jag nästan dog igår på tågen..

Derby matchen i går va jag ju självklart inne på med cattie och bästis och skoja inte om att våra platser va rena döds fällan. Vi stog mitt i klacken och blev mosade när Gnaget gjorde mål haha jag dog av skratt hela tiden men även skrev jag som aldrig förr och det märktes verkligen på min röst i morse fyfan!
Som alla vet såförlorade gnaget med 2-1 mot aporna " djugården".
Efter matchen va jag ju självklart galen som bara inihelvete och skrek på poliserna och dampade sönder haha jag och mina agritionsproblem..
Men på TC så satt jag med min dricka i handen och sankade massa skit om aporna och då vörja cattie as garva så jag vred mig om och är satt en kille som va djugårdare och haha vad jag dog av skratt och det gjorde han med. Han va super snäll och vi snackade på som stan en riktig sköt kiss haha!
Sen så kom tåget och vi gick och då brörja jag sancka igen och självklart så va en till djugårdare framför mig men inte bara det han va super snygg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! så dom satt framför oss på tåget och han och jag fick värsta kontakten ni vet när man kollar någon i ögonen och försäker kolla bort när den andra kollar haha jag trodde jag skulle dömitt hjärta gick i 180 jag svär på allt. Sen när han gick av i jordbro så reste han sej upp tog sina handskar och log mot mig och nickade jag DOOOOOOOOOG! haha sen kllade han in genom fönstret hahah och tänk jag kommer aldrig mera få se honom. hah jag satt och tänkte hela dagen på honom jag svär på allt mina tankar är på honom. fyfan.. ahah men nu ka jag städa dunka musik och bara längta till helgen puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback