Galen midsommar!

Hey,
Igår firade jag midsommar i Årstahavsbad tillsammans med Pilo och Ello.
Vi trodde vi skulle sitta vid stranden typ7 stycken och bara chilla men när vi kom dit så va det drag som fasiken och det va sång och dans sketa roligt. Men som alla fester så började det dåligt.  Det va segt som fasiken och det va lite små bråk mellan två personer och jag o pilo skulle typ döda en tjej i skogen mohahha elaka tjejer. Men sen med lite alkohol i kroppen så blev vi som unga igen dock är vi redan unga men ni fattar ordspråket. Träffade dom andra grabbarna med och snackade. Även fick vi en ny vän haha Viktor tror jag att han hette jobbig jävel. 
Sen så aa umgicks väl alla med olika personer så var inte med sandra och pilen på nån timme men sen så ble dom oroliga tror jag hihi och messade att jag skulle komma. Sen precis som när vi kom så blev det bråk eller tjafs mellan massa folk så vi drog hemmåt.

Jocke kom och hämtade oss vid krogen och vid islandshästar stallet så blev vi stoppade av snuten haha shit vad panik vi fick! men dom lös bara med lamporna på oss och trodde vi skulle pissa på oss. Som vi nästan gjorde haha. Sen fick vi åka vidare och vi tog en runda i nynäshamn, sjöng skit mycket och hade fylle snack skit sköönt!
Jag måste ha världens bästa kompisar. Sen åkte vi hem och var väl hemma vid tre tiden som vanligt liksom. Vaknade runt halv två idag och bärjade stor städa herregud mikkis asså.
Nu vet ni hur min midsommar va. Mega bäst!

Säkert minst 2 år gammal bild,
men dessa firade jag midsommar med.
älskar er massor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback