arg men som tur var hade Ellen min bervis skickat ett brev som jag läste. Herregud vilket liv hon har säger jag bara ;) Sen muntra pappa upp mig genom att vi skulle dra på VIP grej i haninge. Ngt pappa hade blivit bjuden på så jag fick fälja med. Det car faktiskt roligt. Fick massa saker och pappa shoppa loss wohooW! Eftersom jag sitter på mammas dator blire inga bilder från idag elr serveringen slänge rin ngt gamlat. Imorrn hoppas jag på mer uppdatering dock har jag skola till sju åtta tiden suck.. Men som sagt eget val and i love it!


Grattis på födelsedagen habibi !


ALLTING KOMMER BLI BRA TILL SLUT!


Du klarar detta jag klarar detta vi klarar detta tillsammans Alma.
Oavsett vad och hur det blir så står jag ALLTID vid din sida.
 Dag som natt morgon som kväll hoppas du förstår det. Jag älskar dig min almiz


KVÄLLS FIX!

Nu innan batterierna på datorn dör så hinner jag förhoppningsvis slänga in ett inlägg. Har fortfarande inte hunnit plugga nånting så måste väl ta och göra det. Men eftersom vi börjar med servering på onsdag så ska jag nu ta ur mina älskade flätor jag har på sidan av huvudet och tvätta egenom allt ordentligt. Även dax att måla naglarna åh love. Sen fixa lite annat noppa ögonbryn och ja ni fattar lite tjej grejer liksom. Men nu har jag fem minuter på mig så godnatt & puss

DET HÄR KAN VARA BÖRJAN PÅ NÅGOT STORT.


NOVEMBER FIKA MED TJEJERNA ♥

Nu har jag precis käkat middag med pappsen och det blev bara lite snabbt bacon med macroner. Vi har ett litet schema här hemme vem som lagar vad och meninger var att det var pappa som skulle göra ngt men som vanligt kom jobbet mellan så jag fick snabbt hitta på ngt. Liksom bara ta det första man ser i frysen. Men med en stor god sallad brevid så blev det kalas gott. Efter skolan i alalfall så drog jag Elin och Alma upp till centrum och fikade på favvo stället cafe momo! En chailatte och kokosboll blev det för min del. Det var jätte mysigt, tända ljus och grejer. Men nu ska jag plugga litegran på naturkunskapen vi har på torsdag ojoj jag kan ingenting..


GODMORGON

Godmorgon, har sov morgon idag börjar inte förens vid 12 tiden, men ska till skolan innan så jag kan plugga litegran åh bra tjej! Ny vecka och det betyder nya möjligheter. Imorrn börjar jag med servering B i skolan. Är jätte nervös för jag vet att tallrikarna är skit varma så är jätte rädd att tappa maten opps. Men det ska väl gå bra i hope. Efter skolan idag drar jag nog upp till centrum tror jag. Ska kolla lite på kläder och smycken känner att det är dax. Men bara kolla! Men nu ska jag fixa mig och så puss


PEPPARKAKS MYS OCH BECK. EN TOPPEN SÖNDAG.

Har precis lagt på luren efter att ha pratat med min älskade alma. Vi pratar nog med varandra minst en gång om dagen för att överleva haha. Hon hade i allafall haft middag hemma hos henne med släkt och vänner skit mysigt ju. Själv ska jag hoppa in i duschen nu och be min pappa göra varm vhoklad och mina pepparkakor jag gjort med glasyr motiv på great. Eller så ber jag honom göra en varm macka till mig. Sen blire standard varje söndag beck! jag älskar beck!! och i pausen ska jag ringa alma och prata om filmen. Men nu ska jag duscha och sen krypa till kojs godnatt. puss

ÖNSKE INLÄGG.


Det var ju någons om ville att jag skulle skriva om min
klass om alla dåra och ska försöka så gott jag bara kan.

Henrik Brucieboy
- Första intrycket jag blev vätt skrämd. Jag var jätte rädd för honom för han såg ut som en läskig typ. Men efter nån månad så va han inte farlig utan tvärt om jätte trevlig prick!

Joakim
- Han är nog världens snällaste människa. Jag tror nog jag talar för alla då, han är i alalfall rätt tystlåten av sig men endå super snäll.

Jenny
- Haha en stört skön tjej, har nog aldrig sätt henne arg och vi har gått men varandra snart två år. Förövrigt blir man väl alltid skratt glad när man pratar med henne och hon vill alltid ens bästa så en grym brud.

Patrick
- Haha vad finns inte att säga om honom, en kille jag pratade om allt med i ettan och som jag litar på till hundra. Han är klassens pajas och hörs alltid men det är det som gör honom speciell på ett bra sätt. Någon jag vill ha som vän heeeeeeela mitt liv!

Emil
- Vi har känt varandra i snart tolv år och han är min absoluta bästakompis. Vi kanske inte alltid pratar om allt men vi vet vart vi har varandra och det är bäst. Han lyssnar alltid på en men när det kommer till att vi spelar fotboll mot varandra kan vi rycka ihop men det är för vi är såna jävla vinnarskallar. Jag älskar emil till döden han är bäst

Hanna
- Hon är ny i klassen och har bara gått med oss i ett halv år men det märk inte. Hon pratar öppet om allt och en en as skön brud. Glad att hon går i vår klass för hon är sköning och super snäll!

Linnea
- Under ettan så pratade vi inte alls så mkt med varandra det har väl blivit nu, hon är as snäll och en riktig party pingla om jag får säga det själv. Hon är stört skön den bruden.

Sandra
- Sandra och jag vi bor i samma område så vi umgås ofta eller ja vi gjorde i allafall. Henne har jag delat massor med minnen med och dom är förjävla härliga. En brud jag älskar och kommer alltid göra.

Jennifer
- Åh vart ska man börja, super snäll mega schysst ja bäst! Henne kan man aldrig vara arg på och den tjejen kan nog slå knut på sej själv så vig är hon.

Maddde.
- En häst tjej så det är ju plus på engång. Hon brur sig inte om vad andra säger utan kör sitt egna race. En tuff tjej som har lite olika åsikter en vad jag har men endå en toppen brud.

Isabella
- Ja asså vi har ju direkt ingen kontakt hon och jag, vi säger hej och små pratar men ingeting mer. Övrig är hon en snäll tjej.

Elin A
- Ojj vi gick inte alls ihop i ettan vi hatade varandra. Vi skrek det blev bråk ja gud vad vi hatade varandra. Men efter S-lovet så mogna väl båda till och nu är vi super tajta med varandra. En as snäll tjej som jag kommer skapa massa minnen med. Massa med kärlek till henne!!

Evelina
- Ewe och jag behöver nog bara kolla på varandra och sen förstå vad den andra menar och sen as garva. En as rolig liten tjej som har samma åsikter som mig. En mega schysst tjej och as söt!

Lova
- Ny i klassen oxå bara gått i ett halv år. Men vi har känt varandra långt innan dess då hon bor här och spelat i mitt lag. En liten envis tjej som JAG kan bli väldigt irriterad på men edå samtidigt as schysst hahah lilla ansjovis.

Elin VGO
- I början var jag inge större faan av henne störde mig på hennes skor haha lyssna hur dumt det låter. Men sen blev vi väldigt bra vänner och hon är den största party bruden jag känner. Helt galen brud drf så jävla skön. Hon är super trevlig och verkligen ngn jag kommer ha fina minnen med!

Alexandra
- Jadu, en tjej som inte är i skolan så ofta nä kanske nån gång i månaden. Men intrycket jag fått av henne är väl att hon är en intressant tjej med en lång historia. En snäll prick.

Alma
- Hon är en av mina bästavänner. Jag älskar henne jätte mkt. Vi delar absolut samma intressen med hästar och bollpsort. Vi umgås jämt och är galna tillsammans. En tjej jag aldrig vill sluta vara med. Hon är stört skön och super snäll!

Fanny
- Fanny är en liten tjej i klassen men har stor attutyd. Ngn som vet vad hon vill och ett riktigt bajenfaan. En as snäll person!

Ja det var nog alla i klassen. Rätt svårt var det men hoppas det duger!


SVAR PÅ TAL.


Hej du, visst så kan jag väl försöka
 skriver i ett separat inlägg


LITE GLAD MAN BLIR NÄR MAN SER SÅN HÄR.

Träffade en jätte gullig tjej på en kryssning jag var på för någon månad sen och såg nu att hon hade skrivit ett inlägg om mig i hennes blogg, blev utsedd till "dagens Haff" haha blev jätte glad. Spelar ju egentligen ingen roll vad det handlade om men gulligt var det. Men vem vet jag kanske hittar min lycko prins ;) ? hah skulle nog inte tro det eller vem vet.     



http://feliciaahlstedts.blogg.se/
- Hennes blogg som hon håller på att starta upp!


FAN VAD JAG ÄR GRYM.

Första advent idag och det betyder ju alltid att julstjärnorna och stakarna ska upp idag. Har piffat till lägenheten så nu ser det mysigare ut. Eftersom jag är jätte sjuk så har jag sovit jätte dåligt i natt och vaknat tusen gånger av att jag knappt kunnat andas åh ledsen tjej. Men vaknade rätt tidigt i morse och käkade kina mat som blev äver från igår. Sen sa mammi att vi skulle dra in till haninge så pappa körde dit. Träffade öven på min fina klass kompis Elin. Vi köpte massor med saker jätte fina gardiner men självklart ingenting till mig haha ledsen tjej igen. Åkte sen till ngn restaurang sen och äkade massa gott. Åkte sen hem men pappa tog en annan väg in till ösmo och körde in i indrustriområdet. Där hoppade han ut och sa till mig att köra. Hahah jag va fett rädd men jag klarade det jätte bra. Nu är jag berädd att åka långa vägar. Vi kanske ska ut imorrn igen och köra så det är bra det. Det ända jag är rädd över är att jag kommer köra in i ngt men vadfan varför har man försäkrning om man inte ska ta sänder ngt? haha nejrå.


MYS KVÄLL

Inlägget som aldrig publicerades igår
.

Ligger nu i sängen helt död och kollar på grinchen. Har velat kolla på den super länge sen såg jag att den kom idag så ligger här med chips och dipp as gott. Känns konstigt att logga och kolla på tv en lördag kväll för då brukar det alltid hända nått roligt. Eric ringde mig nyss och fråga om jag ville komma på fest i Ösmo åh äntligen på hemma plan och så är jag sjuk så det sket sej ju. Annars idag ahr jag inte gjort så mkt. Vaknade väldigt tidigt så städade rummet och diskade och ladda en tvätt. Städar alltid när jag är sjuk.

Vi åkte till coop oxå och handlade helgmys och då frågade pappa mig om jag ville testa köra bilen. Det är ju hans chefs stora kingcab så det va skit läskigt men jag gjorde det i allafall och det gick väl bra det var lite läskigt men tror bara jag va en liten chicken men ska köra imorrn med om jag mår bra. Men nu är reklamen slut dax för grinchen puss


HAHA TUGCE HON ÄR SJUK


Hahahah Tugce gjorde min dag asså!
Men vad tycks passar jag inte i detta?


LÅT DET GÅ SNABBT JAG VILL ÅKA NU!


Nu är jag trött på att vara sjuk, jag blir aldrig helt frisk det måste vara fel på mig. Det är lördag idag och jag sitter hemma fortfarande i sov kläderna. Rummet ser ut som 2 världskriget och det är grått och tråkigt utan för mitt fönster. Jag får inte träna fotboll för då kommer jag kolapsa för att jag inte kan andas. Kan inte rida för får jag damm i mig får jag host atack. Nu vill jag bli frisk jag vill leva igen. Nu ska jag knarka piller och te. För nästa helg åker jag ju till Lettland och festar galet med mina älsklingar. Då spelar fet ingen roll om jag har 40graders feber jag ska fuckar ur det va länge sen.


TIPPS PÅ BLOGGAR JAG ALLTID LÄSER!

1: Amandaelvira.devote.se
- En tjej som bloggar om allt, från mode till hästar till festande. Klart en blogg jag inte skulle klara mig utan nu när jag änligen börjat läsa den sjukt grym.

2: Duggin.blogg.se
- Johana som hon heter är en tjej jag pratat med rätt mycket, hon förstår alltid på en och är grym. Hon spelar fotboll och det är ett plus. Hon skriver om allt. Mycket om känslor festande och om hennes vänner/pojkvän. Checka in den!

3: Isabellanilsson.devote.se
- En ren häst tjej det här, hon äger nu en D-ponny som måste vara en utav sveriges finaste. Hon har vunnit Sm med Becki som är hennes ponny och rider upp till MVSB. Även har hon köpt nydligen en stor häst som heter Miro en gigantisk häst. Bella skriver nästan bara om hennes häst liv och det är sjukt intressant! Läs mer på hennes blogg.

4: jessikagranstrom.blogg.se
- En tjej som bor i trakterna som spelar fotboll i derby laget nynäshamn. Älskar hennes blogg för hon är en riktig vinnarskalle. Hon tränar sten hårt på gym och jag avgudar hennes stora intresse för träning.Jessika skriver väldigt mkt om hennes träning och hur det går i fotbollen. En blogg ni borde spana in.

5: Ericstylee.blogg.se
- Detta är enav mina bästavänner. Vi har känt varandra sen jag var fem år så han står mig nära. Vi har gjort massa galen skap tillsammans. Eric skriver mycket om vardan mode event och massa sånt. Och klart en utav dom bästa killbloggarna jag läst!

FEST PÅ HEMMA PLAN ALLTID BÄST!

Igår blev väl inte riktigt som man tänkt sig, drog till alma vid nio tiden men då satt hon och brudarna o käkade middag på vaskos. Vi hade ingenstans att dra så det var ju lite lame. Sen ringer min baba mig och säger att det är lite problem hemma så ville inte dra mig in mot stan och festa galet så jag och pilen rullade hemmåt. Hemma var mamma ledsen och det förstår nog vem som helst så det var jobbigt så vi ringde till Nathalie som sa att vi fick komma på fest på hemma plan. Så vi tog tåget ner till nynäshamn och skulle ta oss till toppstigen 4. Det kan man ju säga att det var rena rama problemet för vi hittade alla nummer utom 4 haha vi fick typ panik. Men sen frågade vi en gubbe och så var vi på helt fel gata hahah så typiskt oss.

Kom i allafall in där på festen och alla var stup packade, folk hade redan spytt blää! Men vi träffade i allafall massa sköningar och väldigt konstiga människor men det fick mig på andra tankar och det va huvudsaken. Kvällen var i allafall as rolig och det sög litegran nör alla var tvnugna att ta tåget hem för annars skulle man inte komma hem förns vid sex tiden. På tåget träffar vi Jesper och Linus så vi pratar litegran med dom tills vi skulle av i Ösmo. När vi kom upp till mig så stog jag och Polen o snackade en stund om allt som vanlgt liksom. Fylle snack är det bästa haha! Vi gjorde måk här i livet och jag lovar skulle folk få reda oå det skulle vi vara kända för att vara dumma i huvudet haha. Öven så kom vi på en låt men det tar vi en annan gång ;)


KÖR BA DET ÄR FREDAG !

Nu har jag nyss duschat och blåst håret. Nu är det svåraste kvar just ja att välja kläder! Tönkte inte puffa till mig så mkt ikväll men dom orden kommer alltid ur min mun och endå blir jag alltid super snygg haha självförtroendet är på topp! Ett litet minus är då att jag är sjuk, hostar som en elefant om dom nu hostar? Men det har aldrig hindrat mig förut så ska gå hela vägen ikväll med. Men nu måste jag välja lite kläder och fixa mig smink och hår ni vet. Vi höör snart puss


Skåååål mina kompisar!


VG I KÖK GRYMT.

Tänkte bara slänga in ett inlägg från en hostig brud.
Har precis duschat och ska strax välja kläder och skit för ikväll börjar vi kvällen hemma hos Alma, sen får vi se vart natten tar oss. Idag hade i allafall jag betygsamtal nu när min köks kurs är över och jag fick ett VG. Jag är glad över det för om jag hade fått G hade jag nog börjat gråta. För känner hur mkt jag förändrats sen ettan så det var skönt att få ett högre betyg. Övrig hade vi en och en halv lektion men var inte med på gympan då jag är bajs sjuk Men måååste fixa mig nu puss

SJUKLING HÄR..

Vaad ska man säga egentligen, kom till träningen först som vanligt sen kom tvillingarna. Jag började hosta och snora som aldrig förr så jag bestämmde mig för att inte träna och det var väl lika bra för vi var bara sju stycken. Vart är alla någonstans? Ska inte säga att jag tränar varje gång men har haft mkt senate tiden. Men gick i allafall hem vid halv nio tiden. Tog en dusch städade lite uí rummet och nu ska jag dricka lite choklad sen sova puss


DET LÖNAR SIG ATT JOBBA IBLAND.





Idag på väg in till skolan ringer min lärare mig och säger att jag ska jobba på gymnasie mässan i älvsjö kl nio och då var klockan redan kvart över så jag och Alma stack in och började på en gång. Fick prata med massa med människor som verkade mer eller mindre intresserade av att börja Retaurang. Och självklart fick vi mat kuponger så vi slog till på den finaste restaurangen och fick en fika med på köpen haha vi fixar allt ;) Lätt värt det!


LETAR NI JULKLAPPAR?

Är det så att ni är stressade över att det är dax att handla julklappar till familj och vänner men det svider i plånboken? På http://www.uffessakerochting.se/ hittar ni pressenter/julklappar till alla! Eller varför inte bara unna sig själv. Du hittar bland annat : Zumba progran, Smycken, Iphone skal, Ficklampor mm. Ta dig en titt in du kommer absolut inte ågra dig det gjorde inte jag!


VÄRLDENS UNDERBARASTE FALCON.

Nu har jag precis käkat middag som gjordes tillsammans med pappa. Innan dess var jag i stallet hela dagen skönt! Kom dit vit ett tiden och kom hem vid fem så jag gjorde rätt mkt där. Red först dressyr som jag sa att jag skulle göra men han är så jävla hård/stark i höger så kortade lädrena och jobbade jätte mkt i galopp och sånt så han blir mjuk. Sen avslutade jag med lite dressyr, tills natha kom och frågade om vi skulle hoppa litegran. Så vi hoppade och det gick väl rtt okej. Har inte hoppat sen i sommras men ska försöka göra det i allafall en gång i månaden. Annars gick det kalas!


ÅKER TILL PONNYN.


Rensar tankarna litegran och beger mig mot sorunda för att
 åka till ponnyn. Blir nog et tlugnt pass på ridvolten och avslutar med en uteritt låter as bra tjongeling


ALLT BLIR INTE SOM MAN TÄNKT SIG.

Godmorgon,
Blev ingen uppdatering i går för det var total kaos hemma hos mig. Meningen var att alma skulle sova lver hör men hon fick åka hem. Grejen var att min mrmor är jätte sjuk och igår blev det jätte allvarligt så hon fick åka in till sjukan. Och eftersom min mamma bor här i sverige och min mormor i ett annat land så blev mamma jätte ledsen och helt uppe i varv så då bestämmde vi oss för att almis skulle åka hem och jag gick ut en sväng. Kom i allafall hem och hade deep talk med pappa om allting liksom. Pratade väldigt mkt om fotbollen och kom fram till att jag nog slutar. Jag hinner inte med och känner ingen glöd den är borta nu. Även pratade vi jätte mkr om mamma och hon kommer snart att åka till philipierna för att vara där med släkten. Det var därför det inte blev ngt inlägg igår men ni förstår nog. Lite ledsen är jag att jag missade sista dagen i köket vilket sög men vad ska an göra liksom.

.

Klubbor blir cigaretter. De oskyldiga blir till slampor. Läxor hamnar i papperskorgen. Kvarsittning blir avstängning. Läsk blir vodka. Cyklar blir moppar. Kommer du ihåg när att vara hög betydde att man hade mycket fart på gungan. Att skydda sig betydde att ha hjälm på sig. När det värsta killar kunde göra va att ge en killbaciller. Pappas axlar var det bästa stället på jorden och mamma var ens hjälte. Dina värsta fiender var dina syskon. Krig var bara en lek. Den enda drogen du visste om var värktabletter. Den värsta känslan var när man skrapade knäna. Och hejdå betydde bara vi ses imorgon..

HAHA VILKEN LIRARE JAG ÄR PÅ GYMET!

Trött som satan kan jag börja med att säga att jag är. Men kan inte sova enny eftersom jag håller på att tvätta mina kockrockar som jag ska ha imorrn. Så måste hänga upp dem så dem hinner bli torra. Men det känns som om den håller på att tvättas i flera timmar. Kanske gjorde jag fel haha vetefan.
Idag i allafall körde jag et tpass på gymet tillsammans med bäste pilen. Tanken var att vi skulle ta det lugt men det blev väl inte direkt så. Vi bestämmde oss för att köra i det stora rummet bland grabbarna och haha pinsamt säger jag bara! Skulle testa en maskin jag aldrig gjort förut och piff så trillade jag mellan mag grejen hahahah! en fett söt grabb frågade om det gick bra men jag as garvade bara och kände hur alla blickar riktades åt mitt håll.

Hahah det är fan rätt roligt på det där gymet. Man träffar massa nyss folk och idag avr det en totalt efterbliven fjortis som inte visste hur man satte på spring maskinen när det står en stor grön knapp START. Haha sjukt roligt det var för hon var helt orange i fejjan och stog där som en mupp. Vi kanske körde i ca två timmar och det kändes skit bra efter åt. Eftersom vi slutat träna fotboll på tisdagarna nu så blir det en tripp till gymet igen. Mitt andra hem nu för tiden haha!.


VAD HADE MAN FÖRVÄNTAT SIG?

Nu tre månader senare så börjar tågen gå igen och det känns väl sådär eftersom bussarna gick säkert fem gånger i timmen och tågen såg två gånger. Men självklart nu när man ska börja vänja sig vid tåg så är det problem. Tågen var upp emot en halv timme försenade och det var signal stop hot och dot och tåg som krockade i ömso? Det skulle vara så mkt lättere fall bara bussarna gick. Dom ska endå snart stänga av skiten igen för att bygga vidare. Och jag längtar!



DET ÄR BÖRJAN PÅ NÅGOT VI AVSLUTADE FÖR TIDIGT.


Den här helgen har fått mig att tänka på väldigt mycket. Jag har tänkt på allt vi två har gått egenom och det gör ont. Bästavänner var vi och ingen kunde skilja på oss. Alla trodde vi var tvilligar och vi fivk höra den säkert minst fem gånger bar anu under resan. Vi tycker inte vi liknar varandra förutom att båda har sjuk humor. När vi blev instängda igår så satt vi och prata om allt som hänt och det kändes så skönt att kunna prata om det. Och på dansgolvet sa vi att det här skulle bli början på det vi svslutade alldeles för tidigt. Jag hoppade upp på dig och råka smälla till två blondiner haha men vu brydde oss inte ett skit fr vi hade varandra. Jag är glad över att detta hände och nu laddar jag om för nya minnen som ska skapas. Där Tugce och Mikkis kommer vara dem alla kommer se tillsammans igen. Vi har redan bokat en resa tillsammans med din fmailj och katja jag längtar. Jagälskardig vännen!


STÄDNING DUSCHEN BECK


MIN HEMSTAD.


SVAR PÅ TAL.


Sorry för sent svar såg att du kommenterat förut men hann inte riktigt med. Men så här är det att ska du till estland/lettland så behöver du ha med dej ngn som är 18år om du åker på en vardag och 21 år om du åker på helg. Hoppas du fick svaret kram


ESTLAND VAD KAN MAN SÄGA!?






Hemma nu från en underlig resa. Tänker inte skriv så mkt om den förutom att den va grym. Fick spendera den med folk jag älskar så det kvottade vad som hände. Nu blir ni nyfikna? haha okej rå. Lite kort vi fick rumsarest sista kvällen och vaktades av väktare och skulle sova klockan elva HAHAHA herreguuud! men det var kul så länge det vara och jag blev kär i en Danne från karlstad ♥


NATURKUNSKAP

Tjenis penis, spg att linnea skrivit ett inlägg dock bara hejdå men fan va grymt. Sitter nu på naturkunskapen tillsammans med Jocke Bella Elin Linnea och Hanna. Sitter och sjunger på amy diamiond ller hur det stavas haha gryma. Även lyssnar vi på båten anna. Annars så plugagr vi inte så mkt det är ju för fan fredag så det äe chillpill. Men ja det var väl allt ska försöka ringa till pilen som inte svarar och vi ska åka på kryssning snart!! Aja allt från mig puss


linnea är bäst

herjdå

MOT SKOLAN SEN KRYSSNING!


Godmorgon, bjuder på en halv söt bild hihi. Nu har jag packat det sista och tror att allt är med nu annars blir det knipigt. Åker direkt efter skolan in till stockholm för att möta katja zeineb och tugce för att chilla galet på donken sen dra mot gärdt. Ingenaing om pilen följer med då hon var jätte sjuk igår kväll men hoppas verkligen för det skulle bli grymt! Men nä nu ska jag sticka till bussen kanske slänger in nått inlägg i skolan annars så hörd vi på söndag puss


KRYSSNING VAR DET !


Packat och klart åker på kryssning imorrn så blir ingen mer uppdatering om jag inte hinner slänga in gnt kort på morgonen imorrn. KOmmer hem på söndag då får ni massor med bilder! men nu måste jag duscha sen sova puss

DET VISSTE NI KANSKE INTE?


Att jag brev växlar? Haha kanske inte måste i min ålder som håller på med snt men det gör jag. Inte måga som vet om det men några vet. Förut hade jag en brevän som bodde i norrtälje som jag nu är vän med och flyttat till stockholm. Men nu bor min brevvän i uddevalla och heter Jonna. Ballt va?


FÖRLÅT

 


HUVUDVERK ÅTER IGEN..

Ligger nerkrypt under täcket i sängen just nu. Skulle egentligen träna på gymmet efter skolan men har vart så irriterad idag så kände att det kunde jag hoppa äver idag. Ingen fotbolls träning heller för har ont i huvudet och håller på att bli sjuk återigen. Blir nog aldrif frisk jag suck..
Hade i allafall svenska prov idag del två elelr vad man säger och det kändes riktigt bra men det behöver ju inte vara så men kan jj alltid hoppas. Förtsätter med provet imorrn. Hoppas det gå kalas! ÄVen är jag skit hungrig men pappa svara inte i hans telefon och mamma kommer väl hem om 45 min och det finns ingen mat hemma wääääää!

NATURKUNSKAP MED ELIN.

Snabba puckar nu, sitter i soffan i elevhallen och pluggar naturkunskap tillsammans med Elin Ahlgren. DEt går faktiskt rätt bra. Vi ska leta fakta om olika människor com gjort saker för världen. Rätt intressant haha! Men nu ska jag plugga vidare tänkte bara säga att jag lever.


WORDS


KAN INTE VARA SANT LEDSEN TJEJ ÅHHH :'(


Jag är ledsen nu! Ni som fäljt bloggen vet att jag är galen i denna blogg som skrivs av Nemo som var med i kungarna av tylösand. Jag läser säkert den bloggen minns fem gånger varje dag och tröttnar aldrig. Är verkligen besatt av honom. Klipper in bilder med mg med honom och nä värsta stalkern. Och när vi var på bio så träffade vi honom och jag dog, jag dog verkigen på riktigt! Och nu läser jag att han ska SLUTA BLOGGA. Fattar ni hur illa det är vad ska jag ta mig till egentligen.. Åh ledsen tjej..


UTE OCH VANDRAR MED HÄSTARNA





Idag i stallet fick jag sällskap av Alma som fick låna Mary och rida på idag. Suuper duper snällt av annika som bara lånar ut hästen sådär. Mary är en gigantisk häst som är ja minst 1-70 i manken skit söt. Men alma var lite rädd i början haha skit söt tjej sne tog det kanske ett år för henne att komma upp. Mohahah. Vi luffsa runt lite i skogen och på stigar och det gick faktiskt skit bra för båda oss två. Tummen upp för denna ritt!


EWIS OCH JAG ÄR GRYMMA I KÖKET!

Idag onsdag betyder att vi har kökslektion och min förhoppning på att det bara var vi brudar i dag sprack redan imorse haha. Idag var även EMil ocj Lowa i skolan. Man märker ju fler man är desto mer flams och trams blir det för idag gick väl det inte kanske så jävla bra eller jo det gick grymt för kallskänkan där jag och ewis stog. Inte alls samma stämmning  som igår så det sög ju lite sådär. Men är nöjd med det jag gjorde idag i allafall. Lärde mig göra sushi från grunt och botten. Smakade dock SKIT men skit samma.


AIK FÖR HELA SLANTEN ♥


FOTBOLLS MATCH -> SOV DAX.


Vi körde "en för alla och alla för en" idag på köket för vi krossade. Så kände att den behövdes nu i mitt sista inlägg för kvällen. Hoppas på samma tjejer imorrn för då ska vi visa att vi är minst lika grymma imorn. MEn nu ska jag duscha och sen somna till fotbollen puss


EN ÖVNING PÅ TRÄNINGEN. TRÅKIGT..


Sådär ja nu har jag nyss kommit hem från fotbolls träningen som bestog av 12 spelare och en tränare. Var fan är alla? Aja kan tänka mig att alla sitter bänkade framför tv:n och kollar Sverige-England som även jag ska göra snart. Träningen var inte alls så rolig vi körde samma övning hela tiden emn ändrade lite här och där lite då och då. Skulle hellre vilja vart hemma men vadfan måste ju träna! Men nu ska jag kolla men ser nu att dom ligger under men vi vänder!


UT OCH SPELA FOTBOLL I KYLAN..


Tisdagar betyder ju fotboll för mig och har gjort det i sju år. Så nu ska jag strax byta om till varma fotbolls kläder för det är svinit kallt och sen dra mig mot IP och kolla lite på f96 och sen träna själv bruuu. Hemma vid tio tiden få se om jag orkar släng ain ngt då puss


GRYM DAG I KÖKET MED BRUDARNA.

Nu har jag vart jätte duktig och gjort middag till pappa och så klart blev det standard maten lax med pasta. Men den braiga pastan tog slut så slängde i lite spagetti lika bra liksom. Idag tisdag betyder ju att det är köks lektion och vi var bara fyra stycken idag, helt sjukt att det var så några med det var i allafall jag Alma Elin och Ewis som va trogna idag haha. Vi hade en station var och allt gick sp jävla bra. Allt flöt på skit bra och vi hann göra allt utan flams och trams grymt. Även så skämde jag ut mig litegran för fick severa idag med! I kock kläderna haha. Jag är lite små in love i en kille som gick ur trean förra året och alla lärare vet ju allt om mig så han var där och kääkade då fick jag servera och erbjuda och massa sånt skit. Haha aldrig stammat och skakat så mkt jag gjorde denna gång. Hahah så pinsamt det var! Men lätt värt ju mohahah. Sen så efter som jag var så flirtig så fick vi dricks haha 27 kr var härligt. Så vi alla hoppades på att det bara är vi som kommer imorrn flr det gick super duper!


Årets kock 2011


MEDINA-SANN ROMANS


STÄDNING SEN VÄNTAR SÄNGEN.


Cute pic? haha nja inte så seriös. Tog bilden från puttes telefon han ha rnog rätt många på mig på hans lur, älskar att ta kort med en iphone. Vill ha en egen men jag kan absolut inte hanskas med en sån så det lär ju inte bli ngt sånt för min del. Smart som jag är så kom jag på att jag hade kök imorrn så skulle tvätta rockarna men glömde dom i väskan så nu är set väldigt mkt försent så får ha skitig rock på mig imorrn. Johannes kommer döda mig men så om ni märker att jag inte bloggar är jag död. Närå skämt åt sido. Men nu ska jag städa rummet innan sängen väntar puss 


ÅH LYCKLIG TJEJ HÄR!

Nu är det bokat och fixat på fredag åker jag på kryssning igen till älskade Estland med mina älsklingar Pilar Tugce och Katja. Vi ska röja galet och supa som aldrig förr mohaha. Va ju inte på kryssning för så länge sen men det går bra nu så vi kör en runda till. Sen åker vi vid jul då vi firar min födelsedag hihi bsta! Men är så jävla glad jag dör typ men nu ska jag va lite mer glad hah puss


Tugce jag Katja.
Vår kryssning till Lettland för ett år sedan typ.


DONT STOP BELIEVIN.


Nästan 3,5 år sen jag såg dig sist. Min bästavän som jag kunde sga allt till. Familjen jag alltid kom till när jag hade problem familjen som jag älskade snäppet under min egna. En mor och en dotter som ställde upp i vått och torrt. Tjejen som va som mig, vi delade på allt hästar fotboll fritid ja allt! Fyfan vad jag saknar dig vännen. Att någon människa skulle kuna göra dig så illa som det blev till slut den människan borde dö! Om jag hade svarat mitt i natten hade du bott kvar då? Hade jag kunnat hindra det som hände kunde jag vart den som stoppade honom? Jag kommer aldrig glömma den kvällen aldrig. Jag pratar inte så mkt om det men vänner men jämt med min familj. Dom älskade dig ja som om du vore en syster till mig. Jag kommer aldrig få uppleva tiden som den va förut det är omöjligt. Men jag har minnena kvar av dih Hanna. Det är dom jag får njuta av. Allt vi gjort det kommer ingen kuna slå.
Jagälskardig hjärtat!


THANK YOU FOR MAKING ME FEEL SO ALIVE.

"jag är stolt över dig, du är så duktig glöm aldrig bort det nu mikkis.
 Sen fick jag en puss på kinden och en bamse kram" ♥

Den meningen igår var nog det som berörde mig mest under hela kvällen. Jag blev hur glad som helst och fick tårar i ögonen, det gick liksom rätt in i hjärtat. Fick liksom tbx det där lilla som hade försvnunnit från min glöd. Nu är det nyss år på gång med helt ny fotboll nu ska jag köra som aldrig förr vänta bara!


ÅRSFESTEN 2011 = GAAAALET!

Godmorgon,
ligger i soffan nu inlindad i massa filtar fryser som bara in i helvete. Igår var det årsfest som stog på schemat och för er som inte vet vad det är så är det alla ledare med fmailj ovh vänner i ösmo fotboll och även dam/herr laget som firar en kväll tillsammans. Det serveras massa god mat och efterrätt. Vi fick jätte god potatisgratäng med saftigt kött och massa grönsaker. Hur gott som helst åhh dreglar haha. Sen blev det prisutdelning och vi som flickor18 lag fick massa berömm om hur bra vi var som vann elit serien och massa sånt. Sen började kvällen med massa dans och ännu mer dans. Fyfan va roligt vi hade. Massa nya människor lärde man känna och bäst av allt var att se mina tränare skit fulla haha bästa!

Gick hem vid tio över tre tiden i natt och dum som jag var så gick jag hem utan lång byxor men märkte inte ens att det var kallt så får väl skylla mig själv att jag snorar somaldrg förr menmen. Blev lite bilder från igår med men dom har inte kommit upp på fb ännu så ni får vänta litegran. Men tog en enda bild på mig igår så slänger upp den men inte alls den bästa men vadfan lever bara en gång.


VÄRLDENS BÄSTA MÄNNISKA!


♥ ♥


DAGENS KLÄDVAL.


Tröja- Bikbok
Jeans leggins- Kalmar


FAKEBOOK I LURARNA JUST NU


Allt är Almas fel att jag lyssnar sönder på denna låt
Klart bäääst!


FINA FLICKOR HÄNGER PÅ SÖDER.

Igår var det party fredag och det firade vi med en tripp till söder.
Alma drog till mig efter skolan sen så käkade vi lite mellis och hämtade lite kläder och framförallt dricka. Åkte hem till henne senare och duschade dunkade musik och snackade och fixade oss. Efter det så blev vi sketa snygga och drog in till söder. Färst blev det en tripp in till donken och moffade en hel big mac smarrens!

Sen drog vi vidare hem till Madde och Alex som bor på petters gata hur ballt är inte det? När vi kom dit så satte dom mig i jobb på en gång och jag fick fixa köttet. Där var redan förutom madde och alex så var jennifer där Izza Soffan och henns grabb conny, juste och sen två andra kilalr jag inte alls vet vad dom heter. Dom käkade lite sen började vi dricka och spela spel som vanligt liksom. Hade i alalfall skit roligt och fraamförallt skit mysigt.

vid elva tiden drog vi hemmåt eller alla drog på olika efterfester förutom jag för ville hinna med den sista bussen hem pallade inte sova borta i natt. Alma drog till tungelsta och dom andra brudarna till länna. Lite ego pic kommer nu!





NEXT: DEJTA SÄNGEN!


Min webb fuckade upp helt nu och allt är grått och vetefan vad jag ska göra men hann ta en endaste bild och det är den ni får ikväll. Tänkte egentligen plugga tills provet imorrn men tar det på bussen i morrn så friskar jag upp minnet en skvätt. Men nu ska jag sova eller ja somna till ngt bra program på tv hoppas jag. Har börjat sovit skit dåligt nu under en period vrf vet jag inte men aja allt för idag puss


SKOGSMULLARNA!

Fyfan va det är kallt ute nu för tiden. Kom nydligen hem från IP där damlaget spelade vitoria cup match två och vann med hela 4-1 härligt tjejer! Kollade först med f96orna men deras munnar gick i 1202 så jag pch mickis stack till båset där laget satt.

Sak samma idag hade vi frilufs dag och då vi skulle vandra äver en mil ute i skogen med lera och blött och blää. Trodde jag skulle dö inte för att det var så jobbigt men det blev varmt och ryggen vägde tusen kilo. Men på vägen hem gick jag ensam och bara gick snabbt ville hem liksom. Så kom bland dom första in till skolan men då fick vi inte tvätt ur våra triangla kök i köket för en elak gubbe va där med sin klass. GUBB JÄVEL!
Så vi drog in på stoan och fixade lika bra liksom.


SKULLE JAG VARA MAN..


.. skulle jag se ut så här.
Typ super marios bror eller farsa..


FLIPSTYLE- HAPPY BIRTHDAY.


KLART BÄSTA DAGEN I KÖKET IDAG!

tjenis penis.

Idag började kanske inte dagen så bra försov mig men det var inte hela världen kom ca sju minuter sent så det var inget att hänga läpp över. Började med kök och slutade med det rå eftersom det är onsdag. Johannes våran lärar praktikant hade genomgång om hygien och så och allt verkar ju som om vår skola är sämst på sånt. Fel skärbrädor fel skor fel hit oh dit. Men jag bryr mig inte direkt s mkt.

Köket drog i gång och eftersom va var så några så hade jag och Emil hand om hela kallskänkan men det klarade j
vi ju galant. Fick kanske in 20 beställningar om inte mer på bara försätterna och sedan 40-50 beställningar på efterrätt men det var liksom inte problem för oss. Sen hade vi bästa brice och Elin på köttet och lowa och lillewe på fisken så det var skita bra!

Alla gjorde sitt bästa och idag kände nog alla att det var den bästa dagen i köket. Till och med våra lärare gick där i från en stund och vi skötte beställningar bongar och städningen själva. Så till nästa vecka eller veckan efter så ska vi ha hand om hela köket själva sp hoppas det är samma dream team då! Men nu måste jag käka middag pappa ropar puss


AVSLUTAR MED LITE MUSIK GODNATT


SÅ HÄR SÅG JAG UT IGÅR.


Mössa- Ginatricot
Tjocktröja- Nån affär i nynäs
Jeans jacka- Cubus
Leggins- Cubus

+ Convers.


SÖT TJEJ PÅ HALLOWEEN!




Eftersom datorn inte ville som jag så har jag inte kunnat slänga
 upp några bilder på bloggen så här är tre helt random bilder
 från kvällen som slutade hemma hos Felle på halloween!


TRE VECKOR SEN JAG SPELADE PÅ IP, NU ÄR JAG TBX

Ja som rubriken lyder har jag inte vart så aktiv med fotbollen dom tre veckorna som gått och allt beror på skola sjukdom plus att glöden inte fanns i mig så behövde tid att tänka men nu är jag tbx på planen igen. Kändes riktigt bra och kände att mitt gymande visar resultat. Jag orkar mer och sprang hela tiden då jag skulle så fan va bra. Kan inte säga att mitt humör var det bästa men de tär mkt just nu men det märktes nog inte av. Skrattade bara igen irritationen HAHA!

Efter träningen hade vi snack om kommande år. Vi blir ett B lag och ett A lag så får se vart jag hamnar någonstans. Även spelar f96 f18 nästa år så ska fråga om jag kanske kan få spela lite med som ibland om det skulle behövas känner att det skulle vara rätt roligt. Även pratade vi om den årliga årsfesten som äe på lördag som vi "små" ska få vara med på iår. Fett roligt men ingen alkohol gäller och det ska jag hålla för annars straffas vi och det vill man ju inte direkt. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ladda för att kliva up om fem timmar ursch puss





Ösmo flickor 95/94/93 ♥


ALLTID LIKA ROLIGT ATT PRATA MED JOHANNA!

Nu är dator tbc från expert så nu ska den funka eller ja han kollade lite snabbt på den och installerade lite och så men hoppas den funkar nu.

Sitter i alalfall och pratar med johanna R om masa minnen och herregud säger jag bara. Hon gör så tårarna rinner som floder ner för kinden. Massa gamla saker som bruden kommer ihåg tar hon upp nu i FB chatten och jag dör verkligen! så nu över till Johanna !





Johanna & Jag typ tre år sedan? haha söta


UT OCH TRÄFFA PILBÅGEN HEHEHE!


Riktig charmig bild från när jag och min älskade vän var i Estland på lite spontan resa. Skit samma det är historia nu eller? hah nerå men ska ut och tr5äffa henne en stund ska fåtbx mammas skor hon lånade och kanske b´vill hon emd till ICA måste ju köpa en blomma till mamma inte köpt ngt ju :( Aja nu måste jag stick till "mötesplatsen" mohahahah! Onskefull tjej hejhej!


HA DET ÄRAN MIN ÄLSKADE MAMI! ♥


Idag den 7 November fyller min älskade mamma år. Du är
mitt kött och mitt blod och jag kommer alltid att älska dig
vad som än händer här i livet!
Mahal kita / från din bäästa dotter! ♥


ENRIQUE IGLESIAS - HERO


Sitter och kollar lite musik på YT och kom in på Enrique's låtar.
 Och kom in på Hero. Måste vara en av dom finaste låtarna jag vet! Så här har ni lite chill musik.


LEDIG IDAG SKÖNT!

Medan alla satt i skolan idag så hade min skola studiedag så det var skönt. Egentligen skulle jag börja nio och sluta klockan sex så tack för denna dag riksäpplet. Men inte satt jag hemma och latade mig inte. Gick upp vid halv nio då jag får ett mess av putte i klassen som frågar när vi började  tard som inte lyssnar på lärarna så han får skylla sej själv att han kom till skolan, haha närå stakare. Så gick upp gjorde frulle och fixade mig.

Tog bussen sedan tåget in till stockholm. Var ute efter en klänning till helgens festligheter med Ösmo fotboll. Dock så har jag redan förbrukat mitt studie bidrag så det blev en vanlig simpel klänning från bikbok. Brukar ju inte ha klänning så kände ingen större lust att lägga ner massa pengar på ngt som jag kommer ha kanske en gång? Här har ni en bild på klänningen.


FYFAN VA HEMSKT!


Till er som är känsliga bör inte kolla på detta
men till er som kan vara samlade kolla.
Vila i frid Hickstead!


DÅ BÖRJAR INNE TRÄNINGEN IGEN!

Gud vad det är tråkigt att uppdatera när jag inte kan sitta vid min dator :(
Men ska i allfall strax käka ngt och sen är det dax för inne träning med laget. HAr ju inte tränat på tre hela veckor så ska bli roligt igen. Tydligen en ny målis där oxå fett roligt ;) Och tydligen har vi blivit ett damlag nu men får se hur mkt som stämmer egentligen. Men nu måste jag byta om och käka så puss


Snygga fotbolls brudar 2009/2008? på
väg att spela fotbolls cup i Danmark!


HALLOWEEN FIRADES BÄST!

Nu är det så att min dator gått i ide igen. Eller ja det är nog internet som spökar så vi ska ner till expert i veckan och kolla upp vad som är felet för jag klarar mig inte utan en dator. Men just nu sitter jag på pappas dator men den är så jävla seg och har inte alls några bilder men får ta några från fb så länge. Så det är dålig uppdatering nu fram över men ska försöka låna lite telefoner med internet och andra datorer typ i skolan elr kompisar.


Men strunt samma. Igår var det halloween fest som stog på schemat. Vi spenderade kvällen hemma hos felle. Inte så jätte mkt folk bara dom sköna liksom hah ;) Alla var utklädda och det var ett måste för att komma in. Vissa visade kanske inte det så väl men adnra var helt målade och så. Det var faktiskt jävligt roligt massa gamla vänner var där från förra skolan så det var extra liksom. Men dock åkte jag eric och pilen hem redan vid 1 då bussarna slutade gå. Ni får inte alls mkt bilder utan bara en eftersom vill inte sprara på pappas dator så puss



MAN MÅR SOM MAN FÖRTJÄNAR ?

Man kan ju säga att gratis shottar kanske inte är det bästa men aja lever bara en gång.
Igår spenderade jag kvällen i vendelsö tillsammans med Alma Jennifer Soffan Robin Alo och nkommer inte ihåg vad killen hette men snygg va han haha. Meningen va att vi skulle föra där men det blev lite mera. Kvällen slutade inge bra för mig åkte hem rätt tidigt och med en spypåse i handen på bussen det räddade nog min kväll. Kom i allafall i säng skit tidigt och med fetaste huvudverken.

Nu känner jag att man mår som man förtjänar och jag mår inte alls bra! Huvudet sprängs snart och jag mår inte bra hahah! Men det ska inte hindra mina planer för ikväll kör vi på all in det är halloween party på gång. Ingenaning vad jag ska vara med funderar på jävul ellr en kissemiss hihi men nu ska jag städa rummet puss

BÖRJAR DAGEN MED ATT STICKA TILL GYMMET.

Godmorgon,

Efter en natt med tårar då glädje tårar efter att ha sätt två steg från Håkan så sov jag som en gudinna! Aldrig sovit så här tungt och skönt. Så just nu lyssnar jag på mixade låtar med Håkan asså jag får verkligen aldrig nog. Men nog om det för tillfället ;)


Ska i allafall strax packa ihop lite kläder och sen dra in till handen för ett besök på gymmet. Känns så skönt nu med lov så man kan fokusera på gymmet. Har massa ny musik på ipoden som ska spelas i öronen idag. Tänkte kör på riktigt ordentligt idag verkligen ge 100 procent. Får se om man pallar det men det ska nog inte vara så stora problem. Men nu måste jag dra mig mot bussen puss



HÅKAN HELLSTRÖM-TVÅ STEG FRÅN PARADISE


KÄRLEK PÅ HÖG NIVÅ!


Tårarna rinner ner för kinden och det vill inte sluta, nu har jag äntligen kollat klart på filmen och jag älskar den. Jag har bonus matrialet kvar men det kollar jag på imorrn. Trodde aldrig att den skulle vara så här bra men jag grät hela filmen och så mycket hat denna Håkan har fått så mycket hat känner jag för alla som tycker illa om honom. Men även säger han att många älskar honom och det gör så att han inte bryr sig och jag säger bara detsamma. Jag ÄLSKAR dig håkan hellström. Alla låtar berör och allt är så vackert. Kan inte tänka mig att han slutar med musiken för då kommer jag rasa samman och det lovar jag att jag kommer göra. Fyfan vad man kkan älska en människa. Nu väntar sägen och jag kommer nog aldrig ha sovit så här bra som jag kommer göra i natt puss


VÅRT ANDRA HEM LIKSOM



Eftersom min dator inte ville fungera tidigare så skriver jag detta inlägg idag i stället för igår som ni nu märker. Var ju på gymmet igår med pilo och var lite skepptisk när jag kom dit för hade ju inte tränat på väldigt länge för har ju vart sjuk och städnig huvudverk men aa i allafall så gick allt kalas bra! Körde mkt ben som jag skrev tidigare och armar och lite mage. Kännde att det var as skönt och kunde stannat ett bra tag till men var jätte trött. Nu ska jag kolla runt lite på nätet efter tränings program man kan köra så man tränar rätt delar och så. hihii känner ming väldigt duktig just nu woop. så drar dit imorrn på morgonen eller eftermiddagen igen och kör på. Men nu ska jag platta håret och fixa mig litegran och packa haha måste ha varma kläder med mig puss


VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN IGEN!

hihi j det gick väldigt snabbt, philip fixade min dator och jag har ingeaning om vad han egentligen gjorde men bra blev det ju för det funkar ju. Idag i allafall har jag inte gjort ett skit bara legat hemma och kollat på massa dåliga TV program men sen kom ju philip så vi sitter med varsina datorer och är väldigt osociala mot varandra.

Senare ikväll ska jag möta Pilen och dom andra tjejerna för att åka till haninge och myspysa med grillning och annat. Sover inte hemma ikväll heller så blir ingen uppdatering senare men nu får ni massa :) Men nu ska vi lägga ut annons ang min andra dator så nu måste jag stänga ner puss



TÄNK OM JAG VA MONGO ..


MIN KÄRA DATOR ÄR TRASIG ..

Dålig updatering jag vet.
Men min dator har blivit helt cp så jag kommer inte ut på internet eller npntig så nu är min kära granne på besök så fick låna hans dator så jag kunde uppdatera bloggen en skvätt. Men han är data snille så han fixar nog min dator annars åker han ut med huvudet före haha  ;) men jag leever!!
Haha jag och fille förra nyårsafton!

GE MIG VÄRME SOL OCH BAD


DEN HAR ÄNTLIGEN KOMMIT!!!


GLAAAAAAAAAAAAD TJEJ!
Beställde Håkan Hellströms nya film för nån månad sedan och nu fick jag ett mess om att den finns nere på ICA eller ja på posten. Åhhh jätte glad så ikväll blire Håkan Hellström på datorn med ngt gott till. hihi för er som kanske inte fattar så är han min allra största idol och jag avgudar honom wieeee


TILL PONNYPLUTT.

Godmorgon,

hur skönt som helst med höstlov då man kan sova enda till nu. Ska i allafall strax åka till stallet och funderar på att hoppa över ridningen för det är inte alls bra väder så vill inte rida om det börjar regna liksom. Men får se kanske skrittar ut en liten bit eller någon liknande.

Även ska jag till gymmis med Pilar efter så måste väl se till att hon är vaken. Men nu ska jag byta om och käka nånting puss

FILM MYS I MIN ENSAMHET (EMO)


Tog nyss en liten paus från film tittandet som blev onskan, köpte ju ett antal filmer på pris stop nere i nynäs så onskan fick följa med hem. Fyfan vilken film säger jag bara!! Mrn nu ska jag titta vidare sedan sova puss


ENSAM ÄR STARK DET ÄR SÅN JAG BLEV.


IT'S SHOWTIME!


På båten var jag och pilen på it's showtime och det är underhållning på hög nivå. Det var dans och mellan det så var det humor show med andra ord skit roligt. Hann inte filma så mycket med lite snuttar blev det. I verkligheten höll vi båda på att dö för vi blev helt kära i dansarna killarna dårå. Åhh dööör nästan så man börjar gråta för man längtar tillbacka till allt!


EN PHILIP TITTADE FÖRBI!



Blev inge sovande för min del, för helt plötsligt står en Philip i dörren och vill komma in och honom har jag inte träffat sen ja väldigt länge sen. Men just nu är vi väldigt osociala mot varandra för bådan sitter med en varsin dator i knät menmne. Nää nu ska jag döda honom lite hihi puss


HEMMA BRA MED ESTLAND BÄST!!








Detta är bara få bilder av dom som togs denna kryssning, inte alls mycket sömn men många timmar på dansgolvet blev det och en hel del nya vänner så det var absolut värd all tid på värden. Resten av bilderna kommer komma upp på Facebook så bara söka på Mikaela Sjölund så kommer ni hitta alla andra 300bilder som togs men nu ska jag ladda upp andra bilder puss